Отговори
# 570
Dund1chk4 , термина ми е 23 Септември. Благодаря Simple Smile

# 571
Ени, змам че ни четеш, аз нали си вися тука редовно по цял ден и виждам кой ни преглежда, не мисля че има нещо кой знае какво да се включи човек, всепак всички сме в едно положение, чакаме бебе за септември и сега сме бременни и с еднакви или подобни проблеми Hug

Аз смятам, че колкото повече хора пишат толквачпо-хубаво става и има различни мнения, Клара и мене нещо ми стана странно, че изчезна изведнъж newsm78

# 572
  • Пловдив
ени добре дошла  Hug
Леле сега се убеждавам колко различни хора има на тоя свят. Никога не ми е пречело някой да ми гледа снимки или да ме коментира или такива неща. Аз щом съм си качила снимките, значи не ме е бъркало да ги види който и да било. Нито имам какво да крия, нито се притеснявам от някого.
Има хора, който се дрязнят. Аз не съм от тях и затова не ме притеснява нищо и не се дразня от никой. Като си купя дрехите за детето, като си направя къщата и като стана още по - голям кит ще кача всички снимки да видите. Може пък някоя мама да хареса де дрешка, де обзавеждане, де прическа. Не ме притеснява това.
Целувки от мен...отивам да се оправям, че ММ ще ме води на кръчма  Grinning

# 573
Момичета , не може заради едно мимиче или момче или каквото и там да е, да  се стига до такива спорове и негативи.Според мен и не само всички момичета, които пишат и които следят темите са тук само по един повод и той е нашите съкровища , които живот и здраве ще гушнем септември.Не знам за какво има толкова притеснения за снимките , които предполагам са дрешки и придобивки за бебенцата .Аз от преди малко съм в групата във ФБ и благодаря за това   bouquet ,но ако това стане проблем нямам притенции да бъда изтрита от там.Но и аз искам да показвам това което правя , а когато купя също да се изфукам.
Само моля да не превръщаме темата от позитивна и информативна ,в негативна и разделена на пищеши и не пишещи.  Hug

# 574
Момичета,
Само днес сме изписали 9 странички (засега).Понякога и аз изпитвам затруднение да изчета всичко,въпреки, че влизам всеки ден. Пиша не толкова често, само когато имам да споделя нещо свързано с бебо. Не мисля, че трябва да се отнасяме толкова грубо една към друга. Аз не съм купила още нищо за беб, затова и не съм качвала никакви снимки, нито пък поисках парола за Снимка.... че да не ме отрежете и мен  Laughing И и ...и още нещо щях да пиша,но съм толко варазсеяна днес  Blush
Хубава вечер на всички  newsm01

# 575
  • велико търново
здравейте и от мен мам4ета и бъдещи мам4ета,мисля 4е това е форума в който се пише най много дето вика мацката преди мен 9 страници за 1 дена Wink браво радвам се 4е има такива като вас,било за инфо,контакт или нещо друго Hug Hug Hug Hug Hug Hug аз също не съм копувала нищо още,майка ми е взела някоя др дрешка аз даже и се скарах 4е е избързала Simple Smile но мисля другия месец да по4на малко по малко с покупките за бебка поне най нужните неща които ще ни трябват за в на4алото,всеки ми вика да не бързам но си мисля 4е няма да мога да извадя толкова пари едва когато родя,при условие 4е само раждането ми е 1000лв ще ми е бая трудно Thinking Thinking Thinking но вс с времето си Simple Smile пожелавам ви спокойна нощ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 576
Ейййй, ще ви се карам вече! Много пишете! Не смогвам да ви чета, а ме няма само от обяд! 8 страници сте изписали май.
Да ви докладвам сега. Днес ходих на ден на отворените врати в АГ Варна. Не очаквах невероятни условия, но... има някои неща които ме притесниха. Като цяло обстановката доста ме потисна. Не знам защо. По време на посещението надникнахме и в операционна и родилна зала и вероятно ми се е усилил пулса или качил адреналина. Малко се уплаших. И ...като започна да рита това бебе, ама ритане ви казвам. Не се спря! Притеснява ме това, че след секцио ти дават бебето чак на 3 -тия ден.
Е, не!!! Как така 3 дни няма да го видя. Не ми допада това, макар,че много искам да е нормално  раждането ми, но....божа работа. Трябва и този вариант да предвидя!
Та...след днес май клоня повече към Майчин дом Варна. така и така ходя на прегледи там...
Оплаках ви се набързо, изчетох ви и сега малко ще си почина пред тв-то , че ме заболя главата Sad
Лека и приятна вечер от мен мамчета!

# 577

Много си груба и то неоснователно! Момичета, това ли е стила, който толерирате?

В никакъв случай  Simple Smile Това,че един-двама се опитват да го налагат, не значи, че се толерира. Действа се на принципа " убий глупака с мълчание".  Peace
И аз бях спряла да пиша известно време, тъй като предаден от мен цитат беше приет като мое лично мнение, значи излиза,че тези,които критикуват за нередовно четене, също четат диагонално  Twisted Evil
Някои ги тряскат хормоните малко повече от други, някои предпочитат само да четат и да извличат полезното от темата, някои просто ги мързи да пишат, други обективно нямат време или не ги влече да пишат, аз лично нямам проблем с нито една от горните ситуации, нито с някой потребител лично, не подозирам, не обвинявам, не налагам стандарти, влизам,чета,пиша когато имам нужда и когото ми харесва  Wink и ти препоръчвам най-чистосърдечно да си установиш някакъв подобен модел на поведение в тази тема  Hug

Притеснява ме това, че след секцио ти дават бебето чак на 3 -тия ден.
Е, не!!! Как така 3 дни няма да го видя.

Мисля,че това е болнична политика в повечето заведения у нас, но не се стряскай. Първо, три дена бебето няма да стои денонощно до теб, но това не значи,че няма да го виждаш. Ще ти го носят за кърмене, за виждане, за къпане, идеята да стои отделно от майката е тя уж да се възстановява на спокойствие от операцията. Но аз лично исках на следващия ден да си взема бебето за постоянно в стаята и ми дадоха да попълня една декларация, дето въобще не помня какъв й беше текста, но нещо,че се чувствам възстановена да се грижа сама за бебето и отказвам грижите на акушерките. Така че имаш и тази опция, ако решиш да си държиш детето при теб. Циганките по същия начин- с попълване на декларация- се изписват на същия ден на раждането, а не стоят три дена в болница.

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 21:23 от Amelly

# 578
  • До морето :)
el 8004, да не е от кръвното това с очите? Ето какво намерих: http://www.moetodete.bg/problemna-bremennost/preeklampsiyata.html

newleaf, тука е мястото да се обсъждат покупки.  Mr. Green

Sleeping Beauty, знам аз, ама нали трябва да оправдая някак си желанието си да се цопна.  Joy

Локресия, кой диван поръчахте оттам? Аз съм си набелязала един.

sealover, радвам се, че не е шарка.

После ще ви дочитам, че ще ядем.  Laughing

# 579
Благодаря Ви за пожеланията мили момичета , наистина сте много мили  Hug
Дай Боже на всичкини живи и здрави бебенца през септември  Hug
Лека вечер от мен  Hug

# 580
Aмели , някакъв проблем ли имаш? Кого наричаш глупак? Кой какво поведение се опитва да налага?

# 581
Здравейте Hug Чак сега ви изчетох, а съм заседнала от няколко часа Shocked

Нещо от два дни съм нервна и напрегната...
Сутринта гледах материал за следродилната депресия и вместо да се окуража и да не допускам лоши мисли, цял ден са ми в главата думите на една мама, която след като се прибрала от родилното се погледнала гола в огледалото ooooh! За капак, когато се прибра таткото му обяснявам какво съм гледала и като започна един рев, не мога да спра...Но сега ми е по-добре. Извиних се на таткото, че го бях взела два дни на подбив. Не знам защо са тези нерви Sick

Танище, искрено ти съчувствам  Hug

Веселото, да са ти честити новите попълнения! Очаквам техните истории Grinning

malina07, и аз забелязах, че на кафе най-много реагира Simple Smile

Choch_KA, честито комплектче!

silvi26,  честито обратно броене!

RAQSVETLINA, newsm59

So^Amazing,  честит празник!

::Перличка::.,  относно присъствието на стажанти, по време и след раждането, твое право е да откажеш да влизат при теб, в случай, че те притесняват.

За имената:  В крайна сметка решихме да не го кръщаваме на никого, за да няма сърдити. Не, че нямаше офанзива, но удържах Mr. Green

Спорът няма да коментирам.

Наистина много сте писали  bouquet

# 582
Айде и аз тук.
За няколко часа 4 страници сте изписали  Naughty не мога да ви стигна, утре ще се връщам да ви дочета  Mr. Green
Аз чистих, имах гости, готвих и ядох  Joy
Айде и аз да се похваля, донесоха ми кошарката- синьо и жълто мисля, че е. Утре, ако не вали пак  Rolling Eyes ще я изпера, тя е от сгъваемите. Трябва да купя само 2-ро ниво и повивалник евентуално. Иначе има матрак, но бил малко по-голям, както и дюшече. та смятам да взема някакви протектори, защото не знам ,ако ги изпера да не стане някоя беля и да станат някакви гадни, не знам от вътре с какво са. Също така малко дрешки ми донесе, преди това също ми носи дрехи, но са за по-голямо детенце. Много съм щастлива  Party
Хайде лекинка от мен и утре ще наваксвам   bouquet

# 583
Най-после успях да ви прочета Simple Smile Толкова много сте изписали последните дни, нямам думи:)

Ние се наводнихме, благодарение на малоумни съседи Sad Сега целия апартам,ент е подгизнал, паркета е надут, плаче за сериозен ремонт Sad А миналата година ремонтирахме...Направо не мога да ви опиша колко съм бясна  #2gunfire

Вчера бях на преглед, бебка е 730г., всечко е ок с нея, на мен ми изписаха Магнерот.

На море отиваме на 19.06 в Несебър. По принцип не почиваме на нашето Черноморие, но миналото лято и това решихме, че ни е по-удобно да сме тук. Аг-то каза само до коленете да влизам, че всякакви бактерии имало в нашето море. Нямам избор, ще слушам:)

За имената -какво да коментирам. Мои познати наскоро (март месец) си прекръстиха детето, заради претенции от страна на дядото. Грозна работа.

МНого неща сте кометирали последните страници...Някой питаше за книга за бебето. Аз имам две и ги намирам за много полезни :http://www.book.store.bg/p68271/kniga-za-bebeto-uiliam-siyrs-marta-siyrs-robyrt-siyrs-dzhejms-siyrs.html    http://www.book.store.bg/p39016/pyrvata-godina-na-bebeto-sedmica-sled-sedmica-glejd-kyrtis-dzhudit-shulyr.html

И последно, да ви развеселя малко. В неделя една позната, след като ме видя пак с корем , каза: "Ясно, кандидатстваш за жълта книжка явно ."   Даже не знам как да го коментирам Simple Smile

П.П. Честит рожден ден на РАя, на всички бъдещи татковци и батковци. МНого здраве, щастие и късмет Simple Smile

# 584
Лече-Буболечене мисля,че е това  от тези симтоми единствено кръвното ми един ден беше ниско,след седмица пак еднократно беше високо и това с очите,ама аз не съм компетентна,затова ще отида на лекар Mr. Greenблагодаря ти  bouquetЛека вечер коремчета smile3522

Общи условия

Активация на акаунт