Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели :)

• 41 593
  • 768
  •   1
Отговори
# 720
четох малко по-назад в темата, че вече няма космодискове в сайта. Трябва ми спешно да поръчам 1 бр. Вижали ли сте космодиска по други подобни сайтове?

Да, в Алиекспрес го има дори на по-ниска цена, отколкото беше тук.  Peace
http://www.aliexpress.com/item/Simple-Designed-Spine-Massager-Pr … s/1076039820.html

# 721
много благодаря  bouquet  bouquet

# 722
quote author=valpan

Шушулче ,аз откакто имам 5" телефон ,почти забравих за таблет  Joy. Но за сърфиране и гледане на филми таблета е по-комфортен...спор няма.

[valpan, кажи ни какъв е твоя 5" телефон] 

Последна редакция: пт, 26 юли 2013, 10:33 от unfaitful76

# 723
Речено-сторено, и аз вече чакам Tooky 1981  Laughing

# 724
Здравейте! Аз пак съм тук с моята дилема зя телефон.Първо да благодаря на всички, които се отзоваха на моето запитване.След много четене реших, че телефона ще е http://www.buyincoins.com/item/28965.html или http://www.buyincoins.com/item/28972.html .Първия ми харесва повече  като характеристики, а втория ако и да е по-стар модел за мен е с по- добър дизайн.Батериите и инчовете и на двата ме устройват.И за двата отзивите са много добри.Та въпросите ми са какво значи при втория модел QHD IPS дисплей и това 3G телефон ли е?Заслужава ли си да платя разликата в цената, която не е голяма, но все пак?

# 725
И още един въпрос Ако днес регистрирам картата в Пей Пал мога ли утре да направя поръчка с нея?

# 726
  • Ловеч
Та въпросите ми са какво значи при втория модел QHD IPS дисплей и това 3G телефон ли е?Заслужава ли си да платя разликата в цената, която не е голяма, но все пак?

qHD is a display resolution of 960×540 pixels arranged in a 16:9 aspect ratio. This resolution is one quarter of a full HD 1080p frame (thus the name) and is three quarters of a 720p frame.

Бих заложил на по-скъпия модел..

И още един въпрос Ако днес регистрирам картата в Пей Пал мога ли утре да направя поръчка с нея?
Днес я регистрираш, но не знам стои ли още онази проверка, при която взимаха евро и половина и трябваше да се ходи до банката за извлечение?

Речено-сторено, и аз вече чакам Tooky 1981  Laughing
И ако не ти хареса на мен ще си го изкараш  Laughing

# 727
  • Пловдив
За верификация на картата се взимат тези 1.50 евро, но ако имаш електронно банкиране (дори само опция да си гледаш движенията по сметката/картата от компютъра), не е нужно да се ходи за извлечение в банката, защото на екрана виждаш 4-цифрения код. Но не знам дали може да се плаща с неверифицирана карта. Ако може, значи няма проблем да се направи ордер на следващия ден.

# 728
За верификация на картата се взимат тези 1.50 евро, но ако имаш електронно банкиране (дори само опция да си гледаш движенията по сметката/картата от компютъра), не е нужно да се ходи за извлечение в банката, защото на екрана виждаш 4-цифрения код. Но не знам дали може да се плаща с неверифицирана карта. Ако може, значи няма проблем да се направи ордер на следващия ден.
Ако картата не е верифицирана с нея може да се плаща до 100 евро. Ето и инфо от темата за Пейпал:
"Картата се верифицира, за да може да плащате с нея над 100 евро. Това означава, че когато изхарчите от тази карта 100 евро, ако не е верифицирана, картата  ще се блокира до въвеждането на кода за верификация. Може да платите 2 х 50 евро, или 100 пъти х 1 евро, на на следващото евро картата ви ще е блокирана.
За да верифицирате картата, трябва да го наредите в Пейпал. Само не става. След като наредите верификация, ще получите кода от вашата банка.
Като си влезете в акаунта, от страни, вдясно пише:
To Do List - Verify my Account.
Системата ще ви изтегли 1.50 евро.
Кодът се полава в месечното ви извлечение от банката-издател на картата ви. Може също да си поискате разпечатка на транзакциите си, или да го видите в електронното банкиране, ако имате такова.
Кодът не се получава веднага, а след 3-4 работни дни, когато се осчетоводи транзакцията.
Срещу него пише - PAYPAL EXPUISE XXXX, където ХХХХ са четирите цифри, които е кодът.
Когато въведете правилния код, системата ще ви върне 1.50 евро и те ще останат в акаунта ви, като може да плащате с тях."

# 729
  • Ловеч
Аз не ползвам електронно банкиране, но съм се абонирал към картата ми от ЦКБ да получавам на мейл на др. сутрин извлечения за плащанията от предходния ден. Естествено някои се бавят повече от ден.

# 730
  • Варна
Здравейте,
и аз като Шушулче се заглеждам по таблетите и се чудя имам ли нужда от него в момента или нямам  newsm78 а си ползвам нет на 3" телефон. Таблета ще се ползва и от 9 год. ми син за интернет, игри, музика и филми.
Все повече клоня към 9.7" Ainol Novo 9 Spark Quad Core A7 1.5GHz Android 4.1 Tablet PC 16GB Camera като съотношение цена/качество. Чудех се и за по-малък, но като ги гледам в магазините все повече се настройвам, че ако ще купувам, то ще е голям.
Интересуваме http://www.buyincoins.com/item/34194.html и http://www.buyincoins.com/item/25703.html по какво се различават двата таблета, освен че при единия има подарък? Дава ли дефекти или да се насоча към друг изпитан модел?
След домашно проучване  Whistling ММ е склонен на цена 300лв. колкото излиза в момента с намалението Спарк-а, за показателите които има (не че знае какво точно IPS или ретина екран Crazy), дано поне правилно съм разбрала и обяснила, колко е хубав, т.е. с нови технологии таблета. По картинките пише 3G, но отдолу в характеристиките не го видях (или пък толкова разбирам), та въпроса ми е: мога ли нета от телефона да го ползвам през wi-fi на таблета (с настройка на телефона за преносима точка)?
Ако някой разбра точно какво питам  hahaha и може да ми отговори   bouquet

# 731
Направих си регистрация в пей пал и кода дойде на другия ден. Проверявам по интернет. Много лесно се регистрирах за тези, които като мене се чудят дълго. Благодаря за темата. Бих искала да попитам може ли да ползвам и двата кода -един за 9 % и един за първа покупка?

# 732
  • София
Може ли съвет Praynig
Ако поръчам два телефона, как е по-добре: Да ги пусна на отделни поръчки или да ги поръчам заедно?
При всички положения ще моля да пишат по-ниска стойност, но дали има вероятност да стане по-голям пакета и да отиде на митница?

# 733
  • Бургас
Може ли съвет Praynig
Ако поръчам два телефона, как е по-добре: Да ги пусна на отделни поръчки или да ги поръчам заедно?
При всички положения ще моля да пишат по-ниска стойност, но дали има вероятност да стане по-голям пакета и да отиде на митница?

При всички положения ще ти ги пратят отделно. Пък ти си решавай в една или две поръчки ще ги пускаш  Peace

5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете kolev7303

# 734
  • Ловеч
Може ли съвет Praynig
Задължително на 2 поръчки! Дали ще е една или две за теб е без значение, така че заложи на сигурно..

Общи условия

Активация на акаунт