Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели :)

• 41 560
  • 768
  •   1
Отговори
# 30
  • Казанлък
Settings-->Apps-->отгоре от лентата се избира ALL и в списъка се виждат Launcher  и Launcher 1.0. E този Launcher 1.0 се избира и му се дава Force stop

Това няма да помогне. Винаги ще тръгва пак и се появява в работещи приложения. Единственото решение е рут и премахване на този файл.

heros,приятелю,радвам се,че при теб всичко е наред,но наличието на този файл означава,че го има като опция. Прочетох и двете теми за Тукита от самото начало поне 2 пъти и знам,че при някои хора този проблем никога не се е появявал,а някои са изревали или в самото начало,или след време... Дори имаме едно момиче от нашата тема  spoko. Аз лично също съм го усетила на един от телефоните,който съм поръчвала( за един колега).

А моят Т88 е най-после в София  newsm18 ,дано утре да дойде при мен.  Praynig

Последна редакция: вт, 04 юни 2013, 17:34 от valpan

# 31
  • София
.......................

И моят и моят ...

Поздравления за новата тема, за valpan и за всички, които помагат със съвети   bouquet

# 32
Благодаря на heros и valpan за помоща Peace

# 33
  • Пловдив
valpan, благодаря за темата и систематизираната информация, както и за безценните съвети и търпението, което проявяваш   bouquet
И моят Т88 е в София, очаквайте ме от утре с тъпи въпроси  Mr. Green

# 34
  • Ловеч
Ехее, какво ме направихте вие с това T88  Rolling Eyes Още малко и клуб на почитателите на Tooky  Grinning

# 35
  • Казанлък
Ехее, какво ме направихте вие с това T88  Rolling Eyes Още малко и клуб на почитателите на Tooky  Grinning

Това е заразно...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo
А пък да знаеш колко от нас имат и Т83 .  #Crazy  хи-хи-хи... тук отдавна имаме клуб на туки-маниаци  nuts

# 36
  • Ловеч
Добре де, не е ли голям телефон това T83? Гледах го, но IPS екрана на T1981 и ръбестия дизайн ме изкуши повече..
А пък да знаеш колко от нас имат и Т83 .  #Crazy  хи-хи-хи... тук отдавна имаме клуб на туки-маниаци  nuts
Я веднага се отбележете да ви знам кои сте, че да си пиша само с вас  Laughing

# 37
  • Казанлък
Добре де, не е ли голям телефон това T83? Гледах го, но IPS екрана на T1981 и ръбестия дизайн ме изкуши повече..
Я веднага се отбележете да ви знам кои сте, че да си пиша само с вас  Laughing

Аз!!!  Flutter Това е в кръга на шегата,но,наистина съм впечатлена от Т83. Толкова балансиран телефон и досега работи без да каже "гък",батерията спокойно държи по 4-6 дена. Странно е,че го спират от производството,но може би подготвят нещо ново. Т88 беше създаден,като по-голяма версия,но губи откъм качеството на екрана.

# 38
  • София
.......................

И моят и моят ...

Поздравления за новата тема, за valpan и за всички, които помагат със съвети   bouquet

Нещо съм пропуснала или съм чела между редовете  newsm78  Какво е T88  Flutter

# 39
  • Казанлък
Момичета искам да ви попитам.....ще взимам таблет по-голям,но се чудя този дали ще хваща интернет с флашка....флашката е HUAWEI E173/или друг вид флашка/ или със сим карта..... Praynig
http://www.buyincoins.com/new_en/details/10-1-ainol-novo-10-hero … roduct-20750.html

Този таблет няма слот за SIM карта,но би трябвало да работи със модем за мобилен интернет,но не с всички модели. Точно този HUAWEI E173 е доста универсален,аз имам такъв и без проблем го свързах със Ainol Aurora II. Надявам се да става и със Хиро.

Вал, дай един 8% купон за телефон  Praynig
Надявам се да има нов до няколко дена,но не съм сигурна все пак  Blush

krisiki  Hug говорим за телефоните Tooky. Един от моделите е Tooky T88
http://www.buyincoins.com/new_en/details/5-15-tooky-t88-android- … roduct-25520.html

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Всички действащи акции,кодове за отстъпки,разпродажби, новини и предложения от сайта са в новата тема тук:
BuyInCoins - акции,кодове,новини и предложения!

# 40
Запис да ви следя  bouquet

# 41
  • София
Здравейте, отдавна не съм се включвала, нямам време дори да ви изчета, а сте толкова интересни и полезни с мненията и отзивите за покупките си!   bouquet

Но се включвам с няколко питания, ако някой може да помогне. Търся някаква стойка за задната седлака в колата, стойка да се сложи таблет, захваща се някъде на подглавницата на предната седалка, за да може отзад да се гледа на таблета. Надявам се , че ме разбрахте, нямам представа дали има такова нещо и как точно да го търся. Моля за помощ, ако някой е срещал тук или в друг сайт?

И понеже трябва да поръчвам отново tooky t83, тъй като моя се харесал на колега на мъжът ми, Valpan някъде мисля че бях срещнала твое мнение, че по-новата версия е по-кофти.
Та това ли е по новата версия; http://www.buyincoins.com/new_en/details/4-tooky-t83-android-4-0 … roduct-28343.html
а това старата: http://www.buyincoins.com/new_en/details/4-tooky-t83-android-4-0 … roduct-19264.html

И някой има ли представа кога ще ги има налични отново. Аз ги запитах, но ми отговориха неопределено, дали изобщо ще ги има и кога.

# 42
  • София

Но се включвам с няколко питания, ако някой може да помогне. Търся някаква стойка за задната седлака в колата, стойка да се сложи таблет, захваща се някъде на подглавницата на предната седалка, за да може отзад да се гледа на таблета. Надявам се , че ме разбрахте, нямам представа дали има такова нещо и как точно да го търся. Моля за помощ, ако някой е срещал тук или в друг сайт?

Привет, ние имаме това. Върши чудесна работа, регулира се за различни размери таблет и го държи съвсем стабилно Peace

И аз да благодаря за полезните теми   bouquet

# 43
  • Казанлък
И понеже трябва да поръчвам отново tooky t83, тъй като моя се харесал на колега на мъжът ми, Valpan някъде мисля че бях срещнала твое мнение, че по-новата версия е по-кофти.
Та това ли е по новата версия; http://www.buyincoins.com/new_en/details/4-tooky-t83-android-4-0 … roduct-28343.html
а това старата: http://www.buyincoins.com/new_en/details/4-tooky-t83-android-4-0 … roduct-19264.html

И някой има ли представа кога ще ги има налични отново. Аз ги запитах, но ми отговориха неопределено, дали изобщо ще ги има и кога.

dessie_d  Hug
Новата версия на Т83 имаше повече бъгове и имаше разлика в качеството на екрана(това е по отзивите на хората,които са виждали и двата телефона). Освен това двуядреният процесор изхабява по-бързо батерията. Не работеше компаса. Но общо взето за тази цена пак никак не беше лош телефона.
Наистина не се знае,кога ще го има пак. Носят се слухове,че ще го спират от производството. (Предполагам,че новата версия още може да се намери из Тао и Алиекспрес).
Ако разбера нещо повече за него на нашият сайт,то ще ти пиша.

# 44
  • София

Привет, ние имаме това. Върши чудесна работа, регулира се за различни размери таблет и го държи съвсем стабилно Peace

И аз да благодаря за полезните теми   bouquet

А как точно се закрепя за седалката, от снимките не ми става ясно?

Общи условия

Активация на акаунт