тъкмо се наканихме да излизаме навън, че се показа слънчице и то пак се заоблачи

Бел, и аз не сзм фенка на ваксините..но трябва да се сложат задължителните, няма как. Вчера ходих на родителска среща на каката за приемането и в предучилищна група. Искат от педиатърката документ, че са поставени всички ваксини. Един ден ще имате проблеми с постъпването в градина и училище, като ви поискат да и видят имузационния календар. Аз го приемам като необходимо зло това ваксиниране.
Jos, честита придобивка ..велоергометър. Ей как искам и моя мъж да ме изненада с някой фитнес уред, но няма как да стане. За каката ще са ни необходими по 250 лв месечно за предучилищната група, че ще е целодневно и ще свиваме бюджета

kanye, супер.. още малко и ще яхнеш кростенажора

Мон, това със скубането на косата сега може да ти изглежда безобидно, но я следи. Гледах едно предаване с момиче което така почнало дасе скубе на майтап..та като станала тинейджърка имала една/трета от косата. Лечението беше специално обучено куче, което да я следва ежесекундно и в момента в който си хване коста да скача взрху нея и лае докато не си свали ръцете
Имаше ефект, почна да и пораства косаБеба малко се пооправи с акането..откакто я следа да не прави по/големи паузи от 4 часа без да е яла и я будя нощно време за хранене почна да ака през ден, два..даже оня ден и два пъти за един ден..
То при нас в стаята, в която сме си е принципно топло 25-26 градуса въпреки отворената врата постоянно и проветряванията.. Не знам как да намаля тая температура 
и сме си скубали косите и сме се дърпали и пищяли на гърдаи атопичен дерматит имахме,а за запазването на кърмата,колкото неща преживях... Всичко отминава само трябва да бъдете спокойни и уверени мами.Не се притеснявайте съвсем скоро ще започнат и да спят по цяла вечер,за след ваксини си купувайте от лепенките куул пач и ще са спокойни сладурчетата.Това са малки неща за които се сещам,но най-важното е да да сте спокойни,защото бебетата много усещат настроенията на мама и тати