С какво ви дразнят свекървите- 25

• 57 253
  • 783
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Абе къде ги намирате тез свекърви на 70 години и бейлис да пият   #Crazy
...............................
И затова се учудвам на тези бабки ,дето на 70 пият и си живеят живота,евала !

Що бе, какво й е на възрастта. Ние до толкова ще работим, е един бейлис ли няма да си пийнем  Mr. Green Mr. Green

# 76
  • Варна
Абе къде ги намирате тез свекърви на 70 години и бейлис да пият    #Crazy

Що бе, какво й е на възрастта. Ние до толкова ще работим, е един бейлис ли няма да си пийнем  Mr. Green Mr. Green
Това наистина беше странен въпрос. Какво им е на 70годишните, та да не могат да пият?

# 77
Абе къде ги намирате тез свекърви на 70 години и бейлис да пият   #Crazy

моята свекърва е на 95. кара нова кола, сменя я на всеки 2 г задължително, заедно с всичките си мебели, и кухненски такива- печки, хладилник и т.н. играе покер, всяка сряда е на фризьор/аз ходя като гръмнал бойлер в тръстиката сравнена с нея в главата/, маникюр, и да, пие и бейлис.

за мен е тотално недоумение как е възможно да имате зли свекърви и да сте семейни с техните прекрасни издънки.

никога не съм можела да се оплача от свекърви/имам 2 , от два брака Laughing/, на мъже може да не случих, но на свекърви - да.

# 78

за мен е тотално недоумение как е възможно да имате зли свекърви и да сте семейни с техните прекрасни издънки.

Не е толкова чудно...Той не се раззбра с майка си, повече и  от мен...Не прилича на нея, винаги са си контра...

# 79
  • София
Моят мъж от 13-годишен е излязъл от дома си.
Чува се с майка си само когато тя му се обади.

Мъжът ми е прекрасен баща на детето ни. Свекърва ми не се интересува от единствената си внучка.
Това достатъчно ли е?

# 80
  • Бургас
Моят мъж от 13-годишен е излязъл от дома си.
Чува се с майка си само когато тя му се обади.

Мъжът ми е прекрасен баща на детето ни. Свекърва ми не се интересува от единствената си внучка.
Това достатъчно ли е?

Вие поне нямате никакви отношения с тях. То и ние нямаме, освен когато не опрат до нас за поредната услуга, а в момента ни се налага мноооого да се занимаваме с тях покрай свеки. Днес пак надробила поредните мизерии. Вече не знам какво да мисля за тази жена - има ли умствени поражения след операцията, няма ли. С чуждите хора се държи напълно адекватно - все едно не е била болна, а в къщи с нас и с нейната майка се прави на откачена. Надявам се за времето, докато баща му се върне от път да е станало вече ясно - в час ли е или не и да си поема отговорността за нея. Аз не мога да се грижа за психично болен човек, нито синът й.

# 81
Как разбираш ,че с другите хора се държи като опреди операцията?
Мъжът ми е опериран от същото и долу-горе съм наясно с това какви поражения може да има .

# 82
  • Бургас
Как разбираш ,че с другите хора се държи като опреди операцията?
Мъжът ми е опериран от същото и долу-горе съм наясно с това какви поражения може да има .

Например говори с мъжа си и с най-добрата си приятелка по телефона напълно нормално, а ние й вадим думите с ченгел от устата. Въобще пред другите хора се държи все едно нищо й няма. Не иска да се храни сама, а може. Не иска да сяда на тоалетната чиния, все едно я е страх, а я държим здраво, поради което да не ви казвам какви ги е свършила, че не е за разправяне. А първия ден и сама се хранеше, и проблем нямаше с ходенето до тоалетна. Вместо да се оправя, тя само ги върши едни. Няма проблем с вървенето и стоенето права.
Не казвам нищо лошо. Напротив - аз самата съм объркана и искам да си обясня на какво се дължи поведението й. Някакъв посттравматичен стрес ли е или наистина е усложнение от операцията.

Мъжът ти как беше след операцията?

# 83
Мъжът ми беше много отслабнал физически ,но се възстанови много бързо.
Бяхме гаджета още и да е имало някаква промяна в психиката му не съм я усетила.
Просто ни бяха предупредили ,че вероятността да си е точно като преди е минимална .
Да не би да и е неудобно ,че вие я обгрижвате и по някакъв нелеп детински начин да го показва  newsm78
Като я питате какво казва  тя?

# 84
  • I want it all and I want it now.
miss july Прекалено я обгрижвате  Wink Като не иска да яде я остави . Като види ,че не се интересувате от нея ще е първа на масата да се храни  Peace Joy
Пробвай един ден и ти гарантирам , че ще се получи.  Peace

# 85
  • Бургас
miss july Прекалено я обгрижвате  Wink Като не иска да яде я остави . Като види ,че не се интересувате от нея ще е първа на масата да се храни  Peace Joy
Пробвай един ден и ти гарантирам , че ще се получи.  Peace

За нея през деня се грижи майка й /бабата на мъжа ми/ и още една жена, защото ние сме на работа по цял ден, а трябва да има някой покрай нея постоянно. По принцип бабата е много грижовна. Постоянно й вика "Айде, маменце, трябва да ядеш" и може би като е видяла, че има човек, който угажда да е решила да се възползва. Ако е така - много жалко. Не стига, че никога не се е грижила нито за синове, нито за майка, сега да започне да ни разиграва, е меко казано отвратително. Честно казано не мисля, че го прави нарочно. Каквато и да й е, не мисля, че може да падне толкова долно, особено след всичко което и НИЕ преживяхме покрай нея. Това би било чиста гавра. По-скоро подозирам, че е на психологическа основа всичко. Знам, че може би няма да е същата като преди /не че беше много наред като здрава при толкова изпити литри ракии/, но поне да може да се грижи сама за себе си и да не прави глупости.

На всичкото отгоре цялата тази ситуация ни вреди и на самите ни отношения с мъжа ми. И двамата сме много ангажирани. На мъжа ми телефона не спира да звъни, постоянно бяга напред-назад по задачи и му е супер напрегнато, защото лятото има ужасно много работа. И с майка му отгоре е още по-изнервен и все ми се репчи, дори и когато искам да помогна с нещо. Снощи сготвих и го накарах да им занесе ядене, а той ми вика "Стига си ме занимавала и товарила със задачи. Баба ми ще сготви". Все едно не го правя за неговата майка. И него го разбирам, ама не ми е приятно  Tired

Последна редакция: вт, 11 юни 2013, 16:45 от miss july

# 86
  • I want it all and I want it now.
Повярвай може и още  Wink

Бързо оздравяване   bouquet

# 87
Абе къде ги намирате тез свекърви на 70 години и бейлис да пият   #Crazy

моята свекърва е на 95. кара нова кола, сменя я на всеки 2 г задължително, заедно с всичките си мебели, и кухненски такива- печки, хладилник и т.н. играе покер, всяка сряда е на фризьор/аз ходя като гръмнал бойлер в тръстиката сравнена с нея в главата/, маникюр, и да, пие и бейлис.

никога не съм можела да се оплача от свекърви/имам 2 , от два брака Laughing/, на мъже може да не случих, но на свекърви - да.
Евала ! Не знаех, че има и такива случаи ,дай Боже, повече и това
да не е след няколко брака.

# 88
Виж сега, зависи какво очакваш. Защото за някои такова поведение е осъдително.

# 89
Мойта баба, жива и здрава още на 81г. не е свекърва, тъща е,ма то все гад  Mr. Green
 та тя си жули ракийка когато има, а цигарки си пафка яко и става  Rage ако свършат  Joy
една кутия си прави  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт