Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели :)

• 41 607
  • 768
  •   1
Отговори
# 705
Май нищо не ми трябва Thinking.
Телефонът ми си работи, само камерата му е зле, обаче ме блазни докато кърмя да може да джиткам из бг мамма Whistling. Та, в общи линии се чудя дали тел или таблет и клоня към таблета Thinking.
Ако ползваш телефона си за АЛО основно и си ти работи, а искаш да джиткаш, то по-добрия и комфортен вариант е таблет. Цените на 7 инчовите достатъчно са паднали. Аз лично имам таблет хюндай, не съм особенно очарован от качеството му на сглобка, но факт е че година и нещо по-късно продължава да си работи..Джемма не знам какво направи и тя с нейния  Simple Smile За около 200 долара заложи на 10 инчов 4 ядрен...Ако искаш 7 инчов- на някой с цена около 120 долара..
Бе, аз знам какво да си взема (примерно 10-инчовото пипо), обаче цената е от значение Blush. На този ми харесва съотношението цена/качество. Ако си забелязал някакъв с 2ГБ рам, 4-ядрен 1.5-16ГХц процесор за подобна цена, предложи, ще съм ти благодарна Hug.

# 706
  • Казанлък
herosHug хи-хи , не беше трудно да те изчисля

Този с SMS-те на T1981 вероятно е натиснал Yes на съобщението на екрана дали е съгласен да подава обратна информация до Tooky.Никой до сега не се е оплакал с проблем с СМС. Решението е и слагане на една програма, ако не може да се направи root на телефона..

Ами...аз като натиснах "NO"??? Пак изгорях.  Embarassed Някои изобщо не получават това съобщение... Нека все пак да бъдат запознати предварително с тази вероятност. Много се радвам,че сме били единици със този проблем.  Praynig

Да попитам и друга, реших да поръчам ей това JIAYU http://www.buyincoins.com/item/29613.html . В ревютата на Алиекспрес навсякъде пише,че поддържа GPS, а на никой от моделите в БИК не е споменато,че има такава характеристика
Възможно е точно този модел да няма GPS. Трябва да им пишеш, ако настояваш за него..

Ееее,не може да няма GPS в този модел. Отдавна забелязах,че не на всички телефони в описанието слагат този пункт(става въпрос за Бик). Точно този е от по-хубавите варианти на JIAYU G2 със 1GB RAM и процесор Dual Core, MTK6577 . Няма GPS във този,например(той е с МТК6517). Но винаги ви съветвам :нещо,което не ви е ясно в описанието на даден модел, уточнявайте с поддръжката предварително!!! Peace

Шушулче ,аз откакто имам 5" телефон ,почти забравих за таблет  Joy. Но за сърфиране и гледане на филми таблета е по-комфортен...спор няма.

Последна редакция: чт, 25 юли 2013, 19:12 от valpan

# 707

Шушулче ,аз откакто имам 5" телефон ,почти забравих за таблет  Joy. Но за сърфиране и гледане на филми таблета е по-комфортен...спор няма.
Аз сега се зверя в тел на ММ, когато си е вкъщи, но e 3.5 инча и ми се иска нещо по-комфортно за окото.
Ти би ли предложила нещо (таблет) за около 250 лв. макс?

# 708
  • Казанлък

Аз сега се зверя в тел на ММ, когато си е вкъщи, но e 3.5 инча и ми се иска нещо по-комфортно за окото.
Ти би ли предложила нещо (таблет) за около 250 лв. макс?

Те са прекалено много.  Rolling Eyes По-добре ги прегледай предварително,харесай си няколко модела и ще ти помогнем да избереш. Гледай да е добър екрана,батерията да е по-хубава,а след това и останалите показатели по твоя преценка. Обикновено се поставят приоритетите(за какво ще се ползва таблета и колко можеш да платиш за него) и се решава кои от характеристики са по-важните и от кое можеш да се лишиш и т.н.

3,5" си е направо малък екран. 5" е огромен,но само през първите няколко дена. След това вече не можеш да се върнеш на по-малък... Simple Smile

# 709
Май нищо не ми трябва Thinking.
Телефонът ми си работи, само камерата му е зле, обаче ме блазни докато кърмя да може да джиткам из бг мамма Whistling. Та, в общи линии се чудя дали тел или таблет и клоня към таблета Thinking.
Ако ползваш телефона си за АЛО основно и си ти работи, а искаш да джиткаш, то по-добрия и комфортен вариант е таблет. Цените на 7 инчовите достатъчно са паднали. Аз лично имам таблет хюндай, не съм особенно очарован от качеството му на сглобка, но факт е че година и нещо по-късно продължава да си работи..Джемма не знам какво направи и тя с нейния  Simple Smile За около 200 долара заложи на 10 инчов 4 ядрен...Ако искаш 7 инчов- на някой с цена около 120 долара..
Бе, аз знам какво да си взема (примерно 10-инчовото пипо), обаче цената е от значение Blush. На този ми харесва съотношението цена/качество. Ако си забелязал някакъв с 2ГБ рам, 4-ядрен 1.5-16ГХц процесор за подобна цена, предложи, ще съм ти благодарна Hug.
Валпан, ще се самоцитирам. Търся нещо с 2GB RAM, 4-ядрен 1.5-16GHz процесор, инчовете нямат значение и добра батерия, цена около 250 лв макс. Аз се бях насочила към Хюндай т7с, но херос каза, че имало и с по-добри показатели за тези пари, та затова ще се радвам и на др предложения.

# 710
  • Казанлък
Шушулче  Hug
Искаш някой друг да свърши твоята работа?  Rolling Eyes Щом си имаш предпочитания,прегледай ги всичките и избери няколко модела. Така ще е по-лесно и за теб,и за нас да коментираме по-късно плюсовете и минусите на дадени модели.

# 711
На delivery state какво се пишe, за пръв път ми излиза съобщание за непопълнени данни

# 712
  • Казанлък
На delivery state какво се пишe, за пръв път ми излиза съобщание за непопълнени данни

Къде ти излиза това нещо?  newsm78

# 713
Шушулче  Hug
Искаш някой друг да свърши твоята работа?  Rolling Eyes Щом си имаш предпочитания,прегледай ги всичките и избери няколко модела. Така ще е по-лесно и за теб,и за нас да коментираме по-късно плюсовете и минусите на дадени модели.
Хаха, хвана ме Blush.
Шегувам се Hug. Сега сериозно. Гледам този модел от 3 месеца сигурно и за мен е в перфектно съотношение цена/предлагани екстри. Херос каза, че имало и по-добри и затова го помолих за пример, защото наистина нямам възможност за повече пари (то още се чудя дали изобщо има смисъл да взимам таблет Thinking).
Следя ви отдавна, макар че не пише и имам наблюдения, че си мн запозната с техниката в сайта, затова те попитах дали не си срещала нещо по-добро за тези парички.
Та, ако си срещала Hug  bouquet, ако ли не - ще умувам още малко и ще реша дали да го взимам.

# 714
В пеайпал, като плащах и ми излезна това съобщение, да си попълня всички данни. Не ме допуска да продължа

# 715
В момента без купона http://www.buyincoins.com/item/27669.html Хюндай T7S, който предполагам, че имаш предвид, е 175 долара.
Айнол Ново 8 Дискавъри - http://www.buyincoins.com/item/30900.html е 159 долара.
Айнол Ново 10 Етернал - http://www.buyincoins.com/item/33503.html е 194 долара.
Тази Онда също е прилична - http://www.buyincoins.com/item/26139.html, 140 долара.
Признавам си, че и аз много се колебая и зяпам, и все още не съм и 100% сигурна, че изобщо ми трябва таблет (ама всъщност може и да ми трябва, а аз да не знам). Но с телефон с 5 инча екран и с 8 инча таблетка на шефа, на 7-мица никога не бих се съгласила, разликата между 7 и 10 е болезнено голяма, когато иде реч за игри или филмчета, пък и за всичко - от ФБ до снимки...
Т.е., според мен ако ще се дават пари - разумно е да се дават за 10-ка, примерно Ново 10 Херо 2 или Етернал; или, ако има повече пари за харчене - за Ново 9 Спарк (четириядрения). Едва след това (по скромного ми лаишко мнение) си струва да се мисли за Пипо-тата, които са по-скъпи.
Както и да е де, лично мнение, но между Хюндая и Ново 8 Дискавъри, бих избрала дискавърито, ако не мога да си позволя да додам до Етернала. Разбира се, въпросният хюндай е с процесор самсунг и, най-вероятно, работеща 5 мегапикселова камера, което сигурно (за теб) накланя везните в негова полза.

# 716
  • Казанлък
В пеайпал, като плащах и ми излезна това съобщение, да си попълня всички данни. Не ме допуска да продължа
В самият пейпал или след като те прехвърли отново на сайта? Попълни предварително адреса си и в сайта,и в пейпал

Последна редакция: пт, 26 юли 2013, 06:22 от valpan

# 717
  • Ловеч
Шушулче,  Камиче ти е дала добри предложения за до 200 долара.  И въобще хюндая не е корейски а китайски и затова не исках да те насочвам към него. Не вярвам да са подобрили качеството му. Добър е като х-ки, но пак казвам с тази марка.. едно на ум.

# 718
Адресът ми е запаметен и на двете места. Написах София  и  ме пусна.

# 719
четох малко по-назад в темата, че вече няма космодискове в сайта. Трябва ми спешно да поръчам 1 бр. Вижали ли сте космодиска по други подобни сайтове?

Общи условия

Активация на акаунт