Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 101~

• 35 670
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Булка,аз приключих с гримирането чакам другия сезон да излезе  Mr. Green няма ми закачаш капитанчето прибирай я тази бухалка  Mr. Green

# 511
Булка,аз приключих с гримирането чакам другия сезон да излезе  Mr. Green няма ми закачаш капитанчето прибирай я тази бухалка  Mr. Green
Няма той стана добър Mr. Greenаз имам 2 еп от 2 сезон Mr. Greenдругия октомври ooooh!

# 512
Няма той стана добър Mr. Greenаз имам 2 еп от 2 сезон Mr. Greenдругия октомври ooooh!
къдей тя още  ooooh!

# 513
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
По-назад прочетох, че Емир ви харесва и въздейства повече когато е тъжен, гневен, ревнив.
И аз да споделя в тази връзка и без срам си признавам, че Чаатай ми харесва повече в лице когато е в гореспоменатите състояния. Пък разплакан ми изтичат очите по физиономията му. Crazy
Весел и захилен направо не го дишам. Много странна зависимост.
При друг имали го това чудо?

Има го, има го!  Hug Като изключим това, че не ми изтичат очите по разплаканата му физиономия, а по учудената му такава. hahaha Истината е, че прекалено нахилен изглежда глуповато. Трябва да се научи да си държи усмивката малко по-обрана. В това отношение много ме кефят усмивчиците на Бу. Фенките му ще ме подкрепят предполагам. Peace

# 514
По-назад прочетох, че Емир ви харесва и въздейства повече когато е тъжен, гневен, ревнив.
И аз да споделя в тази връзка и без срам си признавам, че Чаатай ми харесва повече в лице когато е в гореспоменатите състояния. Пък разплакан ми изтичат очите по физиономията му. Crazy

Има го, има го!  Hug Като изключим това, че не ми изтичат очите по разплаканата му физиономия, а по учудената му такава. hahaha Истината е, че прекалено нахилен изглежда глуповато. Трябва да се научи да си държи усмивката малко по-обрана. В това отношение много ме кефят усмивчиците на Бу. Фенките му ще ме подкрепят предполагам. Peace

ммм дааа с 2 ръце и един крак  Mr. Green като се засмее и се топя неможеш ме събра от пода  Joy но аз очите най му харесвам от всичките му неща  Crazy

# 515
Аз си мислех, кой знае колко страници сте изписали,а то...  Naughty

# 516
Аз си мислех, кой знае колко страници сте изписали,а то...  Naughty
Мислят за мене Mr. Greenда не се претоварвам Joy

# 517
  • Под Сините камъни

ммм дааа с 2 ръце и един крак  Mr. Green като се засмее и се топя неможеш ме събра от пода  Joy но аз очите най му харесвам от всичките му неща  Crazy
Вери и аз като теб.Всякак ми харесва,ядосан,усмихнат,тъжен.
Лека нощ от мен

# 518
Ренка
Скрит текст:
Какво е станало с Бахар?Да не я е уволнил Тургут!Не разбрах...

# 519
Здравейте всички, с които не съм се засичала днес. Hug Hug Hug
Аз не предпочитам Емир тъжен, гневен и ревнив. Харесвам го спокоен, разбиращ, любвеобилен.
Ама както съм подпукала сангрията, сигурно скоро ще заспя, освен ако Манка не пусне някое много бързо латино.

# 520
запис в новата тема,въпреки че като я погледна  вече сте я преполовили. Grinning

# 521
  • In a surreal moment!
Профи -аааа...не казвай усмивчиците на Бу ,че шИ сЪ разтопя тутакси. Може и бой да изядем  Mr. Green Бу с мустаци и усмивчица ...вай, вай ,вай бееееее.....
Скрит текст:

Аз друго се замислих за Чаатай . Ако на 21-22 изигра такъв разплакан образ, ако му се даде възможност в други интересни проекти какво ли би могъл да изиграе ...Към то 31-32, например...Дано съм жива да видя, пък и положението в Турция да не се влоши тотално и да спрат всякакво филмоправене.

Профи - тези муцинки ли те кефят, сестро?  Grinning

Последна редакция: пн, 03 юни 2013, 22:50 от ИКСИ

# 522
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Уууууу това с клавишите мноу грозно! Mr. Green Мноу! Mr. Green

Верче

ммм дааа с 2 ръце и един крак  Mr. Green като се засмее и се топя неможеш ме събра от пода  Joy но аз очите най му харесвам от всичките му неща  Crazy

от кои всички неща бе мила? И от онези с последната мокра снимка ли дето я гледахме, по бански?  Joy

ИКСИ, горната - да, долната - не! Hug
Тази най-много  Joy

# 523
Ренка
Скрит текст:
Какво е станало с Бахар?Да не я е уволнил Тургут!Не разбрах...
Скрит текст:
Да щото помагала на Махир #2gunfireаз немога да гледам много ми насича #Cussing outДиди от време на време ми разяснява Hug

# 524
  • In a surreal moment!
Ъъъъъ...разбраФ тъ Ва  Joy Хади , поздравчИ тугаз! Учуден Ча, мноо чудно учуден, направо да го захрускаш по муцката...Боже ,все забравям, че е на 22, само, как е възможно се чудя. Може да бъде голям хамелеон с лицето, може  и още как!

Общи условия

Активация на акаунт