Каква раница за първокласник?

• 317 227
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 290
  • Бургас
То пък 'щото бг търговците признават гаранция.  Tired От 9 кладенеца вода ще изкарат, но ще гледат да усучат и да те изкарат, че не си експлоатирал правилно стоката. А тук става въпрос за раници. Изобщо не стои въпросът за гаранция на такъв тип стока. Скъсва се- хвърляш.

Моето мнение е абсолютно същото! Купих раница Модан на големия ми син от Ибей за 48 лв, при 116 лв за същия модел тук. Stop Херлиц комплектите също могат да се вземат кажи речи на половин цена от немски сайтове и търгове в Ибей. Като знам колко си зачитат гаранциите нашите търговци, колко нерви и разправии отиват, не благодаря. По-добре да икономисам 20-40, че и повече лева, отколкото да ги дам за БГ гаранция.

# 1 291
  • София
Вчера в една квартална книжарница като разбраха, че купувам карта за първокласник и заглеждам раниците, загрижено ме преупредиха да побързам, че есента свършвали  Joy Средно по стотина лева бяха...

# 1 292
  • София
Вчера в една квартална книжарница като разбраха, че купувам карта за първокласник и заглеждам раниците, загрижено ме преупредиха да побързам, че есента свършвали  Joy Средно по стотина лева бяха...

Явно си е така. И аз като влизах, ми казаха същото и като гледам доста майки си понакупиха. Свършват първо най-хубавите и желани разцветки и картинки. Но пък в складове и представителства ми казаха, че очакват и ново зареждане и поизчаквам да видя и новите модели 😊

# 1 293
  • Пловдив
За всичко купено от Амазон и прочие не разчитайте на гаранция, но вероятността да ви се наложи е много малка. Пазарувала съм всичко от дрехи и обувки до техника, не ми се е налагало да търся гаранция. За раница пък съвсем не бих се колебала. Какво може да не й е наред, ако марката е добра?
Дойдоха Dakine-те които поръчах. Тази за каката е страхотна! Тази за малкия ми се вижда малко голяма, ще мисля дали ще тръгне с нея или ще я пазим за по-горните класове. Раниците са здрави и си заслужават!

# 1 294
Linkata, кои раници поръча

# 1 295
  • София
Включвам се като мама на 4-класничка.Първи и втори клас изкара с херлиц миди плюс-комплект http://www.federmappe.net/wp-content/uploads/2015/08/Herlitz-112 … e-Butterfly-0.jpg .Не е мръднала.Миналата година се влюби в друга"китайска" заради цветове.Прокъса се и я ших.Тази година иска Габол,но не може да харесаме цветове.Загледахме coolpack. Имате ли мнение за тези раници?

# 1 296
Аз в България съм връщала моя раница в срока на едногодишната й гаранция. Без дефекти, но и носена. Не ми беше достатъчно удобна. Вело модел. В замяна взехме туристическа.
Много малко модели от типа кутия ми харесват, а тези които ми хващат око, са с много куци ревюта. Нито от три, нито от пет, нито от десет в едно се интересувам. 

# 1 297
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Какво мислите за тази раница: Scout? Дали ще е добра? Някой дали я е ползвал? Струва повече от Herlitz ... и се замислих - дали тук Herlitz  просто не е по-популярна като марка, а да има и други марки, които са добри, но непознати за нас  newsm78

http://www.koffer-direkt.de/neuware-scout-schulranzen-mega.html/ … uisma_shoppingcom

# 1 298
Аз си харесах тази на  Herlitz   http://www.kufar.bg/race-cars

И несесер и  торба за спорт на  GABOL

# 1 299
  • София
Scout са наистина класа. Раницата ни не е мръднала. Въпреки, че взех сравнително неутрална и не детска, вече не я иска. Според мен не си заслужава инвестицията. Дъщеря ми сега ще е трети клас и вече поиска по-тийн раница. Взех и за нея, и за брат й, който ще е първи клас, раници на Dakine.

# 1 300
И според мен Скаута са по-добри, но държат и цена, доста висока за нашия стандарт, мое мнение  Peace
херлица са на по-приемливи цени и не мисля че отстъпва по качество на скаута, по събрани мнения от форума и мами  Peace Hug

# 1 301
А като размер раницата долу горе колко трябва  да ее височината ? На Herlitz дето я избрах е  32 х 34.5 x 19 см , това 34.5 височината ли е ?

# 1 302
  • София
34,5 височина ми се вижда малко newsm78 Щерката мери най-различни раници с най-различни размери. Най-малката, която пробва беше с височина 37см и ми се видя малка.

# 1 303
Пробвайте дали се събира блокът за рисуване.  Grinning

# 1 304
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Е, то зависи и от организацията в училището Simple Smile При нас нещата за рисуване стоят в училище. Нещата за физическо също - т.е. маратонки/гуменки - носят се само клин/долнище на анцуг и бяла тениска.

Общи условия

Активация на акаунт