Магазин за пластмаса и домашни потреби в София

• 2 869
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте, първо да се извиня ако съм объркал подфорума, където публикувам темата, и ако съм го объркал, то моля модераторите да я преместят където трябва. Та на въпроса, къде има добре зареден магазин за пластмаса и домашни потреби (домакински съдове), в района на Надежда, Орландовци и Хаджи Димитър?  newsm78 Разбира се ако някой знае добър магазин със сносни цени извън посочените квартали нека да сподели, ще се поразходя и извън "моята територия"  Laughing. Само да спомена, че съм бил в Практис, Румик, Марколи, Кауфланд и някои други подобни магазини, но не намерих това което търсех (освен в Марколи, но там обслужването не ми хареса  Naughty и не мисля да повтарям).

# 1
  • София
Извън твоя район има една борса преди магазин Метро Божурище. Като караш към Метро отбивката преди него вдясно и после пак вдясно. Има табела, че е борса за дом. потреби. Всъщност това са складове, които продават на едро и дребно пластмаса и дом. потреби.

# 2
Извън твоя район има една борса преди магазин Метро Божурище. Като караш към Метро отбивката преди него вдясно и после пак вдясно. Има табела, че е борса за дом. потреби. Всъщност това са складове, които продават на едро и дребно пластмаса и дом. потреби.
Мерси за инфото, утре смятам да го посетя!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт