КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 03.06-09.06

• 29 683
  • 624
  •   1
Отговори
# 435
Ами ако номинират Икебаната и отпадне може и да има "Аз съм къртицата" Stuck Out Tongue  Rolling Eyes

Приятелят на Величка пак успя да ме издразни ако бях на Любо щях да го сравня вербално с земята още на миналият лайф. Не били я познавали хората? Че какво има да й се познава то се видя досега как процедира и търси съжаление при всеки укор и забележка. Адска противна двойка са ама лика-прилика явно трябва да си чалнат и самият ти да си темерут, че да харесаш толкова дразнещо същество.

На копията или Кирцата или Марина няма да има изненади. Аз се надявам да пратят Любака за да се разправи собственоръчно със селската сопа ама едва ли ще стане.  Twisted Evil

# 436
Ех, и Рут се чуди защо другите я били оставили тя да влезе в тунела! Shocked Все едно те са длъжни да се съобразяват с нея. ooooh! А и тя като не искаше да играе, да беше казала, що за тъпотия. ooooh! Да не са и длъжни другите, като иска да мисли за живота на детето, да си е излязла.

# 437
Ех, и Рут се чуди защо другите я били оставили тя да влезе в тунела! Shocked Все едно те са длъжни да се съобразяват с нея. ooooh! А и тя като не искаше да играе, да беше казала, що за тъпотия. ooooh!
Ако я бяха оставили Рут да маха камъните пак щяха да са виновни ,че са я оставили да вдига тежко. Crazy
ПОвдига ми се от И и А вече.

# 438
  • До морето
Еееееее, ма тя била бременна! Ми като е бременна да си стои вкъщи  #Cussing out Че сега и тя тръгна да ги напада и да се прави на жертва - живота на едно дете. Тя седи там и се бори за наградата, а те да мислят за живота на детето й.

# 439
Аз си мисля, че ще турят на Марина копията. Така каквото и да стане, ще се лишат  със сигурност от едната и ще разбият лагера.

Аре бе, Рут не участва в мисията, когато ги погребваха живи. Съвсем си и беше ред.
А ако има проблем със състоянието си, да си хваща микрофончето и да заминава да си мъти вкъщи.

# 440
А кой е длъжен на Рут?!
Тя така или иначе ще го махне това бебе, какво вкарват момичетата в интрига?!

# 441
Аз разбрах какво иска да каже Велислава, че всички са играчи и трябва да бъдат поставени при равни условия. Но понеже е много глупава и няма речеви запас от думи, останалите въобще не проумяха тънката и мисъл. Иначе съм съгласна - на който не му изнася поради болести или деликатни състояния - да напусне играта. Не останалите да изнасят игрите на гърба си. /и за Кирчо става въпрос/

# 442
Рут, единствената забременяла жена в света....всички кланяйте се! В тунела влезнала- героиня станала...  
Да си ходи  Crossing Arms

# 443
Супер тъпо! Tired Сега Рут е жертвата. Tired Как някой не и го каже в прав текст, бе, какво търси там, като има съображения да не участва в мисиите! Дразня се супер много! ooooh!

# 444
Супер тъпо! Tired Сега Рут е жертвата. Tired Как някой не и го каже в прав текст, бе, какво търси там, като има съображения да не участва в мисиите! Дразня се супер много! ooooh!
И аз .ПиснА ми да ни занимават с бременността й.

# 445
  • при Дядо Коледа
Оф...сега всички се хвърлиха в състоянието на Рут,ами нали тя сама избра да остане в тази игра,нали каза,че не и пречи да изпълнява мисиите,била в прекрасно физическо състояние  ooooh!

# 446
Ей, закопаха ги девойките. Барво на Рут, само тя е бременна и смела  ooooh!. Ако си държи на детето да си го износи и роди, а не всички да я съжаляват. За 1000 лв. голяма драма.

# 447
  • София
Аз мисля,че щом Рут е там, да си носи отговорността. Никой  не е длъжен да я  пази. Не виждам драма.

# 448
Нали Рут щеше да си преценява. Щом не е искала да влезе, защо не каза. Тогава нямаше да играят на нищо и Велислава щеше да влезе. Хем иска да не ѝ се месят, хем сега другите са виновни. В крайна сметка като не ѝ изнася, да си ходи.

# 449
Ох, как не са по-устати Марина и Велислава, че да си ги кажат нещата както са си. ooooh! И защо са поканили само гости, които да защитават Рут, как пък един не е на различно мнение? Повръща ми се! Sick

Общи условия

Активация на акаунт