достинекс!

• 1 659
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте мили мами! Преди 3 седмици бях при доктор в Плевен, на който наистина мога да имам доверие, та от близо две години ме тъпчат с хапчета, правиха ми и лапароскопия, но бебето не се получи и решихме най-сетне да отидем при този доктор.Разказах му всички процедури през които сме минали и той само каза, ами някой преглеждал ли ти е гърдите? Викам - не! Тогава той ги погледна и каза, че съм имала коластра и от там съм нямала овулация и всичките предишни процедури е можело да ми се спестят. Изписа ми хапчетата Достинекс да ги пия понеделник и четвъртък - само 6 хапчета бяха. Моят мъж си беше отпуска за 20 дена, но тези хапчета ги пия от 13 ден от цикълът ми, в следващите 6 дена бебеправихме....сега вече съм 34 ден от цикъла. но не ми е дошло все още. не ме и болят гърдите. от време на време само леки пропадъци ниско долу получавам. Страх ме е да си купя тест за бременност, за да не се разочаровам. та исках просто да ви попитам дали има тази вероятност след толкоз мъки, този път да се е получило. Иначе тези дни ще се чуя с доктора отново, но понеже прочеох че достинекса нямал никакви странични реакции относно цикъла... благодаря ви Simple Smile

# 1
А, как са ти хормоните, как така ти изписа достинекс само с преглед на гърдите? Как се казва този доктор на който наистина можеш да имаш доверие, защото имам съмнение, че и аз съм се срещала с него и заключението му беше същото.

# 2
Ами аз си носих всички изследвания, които ми бяха правени. докторът е А.Георгиев и наистина, ама наистина мога да му имам доверие, много е близък със семейството ми.

# 3
Сори, аз имах предвид друг док. ама явно със същия подход, е при мен не изскочи зайчето от там и вече имам неуспешни 3 инсеминации и 5 инвитро процедури. Пожелавам ти късмет и да си намерила наистина ключа за твоите проблеми. А относно теста, направи го, но по добре кръвен, напрежението и очакването е по-лошо, желая ти положителен тест. Успех!

# 4
Благодаря ти много мила. Ще изчакам още 1-2 дена и ще направя теста, а след това ще звънна и на докито. Пожелавам успехът да настигне и теб. Няма да се отказваме. Ще се борим и ще се получи.   bouquet

# 5
  • София
Здравейте, при мен беше висок пролактина, два или три пъти над нормата. Лекарката ми изписа Достинекс, за да намалим нивата. Не си спомням дозата, но мисля, че беше два пъти в седмицата х 1 хапче. Дотогава не бяхме правили опити за бебе, пазихме се, но точно в този месец - не сме. И взе, че стана. Веднага след положителния тест (един ден след закъснението), отидох при лекарката, видя се точица, спрях Достинекса. И така ... Не казвам, че при вас може да се е получило, но в моя случай стана точно след прием на Достинекс. Може би е добре, да видите как се развиват нещата при вас. Ако се е получило - лекуващия лекар трябва да прецени, какво правите с приема на Достинекс и пр.

Последна редакция: пн, 03 юни 2013, 09:51 от Freya_na

# 6
Здравейте, при мен беше висок пролактина, два или три пъти над нормата. Лекарката ми изписа Достинекс, за да намалим нивата. Не си спомням дозата, но мисля, че беше два пъти в седмицата х 1 хапче. Дотогава не бяхме правили опити за бебе, пазихме се, но точно в този месец - не сме. И взе, че стана. Веднага след положителния тест (един ден след закъснението), отидох при лекарката, видя се точица, спрях Достинекса. И така ... Не казвам, че при вас може да се е получило, но в моя случай стана точно след прием на Достинекс. Може би е добре, да видите как се развиват нещата при вас. Ако се е получило - лекуващия лекар трябва да прецени, какво правите с приема на Достинекс и пр.
[/size]

Благодаря ти мила за надеждата. Дано е станало. Днес ще си взема тест и утре сутрин ще го направя. така силно се надявам да се е получило. Аз достинекса го пих по същата схемам, както и ти и го спрях миналия четвъртък, бяха само 6 хапченца, но в периода от 13 до 18 ден на цикълът ми бебеправехме макар и не всеки ден, дано се е получило. лек ден   bouquet

# 7
За мое голямо съжаление тестът е отрицателен Sad успех на всички!

# 8
Здравейте отново! днес бях при докито на преглед. и каза 4е матката ми е уголемена, има бременност. след това ме гледахас вагиналния ехограф но не се видя нищо  в матката и докито каза да изчакаме и др седмица да му звънна. според него е бременност но просто било още много рано. не смея още да се зарадвам, но се надявам да е така и просто исках да споделя с всички вас.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт