Отговори
# 555
 Ако беше чела постовете щеше да разбереш кой ги дава тия пароли! На 35-та страничка има информация, но за сетен път се обеждавам, че много малко хора четат! Мненията ти тотално си противоречат! Игнорирам те!

# 556
Веселото, аз имам спомен, че JB74, когато дойде, беше поискала парола, обясни й се, че предпочитаме първо да се поопознаем, тя го прие съвсем нормално и оттогава редовно пише. В случая, не знам как успя да видиш заповед в цитата на сохо дол с добавено "и аз така мисля"... Поуспокой топката, моля те, а пък всякаквите предложения за създаване на отделен профил в снимка.бг, с цел кандидатстване за нашето общество са по-скоро смехотворни. Не си спомням някоя от нас да е пускала сиви в три екземпляра и е ужасно грубо да се държиш така.

Както и да е...

Сийловър, ще те хване параноя така  Joy То може и фалшива тревога да е, но има и други, които се съмняват  Mr. Green Не съм само аз  Joy

# 557
 Шамс , моля те първо погледни постовете на потребителката и си опресни спомените и тогава пиши.

# 558
П.П. Забравих да коментирам нашата група във ФБ. Не мислите ли, че е хубаво да се премахнат мамите, които не пишат във форума, тъй като ми прави впечатление, че има доста такива. Не ми се иска да сме в същата ситуация като августинките Thinking А и за снимката, колко ли момичета имат паролата ни там, а само 5-6 от нас качват снимки. Ако трябва и там да я смениме и паролата да се даде само на момичетата, които са качвали снимки до момента.

Моля, моля  Naughty Това си е параноя (ако няма рима, ударим ма) Mr. Green

Аз нищо не съм купила и съответно нищо не качвам в снимката от нямане на какво. Има още момичета като мен. Има такива, които качват във Фб, защото ползват него, но за сметка на това не намират време за форума. Малко двоен стандарт се получава, но не можем да виним някой, че няма време да наваксва и да чете по 50 стр., които изписваме за норматив и не може да се включва, съотетно спира да пише и да влиза или го прави рядко. Просто им е по-лесно да си комуникираме във ФБ.
Да ви кажа - и водния знак има как да се махне. Той не гарантира нищо.

Sleeping Beauty, не си права - който е бил активен към момента на искане за добавяне в групата, е бил добавен. Но ако някой не пише нито тук, нито там към момента за по-дълъг период от време няма проблем да се гласува изключване.

.::Перличка::., аз харесвам много Магдалена Peace

Шамс, справи ли се с качването на снимката?

И много моля, не се карайте  Heart Eyes

# 559
Памперске, аз не се карам, опитвам се да спомогна възцаряването на мир и лЮбов  Mr. Green Не успях да кача снимки, щото фотографът не може да ми направи читава снимка  Joy Фотограф е синковецът, да поясня, и последно ми снима краката , за да съм ви покажела синия си лак  Mr. Green На него явно му харесва  Joy Сега чакам да му свърши батерията на таблета, е да се концентрира върху творческите задачи...

# 560
Ехе как успяхте да се изнервите за нула бройки newsm78
Аз мисля, че мамите дето пишат постоянно си личат, тия дето искаха паролите и се надъхваха а пишат редовно нещо се изгубиха, тъй че си лии ок е сериозен и кой не Peace
И аз бях качила две снимки от интернет, ама обясних защо, количката и макси косито съм ги разглобила да не заемат място Embarassed ама купчинката с дрехите си е моята в ФБ Crossing Arms Joy
Не се притеснявам от групата в ФБ! Въпреки че и аз се чудех много я отварят пък малко пишат в нея newsm78
 Аз нямам списък за кво и е? Всичко и е в главата hahaha

Пп как успяваш да се лакираш на краката аз единия не го стигам, а другия да Joy

# 561
Ако беше чела постовете щеше да разбереш кой ги дава тия пароли! На 35-та страничка има информация, но за сетен път се обеждавам, че много малко хора четат! Мненията ти тотално си противоречат! Игнорирам те!

Много си груба и то неоснователно! Момичета, това ли е стила, който толерирате?

Веселото, нито едно мое мнение не си противоречи. Не знам защо си толкова агресивна  newsm78
Аз обаче не мисля да си причинявам негативни емоции, скоро ще имам малко прекрасно момиченце и това е по-важно от глупосттите, с които се сблъсках днес  Wink

# 562
Памперске, аз не се карам, опитвам се да спомогна възцаряването на мир и лЮбов  Mr. Green Не успях да кача снимки, щото фотографът не може да ми направи читава снимка  Joy Фотограф е синковецът, да поясня, и последно ми снима краката , за да съм ви покажела синия си лак  Mr. Green На него явно му харесва  Joy Сега чакам да му свърши батерията на таблета, е да се концентрира върху творческите задачи...

Молбата ми за помиряване не беше към теб  Mr. Green А лака - що да не го видим и ние? Късмет с читавите снимки, ако ли не - викни комшията да те снима  hahaha

Anni0422, и аз още се лакирам. Малко трудно, но си намирам позата и за единя и за другия крак. Другият вариент е жокер - помощ от другарче или маникюристка  Mr. Green

# 563
Абе и аз го стигам едиия, ама другия не ога, че беба ми е отдясно и я натискам и почва да рита и даже последния път сестра ми ми изряза ноктите на крака, кво да направя Embarassed
Те добре, че на кракаата ми растът много бавно Joy

Кикито, много хубави бодита, много са ми симпатични

Щях да питам някой за нещо от къде го е купил и забравих, егати деменцията дето ме гони

# 564
Здравейте, аз съм на 37 и очаквам първата си рожба през Септември. Чета ви от началото, но все не се престрашавах да се включа. Днес Anni0422 ме подтикна да направя и това Simple Smile

През изминалите месеци ми бяхте изключителна подкрепа, защото хилядите неща, които ви вълнуват и тревожат се случваха и на мен.
Всеки месец тревогите бях различни - ще чуя ли сърчице, всичко ли ще е ок на ФМ и т.н.

Целият Май месец бях с болна с бронхит и дори след 8 дни антибиотици продължавах да кашлям като магаре. Слава Богу от седмица съм само с хрема, но с тези подути лигавици тя не ме тревожи. Днес бях на ЖК и бебчето е пораснало макар и аз да не напълняла този месец. Стартирах с мнооого килограми и на този етап съм с +3 от началото.

И спирам да се оплаквам , защото сякаш не съм бременна , а ще се пенсионирам.

Някой беше питал за София мед. Аз лежах там 4 дни заради ускореният ми пулс и съм с добри впечатления. Чисто е и персонала е много мил. Живот и здраве сестра ми ще роди там също - малко преди мен Simple Smile

Нашето бебе ще е момченце и още нищо не сме купували, но следващият месец смятам да се развихря. В спалнята ни няма място за легло и първите месеци бебето ще спи в "Moses Basket". Мисля да я поръчам от mothercare заедно с малко дрешки. Харесах си и сгъваемата ваничка на STOKKE.

Прочетох за Love от съседната тема и не се изненадвам от хора"играещи роли" в нета.Това е и една от причините ми да се спирам всеки път да започна да споделям тук най-личните си радости и очаквания.

Преди няколко седмици майка ми разказа за подобен случай с нейно приятелско семейство. Жената се е правела на бременна не само пред цялата им компания, но и пред мъжа си. Не можех да повярвам , но предполагам че човек в нормално психическо състояние не би постъпил така.

newsm78 Няма да пиша, няма ... ама като започна теми има хиляди.

Честит празник на всички, които имат повод   bouquet и на всички ви желая  Hug здрави и розови бебчета Simple Smile

# 565
Аз няма да коментирам споровете защото лично аз влизам да чета но рядко пиша , просто понякога незнам какво да споделя или това което съм искала е споделено от друго майче Simple Smile Излишно е да се дразним и напрягаме , крайната цел е ясна , едни здрави и красиви бебчета !
За лакиране и рязане на нокти както и епилиране се справям на почивки но за 8мия месец ще ползвам маникюрист и мама за епилирането Simple Smile

# 566
Момичета,днес психясахме и се изнервихме излишно Whistlingчестно и аз се засегнах,от изказвания от сорта кой колко често влиза по темата и колко коментира,още малко и забрани за ползване на бг мама ще наложите,като някое затворено общество ли сме,не знаех ако е такание като нямаме покупки все още какво да покажем?АЗ НЕ искам новата ви парола Naughty
Добре дошла ени Hug

# 567
И нека настъпи мир вече  Mr. Green

В снимка.бг не са качвани кой знае какви снимки с изключение на няколко лични (предлагам да ги изтрием тях). Ако някой непознат влезне и види дрехи и колички, няма да се свърши света  newsm78
По-лични снимки нека са само във ФБ, а там Памперсче следи кой да се включи или не. Дайте да не разваляме темата заради някакви си снимки....който има притеснения да не качва  Rolling Eyes
Нека продължи добрият тон на темата и да споделяме тревоги и радости.  Heart Eyes

ени , добре дошла  Hug Напиши кога ти е термина, за да те добавя на 1ва страница (ако искаш де) Peace

# 568
Лакирам се, но то от скука и зор  Mr. Green Нали карам дребния на училище, та после го чакам в полегнало положение и от немай какво да правя, се лакирам във всякакви цветове  Mr. Green Та по последни данни отпреди седмица си достигам копитцата, въпреки налагащата се акробатика  hahaha

# 569
Вече съм в ФБ групата, който иска е добре дошъл да ме разгледа  Laughing

А от снимка.бг не искам парола. Мога да си качвам и в ФБ.

Утре ще ходя при доктора да видя какви са ми резултатите от кръвните изследвания дето ми правиха за нивата на глюкоза. Надявам се да е ОК.

Сега отивам да сготвя, за ММ се прибира скоро и ще е изгладнял...   chef

Общи условия

Активация на акаунт