Интериорен стил по аматьорски 13

• 69 277
  • 764
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Интересен интериор. Обаче адски стерилен. В спалнята няма да мога да правя секс, а дневната ме убива с монотонността си. За ден-два обаче става.

# 151
Интересен интериор. Обаче адски стерилен. В спалнята няма да мога да правя секс, а дневната ме убива с монотонността си. За ден-два обаче става.
eeee, не съм сама! Богинята съвсем точно изрече моите мисли  Joy точно стерилно ми идва.
А пък Пина, интериорното изкуство според мен е предназначено баш за това - да можеш да живееш в него и с него (черпенето не си спомням за какво, ама ако в дъното не са едни виенски кифли пък на  Joy)

# 152
  • Варна
Мъхъ, стерилно, чак подходящо за психиатрична клиника. Mr. Green
Ако си търсете черпене, аз наскоро установих, че Death by chocolate  не е само наименование на торта. Rolling Eyes

# 153
  • Sofia
Каква стерилност, хора?!? Класически италиански постмодернизъм - аз съм влюбена в този стил. Не само мога да живея там, ами... мога много да живея Peace

Ето ви една стерилност, от която да ти се повдигне чак:
http://www.home-designing.com/2010/03/white-interior-design

# 154
Комбинация от плочки и паркет за мокри и сухи зони от дома.
Изключително креативна идея! Simple Smile

# 155
Très chic Wink

P.S. Целият блог е интересен.

# 156
Момичета, само се шмугвам да споделя,че май решихме въпроса с проклетия диван  Twisted Evil
Поръчахме в една ловешка фирма модел, подобен на икейския, дето го бяхме харесали, дано  го докарат поне малко близък, те имат подобни дивани в каталога си все пак....600лв с доставката до София, за тия пари не мога да искам нещо грандиозно, но поне съм сигурна в материалите, а и дават 2 години писмена гаранция ( като цяло твърдят,че животът на тяхната мека мебел при ежедневна употреба е до 8 години).
В разговора се разбра,че същата фирма правят подматрачни рамки и забравих още какво за легла за ИКЕА, за съжаление обаче не знаеха къде се правят икейските дивани у нас. Нищо, аз нали вече поръчах  Simple Smile

# 157
Très chic Wink

ето това е цветната схема, по която залитам аз напоследък. Но в първия пост ми харесват много неочакваните ярки цветни акценти - жълто, червено и то на странни места  Grinning

# 158
За сутрешното кафе:

http://ciburbanity.com/house-tour/

# 159
Аз малко по- късно ще гледам линковете, но веднага искам да попитам какво означава Très chic, защото го срещам къде ли не, гугълвах, преводач ползвах и не разбрах значението на този термин.

# 160
  • Варна
Цонна, интересно сутрешно кафе. Някои неща ми допаднаха. Като цяло е много мидъл америкън.

Пине, е, как?? Тре шик означава много шик, т.е много стилно.. Почти формидабль. Mr. Green

# 161
Аа, мерси!  Simple Smile

# 162
Très chic Wink

... Но в първия пост ми харесват много неочакваните ярки цветни акценти - жълто, червено и то на странни места  Grinning
Нормално е да ти хареса, нали целият апартамент е проектиран като "бял лист", който да стимулира творчески идеи (което е ценно когато имота ще се отдава/продава), и в същото време стаите да "миришат на ново и чисто" (за което, стерилно-бялото е най-удачният цвят).   Wink

# 163
Благодарско за линковете (емотикон, пиещ кафе)  Simple Smile

Отивам да се трудя, но цял ден ще ходя влюбено-отнесено по тази 40 квадратна мансарда  Heart Eyes

# 164
  • Варна
Ема, мансардата наистина е много идейна.  Heart Eyes
Ох, как ми липсват подобни проекти от бг дизайнери. Мога само да си представя какво би сътворил един бг ум с това пространство Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт