Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 102~

• 30 545
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Вани лека Hug

# 556
  • Още у мъглата ...
Киарче,умничко си ни ти,Вазов цитираш,а така,да има малко и интелигентни сред нашата тайфа  Joy Joy
Joy Joy Joy
Ха така, да има някой да ни отсрами Joy
Че то какви кютучки сме се събрали, пък и изперкали Джансута hahaha

Ха наздраве, да са напийм от мъка тогаз Cry
Скрит текст:

Скрит текст:

И за душата
Скрит текст:

# 557
  • София
Лека Романтиче и на всички лягащи  Hug Hug Hug Hug

А ние тепърва започваме  Mr. Green Mr. Green  newsm44 Wine Glass Hands Clap cheers yesyes

# 558
Ганушка Hug
Скрит текст:
Дзверчето каза да и пишеш на лични за помагането в превода Hugкутията ти е пълна Rolling Eyes

# 559
  • София
Поздрав за всички кукавици в темата, а само да отбележа че поздрава е специално от Джансу  Naughty  Mr. Green Mr. Green   Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Скрит текст:

Zasto te nema....zasto ne dolazis
ko kakva bolest iz glave ne izlazis
и аз това питам де  Mr. Green Mr. Green  Joy Joy Joy

# 560
Вани, лека  Hug Можех, поне един ментов чай да ти поднеса, ама ти не, та не.  Wink

Чакайте малко   Stop Naughty за какви простаци, за какви пет лева говорите! Тука всяка втора може да напише трактат по темата АФК, а тази, която не пише на тази тема е само, защото пише друг я за Чаги, я за Хазал.   Wink

Освен това, проф. г-ца Киара (това звание ми е дадено от Татарова) с простаци НЕ общува!!!  Laughing 

# 561
Момичета извинявам се, но нямам време да чета и сега видях това. Не че ми пука, или ме трова, но труда си е наш, личното време също и също работа по от поредъка на 17 часа, да го видя как ще реди субове след такъв работен ден. А дали BTV сте ни изпредвай, ми да си го гледа там, а също така го има и в оргинал, ние сме бавни има време да научи турски. И за последно мога само да му кажа или да й кажа: VETE A LA MIERDA. Sick

Цитат
Ми то на хората им се изчака чакалото бе Ренка. Играете си с търпението и чувствата на хората. На месец по епизод, това на нищо не прилича. БТВ ще ви изпреварят вече. Вярно е че никой не е длъжен, вярно е че не е малък труда, ама млади и амбициозни хора сте. Не доказвайте че всичко което се прави в България, не струва. Не сме конкурентни нито по качество нито по бързина. На човек му се отщява да потребява какъвто и да било продукт и услуга. Лично аз забравих вече какво гледах. И какви са тия спартански правила - ред имало, качват се през определен период сериите /разбирайте през месец/, "ще чакате" ни се заповядва даже. Всички важни станахте. Добре че Турция "пламна", та да имаше какво да пишете два дни. Че иначе едни и същи снимки и постове, изразени в благодарности и лиготии!!! Затова ви трият, че не се търпи[/b]! Поздравления за "чудесно" свършената работа!

Наде Hug Киара  HugМанка  HugГаби Hug miss-sunshine Hug

# 562
Габи, Hug Heart Eyes благодаря за изисканата Фемирска софра.
Манка, Hug Heart Eyes разсмя ме с глас. Право е Надето90, неграмотни сме. Обръщаме се към него като към мъж или жена, а това е изключително неправилно.  С него се говори в 3л.ед.ч. среден род (като за неодушевено съществително в езици, където не съществува личното местоимение то).
Диана7484 Hug  bouquet с това нещо изключително много си загрозила темата.

# 563
Наде smile3534

Скрит текст:

Скръндза такава, Фериха  ми направи подобна на нейната торта, която занесе на Емко за РД и няма да ти дам.
Добре деееее, хайде да си я разделим всички по сестрински.
Скрит текст:
Лека на лягащите, лека и от мен.

# 564
  • София
Зверче точно навреме за купона си  Hug Hug  newsm68

Мале нищо не съм пила, а ми е толкова забавно  Joy  Embarassed Joy

# 565
Киарче,и Халилудко имаше водеща роля в сериала  Heart Eyes  шефа шефа е резачка има свойта тлъста пачка  Mr. Green

# 566
  • Още у мъглата ...
И нали сме си простоватички
Скрит текст:
Попитали радио "Ереван":
- Как се казва българския бог на удивлението?
Радио "Ереван"; Българският бог на удивлението се казва "Бах-маа-му"

По темата

Дзверче Hug

# 567
Аууу, Зверче, на кого е този цитат!? Направо ми се разтуптя сърцето!!! Кажи кой е да му кажа аз на него в България и изобщо в света какво означава право и какво задължение!!!

Сега почват да ми стават ясни подмятанията помежду ви!!!

Навсякъде криво разбрани права, бе! Човек не може и в интернет пространството да влезе без някой да му натрапва очакванията, мненията и "правата си". Вдигнах кръвно.

# 568
Манка HugГъбке  bouquet

Съншайн newsm51 ма без пиенето Laughing

Киара тц в темата ще се пускат сериите Peace

Ай, Надутата, акъла ми изкара  Joy

Гле'ъм некъв шеф се обръща фамилиарно към мен, аууууу. Добре, че ти е готиното афче. Всеки път като го видя и ми се затанцува.

И кой ще се надува сега  newsm78

Шефффеееее, поздрав специално за теб

Скрит текст:

# 569
Релакс, ти сега за кой шеф пееш за Халидко - инжекцията или за Ренка, наричана още ШефЪт  newsm78 Mr. Green

Наде, лека!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт