Чакането свършва вече,скоро ще изплаче ЮНСКОТО човече!

• 29 094
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Ади, поне те няма нещо дано да сте оки с бебче.
Аз ходих до еконт и взех 2-те бодите/пижамки/ които си ми пратила, но искам да питам какво се разбра с продавача за липсващите бройки, ще ти прати ли бодита и ние ще ги получим ли до един месец например или ще ти връща парите и ти на нас, че е доста неприятно да платиш 5бр, а да получиш 2бр...
Алекс днес получих писмо от продавача и каза че ги бил пратил, сега остава Габко да не се изложат. В общи линии при теб липсват 3 бр, на Ивето пратих 2бр по-малко, но тя беше с наложен платеж и ги приспаднах и останалите са моите, т.е на другите мацки сложих от моите бодита, които бях купила преди за да неги ощетявам, но твоите бяха все размер 3-6 а такива нямах, сори. Ако все пак държиш ще ти върна парите и ще си оставя бодитата за мен, не ми е проблем.

# 181
For girls who ride толкова много се радвам за вас! Hug

Nagainaツ ще споделя на АГ-то за всеки случай,но май май са си нерви. Sad Какво ли не правя вечер ,за да заспя-тв гледам,книги чета.Като ме изпере тока ставам и се разхождам като ненормалните из апартамента.Но гледам много да не мърдам,че ММ спи,че има страшно много работа и спи общо взето по 4ч на денонощие(блазе му).

Росица Петрова направо ме притесни с прегледа за разкритие.Мен със сигурност ще ме гледат в четвъртък.И сега се депресирах малко.Дано доки е по-внимателна.  Praynig

# 182
  • София
Алекс,тя е една сравнит млада. Работи със зк,но т к е в частен кабинет,таксата е 6 лв.

# 183
# 184
  • София
for girls who ride, каква прекрасна новина! Хайде от тук насетне да ви върви по вода и само прекрасни изживявания Hug

Росица, за контракциите, аз мисля, че всяка жена си ги усеща различно и е малко трудно да се обясни какво представляват. Но, успокоителното е, че като тръгнеш да раждаш няма как да пропуснеш, че моментът наближава Mr. Green.

Тумбаци, да ви питам, бгмама са сложили някаква тъпа опция за избор на език от самия сайт (ама и аз как обяснявам, горе вдясно седи бутончето), знаете ли как да го изклуча, че е много дразнещо?  #2gunfire Искам си клавишните комбинации на компаа:(.

# 185
  • София
adelina_bg не държа да ми връщаш парите... не се притесннявай, важното е на финала и продавача и Габко да си свършат работата, за да няма ущетени по какъвто и да е било начин Hug

indidiveritas аз пък не съм и забелязала такова нещо  newsm78 не можеш ли просто д ане го позлваш  newsm78

Kanari ясно   Hug абе важното е да останеш доволна  Hug

# 186
Света29, да ти кажа като цяло не е толкова неприятно.. Просто не ме предупреди кога ще си вкара прхстите ии като го направи се стреснах и стегнах и затова сигурно така.. Иначе целия преглед траеше 10-20секунди.. Вкара ги,опипа,опипа отвътре и отвсякъде и ги изкара.. Най-неприятното за мен беше че ги вкара прекалено навътпюре, амаа то така и трябва де...
Алекс, ти за сега имаш ли някакво разкритие.. Не може /поне според мен/ да си в 10ти месец ;д и да нямаш кьорав см разкритие.. А да ти кажа дойде ми до гуша от болката.. Особенно след чопленето вчера сега като трябва да стана, или ако схм легнала да се завъртя, имам такава прорязваща болка в целия корем и по силна ниско долу че ми се насълзяват очите чак.. ;х дано доки познае и да се свършва тая седмица.. Хем мен няма да ме боли, хем бебко ще е нашироко Simple Smile

# 187
  • София
Цъ, нещо ми отказват клавишните комбинации. Всъщност да пробвам първото правило на сис админа - рестарт на компа, може от него да е Simple Smile но и този бутон за пръв път го виждам... или е от ббременния ми заглупавял мозък  ooooh!

# 188
Айде добриден и от мен,

няма много какво да се отчитам, но да не вземете да си помислите, че бебо е излязъл, няма такова нещо хихих.
Получих днес огромен колет от БГ и не мога да си намеря място от щастие. Пратили са ми един БГ комплект за изписване, материите много ме кефят и изглеждат супер качествени, за всеки случай ще ви споделя фирмата - sunnyKids.bg
Снощи имах една адска контракция, направо замръзнах за място и се хванах за стойката на душа, за да я преживея. Вчера ви се оплаках от проблема с тоалетната, който имам от един месец насам, а пък днес - точно обратното, викам си юпииии, естествената клизмааа  smile3508. Ама дано наистина си се окаже това. И се обаждам на майка ми и да и го споделя и тя ми вика, че скоро щчло да бъде  hahaha Викам и, жено, то днес ми е термина, оставаше и далече да е раждането хах
Много се радвам за for girls who ride . През много преминаха и дано оттук нататък замо здраве и щастие изпълва дома им Simple Smile
И честито на новородилите мами  Hug

# 189
Записче и от мен:-)
да ви кажа аз миналата седмица имах контракции и усещане че съсвсем скоро ще родя...но от тази почти нямам контракции...
За парфюм дали може да се ползва докато кърмим, там където ходих на лекции ми казаха, че няма проблем важното е да е по лек и да не се сменя,че и бебчо да свикне, че това е на мама мирише така:-)
Eva_Beva малкия е страхотен...като ангелче си кротува:-) дано и моята принцеса е такава кротушана
Zvezdichka_83 гледам, че сме с еднакви термини 09.06 и аз мисля да да раждам в Надежда, може да се засечем, ако беба реши да се покаже скоро Simple Smile  На теб кога  ти е секциото?
И аз като Алекс по цял ден съм в движение, разходка в парка 1час и половина, гимнастика или йога всеки ден и отделно навсякъде ходя пеша....но на бебка и харесва в коремчето на мама:-)
Да ви се похваля днес си купих рокля за изписването...хаха незнам как ще ме стои като родя, дано не се разочаровам като се видя:-)

# 190
  • София
indidiveritas то горе в дясно има един бутон май за него говориш за превключване на езика, ама защо го позлваш него  newsm78

Росица Петрова
когато бях за задържане в МД ми казаха 1 см, но след 1 седмица /12.05/ мойта доки каза тц - няма и мм разкритие... сега незнам какво е пложението... ооо и  нали на 26.05 си помислих че са ми текнали водите и тогава ме гледаха и тогава нямах грам разкритие... ама утре ще се разбере...

az ti nie ще падна с теб  hahaha ама и аз така им викам като ми кажат че ще е скоро.. .въпреки че на две познати сутринта казах че ще е къде есента  hahaha да не ме чакат скоро  hahaha ооо и честити придобивки, дано бебче да се излъже чрез тях и да излиза вече  hahaha аз на моя се чудя какво да му купя, че да го подмамя  hahaha

Anibella_79 честита рокля мила, сигурна съм че се ти стои прекрасно  Heart Eyes

Офф е сега ми звънна едната от сестрите ми и вика "абе какво става бе, тоя малкия калпазан още ли не е излязъл" и аз викам "ми не е" и се смея и тя вика "я сложи телефона до корема аз да му кажа нещо" и мен ми страна странно, ама си помислих то само това не съм правила  hahaha, та леля му го скастри на бързо  hahaha

# 191
  • гр. София
for girls who ride, много се радвам за вас! Нека всички притеснения за зад гърба ви и от тук нататък да ви чакат само прекрасни, щастливи дни!  Hug

# 192
Е дано вече да има нещо че да се успокоиш че бебко ще дойде скоро.. Не че си много притеснена като те гледам ноо все пак.. ;д

# 193
Anibella_79 на мен ми изместиха термина за 15.06., но не съм писала да ми го променят на първа страничка. Та секциото ми е за 10.06., ако устискам дотогава. Ти щом си на 09.06. има голяма вероятност да се засечем  Laughing

# 194
то аз като гледам как нямам грам контракции и индикация за раждане, ще е след термина,дори вече си запазих час за тонове и преглед за 10.06 Simple Smile какво да правя..иначе утре съм за тонове само,та да видим,но то като не усещам нищо няма как да да тръгна да раждам, а и корема ми е много нагоре:-(
Zvezdichka_83 ти в Надежда ли си следиш тоновете? Аз съм там при доктор Михова,много съм доволна от нея,но за съжаление тя не изражда. Че тя ми каза да чакаме до 13.06 и тогава да мислим какво ще правим... ох дано се покаже преди това.

Общи условия

Активация на акаунт