Интериорен стил по аматьорски 13

• 69 280
  • 764
  •   1
Отговори
# 120
в един и същи цвят, но две тоналности
...
Мислих и колоната между двете помещения да я облеча в камък

Добра идея в твоя случай.
...
Недей. Praynig

# 121
Май има нужда и от зеленина някаква newsm78
Ааа, трябва да сменя и щорите, а и на тях не съм им измислила модел и цвят
Ето и помещението - http://vanyaniklenova.snimka.bg/other/home.757586.30695591
Заленина и картини и малко индивидуалност, за мен жилището няма дух в момента, а има потенциал. На първо четене бих направила дивана едноцветен и раздалечила килимите. За цветове на стените аз мажа бяло и сиво, та можее да не ме слушаш, но като се замисля един шартрьоз ще ти седи добре в кухнята Laughing Защо телевизора е на кухненската маса? замисли се за пердета и аксесоари.

# 122
  • Sofia
so what?, това е монитор на комп, не ТВ и съм съгласна за килимите.

Vanya_P,
има два изпитани варианта при твоето разпределение:
1. По-светлото помещение (дневната) боядисвате в по-тъмния нюанс, а по-тъмното (кухнята) - в по-светлия нюанс; стената между тях (от двете страни обаче!) - в по-светлия нюанс
2. Общата стена с портала (от двете страни) - с по-тъмния нюанс, а двете помещения в по-светлото)

За цветовете, както се знае, трудно се дават и приемат съвети, аз лично си падам по екрю към сиво-кафеникавите.

Две-три саксии определено ще подобрят положението, както и едни завеси или щори в цвят.

# 123
в един и същи цвят, но две тоналности
...
Мислих и колоната между двете помещения да я облеча в камък

Добра идея в твоя случай.
...
Недей. Praynig

Сега едната стая е в много бледо сиво, а другата ще я направя 1-2 идеи по тъмно. Или беж и в двете стаи?!?

# 124
  • София
   Само не беж!  Mr. Green Praynig ( но не и студено сиво - по-скоро примесено с таупе или друг по - топъл нюанс...) Виж предишните страници има много идеи в сиво и нюансите му.

# 125
Май има нужда и от зеленина някаква newsm78
Ааа, трябва да сменя и щорите, а и на тях не съм им измислила модел и цвят
Ето и помещението - http://vanyaniklenova.snimka.bg/other/home.757586.30695591
Заленина и картини и малко индивидуалност, за мен жилището няма дух в момента, а има потенциал. На първо четене бих направила дивана едноцветен и раздалечила килимите. За цветове на стените аз мажа бяло и сиво, та можее да не ме слушаш, но като се замисля един шартрьоз ще ти седи добре в кухнята Laughing Защо телевизора е на кухненската маса? замисли се за пердета и аксесоари.

Дивана няма как да стане едноцветен. Основата и подлакътниците са кожа. Или имаш предвид всички възглавници да са един цвят?
Това на масата е компютъра, че ми е по-удобно, така и така тази маса се ползва само като имаме гости.
Няма дух, нямаа. Картини и аксесоари не можах да харесам, когато правихме основния ремонт, след това пък имах други приоритети и така. Сега обзавеждането е пак на дневен ред. Цветята командировах по приятели заради малкия, но той порасна вече и трябва да пообиколя магазините.
Шартръоз /нямам ер малък на клавиатурата/ добре, ама като ми омръзне след една година пак ли да боядисвам? Това червено ми вади очите от доста време.
И за това обмислям по-неутрални /"бозави" както се изразява сестра ми/ цветове за стените, а да ушия разноцветни калъфи за възглавниците и рънъри за масата и да сменям тях  newsm7

# 126
so what?, това е монитор на комп, не ТВ и съм съгласна за килимите.
Vanya_P,
има два изпитани варианта при твоето разпределение:
1. По-светлото помещение (дневната) боядисвате в по-тъмния нюанс, а по-тъмното (кухнята) - в по-светлия нюанс; стената между тях (от двете страни обаче!) - в по-светлия нюанс
2. Общата стена с портала (от двете страни) - с по-тъмния нюанс, а двете помещения в по-светлото)

Две-три саксии определено ще подобрят положението, както и едни завеси или щори в цвят.

Килимите са така заради малкия, но вече е лято и ще ги махам.
Вторият вариант за цветовете ми харесва, може би ще е той  Hug

И всичко като стане в бяло, сиво, беж и черно, какъв цвят е подходящ за щорите?

Момичета, благодаря на всички за коментарите Heart Eyes  bouquet Hug

# 127
  • София
  Бели като дограмата. И тънки бели завеси от памук, но прозрачен (а не лъскав воал и без фигури) и плътни завеси за разкош и уют (ако е сиво например в тъмно лилаво, но не ярко..)  newsm78

# 128
  • Варна
20кв.м в Париж. Интересно решение. Само не разбрах къде е тоалетната и защото е нормално да ходиш по плота, върху който готвиш newsm78

http://fashionjournal.biz/20-3/#more-105793

# 129
20кв.м в Париж. Интересно решение. Само не разбрах къде е тоалетната и защото е нормално да ходиш по плота, върху който готвиш newsm78

http://fashionjournal.biz/20-3/#more-105793

и гардероб не видях Simple Smile явно само готвят, ядат и спят  Joy

# 130
Айде сега подробности...тоалетни, гардероби...ползват на комшиите.

# 131
  Бели като дограмата. И тънки бели завеси от памук, но прозрачен (а не лъскав воал и без фигури) и плътни завеси за разкош и уют (ако е сиво например в тъмно лилаво, но не ярко..)  newsm78

+ 1. Нека не са щори, а завеси.

# 132
Ако боядисам коридор с този прекрасен шартрьоз  ,дали ще е много тъмен.Вече съм банална с този коридор но в момента е бежов със светлосив мраморен под и много ме дразни.Не искам да бъркам ,че не ми се слуша мрънкане. smile3503

# 133
Е, не е ли по-лесно да питаш този, който мрънка за мнение, отколкото ние да гадаем дали ще му хареса и дали няма да сбъркаш...

# 134
Има ли и Каридад дел Кобре там?  Laughing
Ох, Пина, как ме разсмя! Девата от Гуадалупе я замества Laughing.
Дорис, боята е Dulux, но номерът й е намазан "грижливо" с четка и не мога да го споделя Blush Ще опитам да почистя, за да стигна до номерчето и ако успея ще ти го пусна на лс Grinning.
Барбабо, Hug!

Впечатли ме Grinning. Превъртях снимките, бързайки да прочета интервюто, и чак после се върнах за по-подробен преглед. На трето четене забелязах и клипа. Хареса ми много!
И мисля, че за първи път симпатизирам истински на цветен таван...

Нахално се редактирам.
Пина, изпуснала съм детската ви стая и в двете теми, а много ми се иска да я видя... Embarassed Дали ще може? Blush
Очаквам я вълнуваща и много зареждаща Heart Eyes, а линковете вече не работят.

Ей, цялата червена станах, докато си напиша приказката  Embarassed

Последна редакция: сб, 08 юни 2013, 19:33 от Visible

Общи условия

Активация на акаунт