Звездни компромати - 174 част

• 70 450
  • 718
  •   1
Отговори
# 420
имам въпросче, ако мога да помогна на приятел:))
кой е истинският фейсбук на 100 Кила ?  Grinning
ако има запознати , моля да споделят
Oфициалната му фен страница и профила с истинското му име.

# 421
  • София
Мария е хитра и едва ли би направила подобно нещо.Тя знае ,че Ники след 5-6 години ще е амортизиран футболист и кранчето спира.Гущеров е друго нещо, има стабилен бизнес и би могъл да прави дългогодишни инвестиции в нея.

Аз не мисля, че Мара би могла да задържи мъж повече от 5-6 години. Предишния хем се омъжи за него, дете му роди и накрая пак той я натири.

Николета е същински цирк  hahaha

Николай Михайлов е вратар и то млад, те имат доста по- дълга кариера. Има поне 10 години пред себе си, а вероятно и повече. Извинете за отклонението, дреме ми за тоя смешник  Whistling.

# 422
Кандидатките за Мис България тази година са доста самоуверени според мен  Whistling

100 кила истински профил

# 423

Shocked Стига бе?!? Има ли снимки и на другите? И до колко кг всъщност трябва е една миска? Съжалявам, аз съм много по пълна от момичето на снимката, но съвсем мястото й не е там, какъв е тоя корем.

# 424
# 425

Shocked Стига бе?!? Има ли снимки и на другите? И до колко кг всъщност трябва е една миска? Съжалявам, аз съм много по пълна от момичето на снимката, но съвсем мястото й не е там, какъв е тоя корем.

Имаше още няколко снимки, ето статията. Няма лошо момичето да е по-пълничко, в смисъл, не всеки може да има перфектно тяло и визия, но да се покажеш на такъв конкурс, като изглеждаш така е нелепо..

# 426

Имаше още няколко снимки, ето статията. Няма лошо момичето да е по-пълничко, в смисъл, не всеки може да има перфектно тяло и визия, но да се покажеш на такъв конкурс, като изглеждаш така е нелепо..

Тази не знам дали е пухкава, но ако махне обемчето и розовото червило ще бъде истинска красавица. Има страхотни черти.

# 427
  • София
Тази не знам дали е пухкава, но ако махне обемчето и розовото червило ще бъде истинска красавица. Има страхотни черти.
На мен пък не ми пречи нито обема, нито червилото. Хубаво е момичето.  Peace

# 428
Много е хубаво момичето.  Peace Сега му е времето да експериментира с ярки червила, не изглежда вулгарно...

# 429
И аз а нея се чудех защо е в статията, не ми се вижда пухкава в лице, как я прецениха като такава, не се знае

# 430
Защо казаха сега по БТВ новините,че Делян Пеевски е женен с едно дете?Той нямаше ли връзка с Цветелина Янева или аз нещо съм изпуснала? newsm78

# 431
Защо казаха сега по БТВ новините,че Делян Пеевски е женен с едно дете?Той нямаше ли връзка с Цветелина Янева или аз нещо съм изпуснала? newsm78
Има дъщеря от жена си Зара.Не знам дали са разведени.

# 432
Много е хубаво момичето.  Peace Сега му е времето да експериментира с ярки червила, не изглежда вулгарно...

Ooo, не изглежда вулгарно в никакъв случай. Но според мен това не е нейният цвят Peace

А за една истинска Мис, явно, според тази кандидатка от Варна е важно да притежава този талант  Mr. Green

Завиждам, защото не го мога

Последна редакция: пт, 14 юни 2013, 12:45 от wild poppy

# 433
И аз а нея се чудех защо е в статията, не ми се вижда пухкава в лице, как я прецениха като такава, не се знае
Аз доколкото разбрах, това е снимка на претендентката от Варна, която спрягат за победителка (мързи ме да отварям пак, да й погледна името), знаела 4 езика и бла бла...

# 434
  • София
Никол Шерзингер  1  2  3

Шарън Осбърн

Айрлънд Болдуин  1  2  3  хубава е, но има "късмета" да е дъщеря на Ким и да бъде сравнявана с нея (което според мен не е в нейна полза)

Дженифър Лопез  1  2  3  4

Иман с рокля на Валентино  1  2  прекрасно изглежда за годините си (57)

Ума Търман  1  2  не ми харесва как й се приплесва бюстът

Габорни Сидибе

някаква моделка Линдзи Уиксън  1  отзад  не знам от къде я изкопаха, но ми стана противна от пръв поглед

Бар Рафаели  2

Джесика Спрингстийн  дъщеря на Брус Спрингстийн

Сара Джесика Паркър семейно  1  2  3

Джесика  Частейн

Марша  Крос

Аштън  Кътчър

Шакира отива на вечеря  1  с майка си

Парис  Хилтън

Алисън  Хъниган

Селена Гомез вече е кака  майка й е родила момиченце

Последна редакция: пт, 14 юни 2013, 15:11 от tonkabonka

Общи условия