Отговори
# 540
Не знам какво да кажа за тези измислени истории. Имаше една дама в майската тема. Нея хич не разбрах как я разконспирираха. Сега тризнаци...добре, че поне не затвориха историята с нещастен край.

# 541
  • varna
Татянче, честита радост  bouquet Бързо възстановяване на теб и на дечковците и скоро да се гушкате у дома!
Знаех си аз, че не е от заглавието работата  Mr. Green
Тия драми с фалшивите бременности и аз не ги разбирам  newsm78

# 542
  • Варна
Сандалка, влязох и аз при Августинките да видя за какво иде реч, но пак ми е тъмна Индия, както се казва. Не знам що за извратен мозък трябва да имаш, или пък необяснима скука да те гони, но при всички случаи си е за освидетелстване. Да публикуваш стара снимка на бебета от Интернет, да лъжеш и мажеш за раждането и четири часа след него да чатиш, сякаш не си раждал три деца, а си ходил на кафе... Пълна кукувица е тази. Браво на момичетата, че са я разконспирирали.

Не че и аз не кукам по това време. Снощи спечелих портмоне от 3 в 1, някъде между простирането на дрехите от една нощна пералня. Сега пак съм пуснала още една пералня с бебешки дрешки, чакам я да ми ги "снесе" изпрани и евентуално междувременно да се вредя за гифт карта или кошница  Laughing Хич не съм нахална, а?

# 543
Ооо и аз им изчетох за фалшивото раждане, но викам, няма да разнасям клюката Simple Smile Ама то се усеща, тя девойката (може и младеж да е) доста глупаво се е представил. Тъпо е, че лъже, но слава богу августинките не ги е друснал още хормона и нещата са поминали гор-долу добре Simple Smile Иначе не мога и аз да ги разбера тия хора, но това е свободен форум, та всеки може да пише каквото си иска!
Аз да ви разкажа сега - заподозрях ММ в изневяра и се тръшках 100 часа тука, пък то накрая се оказа, че няма такова нещо - човека си извади страхотно алиби Simple Smile но аз нали съм филмарче, той нали е далече....та викам - ааа ето, започна се, ама найси - верен е!  newsm76

# 544
хахах Жалина, ще ме съсипеш:)) само се вкарваш във филми:)) А представи си мъж ти ти готвеше изненада Simple Smile)

Честити бебенца на Татянка, бързо възстановяване и младежите да порастат за нула време Simple Smile)

Аз днес съм направо буреносен облак, както е времето навън. Ще се пръсна, ей го на седя и не мога да заспя. Детето цял ден не ме слуша, ходихме на разходка и гледам една дълбока локва, той седи и се чуди да мине ли или не, Скарах му се да не си и помисля и си продължавам напред и се обръщам след5 секунди и нашият нагазил до колене. Е откачих направо. Наплясках го по дупето и го питам, защо стъпи в локвата, ами защото нямаше асвалт. И това беше началото, не спря, цял ден бели, цял ден ме бута, ядосва ме. Заспа поне рано рано и отивам в спалнята, мъжа ми си лежи. На стола до него преместил дрехи които бях изпрала, сгънала и оставила на спалнята и чакащи само да се приберат. Така ги преместил, че всичко се намачкало, е толкова ли не можа да ги сложи в гардероба, по 3 чифта анцузи и тениски си е извадил за вкъщи и те се размятат по пода. Още повече полудях, егати помощта, дори не ми се извини.
Мрън Sad дано като преся дами мине Simple Smile

Момичета, стискайте краката Simple Smile) не давам бебевалеж, още е рано:)

# 545
  • София
Татяна честито мамче, да са живи и здрави момчетата!

Лили снимките са страхотни, особено Дари.

Мисти удари кьоравото, честити покупки и със здраве да се ползват.

Аз не успях да заспя, станах да прегърна тоалетната и си викам "я да надзърна какво правят моите сомнамбули" Близначето уж не спеше, пък сега я няма.

И аз съм от глупавите дето не мога да разбера с каква цел някой се преструва на друг. Ето това сега какво е, не едно, не две ами три родила. Не разбирам какво се цели.

# 546
Татяна, да са ви живи и здравиички юнаците!  bouquet   bouquet   bouquet

# 547
Ми Весе какво цели - да се прави на интересна.... а може би е от някоя агенция за подслушване и сега ни слушаааат  Whistling може от някоя фирма за детски колички или легълца да е....ти как го откри твоето матраче, 100% гугъл ти е пуснал рекламка  Wink

# 548
Татяна, да са ви живи и здрави момченцата! Бързо да наддават на грамчета, а на теб скорошно възстановяване!  bouquet Какви имена избрахте?

Мами, качили сте страхотни снимки!
Бихайнд, тати много трябва да я пази тази мома Мартина! Hug Пу-пу-пу!

Мисти, дето се вика: Уцели кьоравото!, а при теб "куцото", един път да е за хубаво!  Wink Честити придобивки, със здраве да си ги ползвате!

Луиза, Кате, стискам палци всичко да е наред!  Praynig

Жалинка, пак ли се филмира?  Hug Спокойно, момиче, ще се съсипеш самичка!  Hug

За варненските доктори, аз направо пас ще бия. Моля се, да съм направила правилен избор за този, при който ще раждам. Иначе от моята не се оплаквам, внимателна е, не ми взема пари за ехограф, всеки път си ме гледа, от време на време пропускат кантара, ама аз си имам вкъши, не е фатално. А за списъка на АГ, аз поне го запълних. Утре ще си изпера сака, за да си прибера нещата.

Днес бях на ЖК, моя фъстък първо излезе около 2500, после пак го измери, излезе около 2900. Накрая реши да спре с измерванията, да не го изкара по-голям Simple Smile Малко се е врътнал, с гърба на дясно и крачката наляво, дано си се върне с предното положение. Видях му нослето, мисля, че е като на татко му, ще го видим  Heart Eyes

Вие се оплакахте от подкожен косъм, пък на мен май ми излезе от онези варикозни вени или там както се казваха. Нали "госпожицата" се е подула едностранно и нещо се разшири някаква вена, изглежда страшно  #Crazy Дано се оправи след раждането.  Confused

И друго имаше, но забравих, пък и малко ищах нямам да пиша Sad

# 549
  • София
Специален поздрав за всички сомнамбули, "една песен за любов... и още нещо". С малко повече от още нещото, ама поне знаем, че търпим в името на любовта към малките човечета!  Mr. Green
Скрит текст:

Ние както всяка нощ в 3:30 се будим да пишкаме. Тъкмо си викам: "Поне вече не ми тече кръв от носа" и познайте, моля ви се! Направо  ooooh! Сега съм си свалила на компа Симс и ще си цъкам, докато ми се доспи, че по график ще изчакам да се събудят кокошките.

На нас след бурята ни изгорял рутера, та нямахме нет и чак снощи ММ го оправи. Освен това ходихме с него на ЖК, където ме информираха, че трябва да започна да си търкам гърдите с твърда гъба, ама ако имам контракции - да спирам, да се мажа с Гармастан (конкретно), слушаха ни тоновете 5 мин с апаратче с паднала батерия и ни написаха 45-дневния. Викам нещо докименти за болницата, туй-онуй... Тя - "ааа, рано е, като влезе в 36 седмица". Аз: "Ама аз мисля тогава да раждам!". Тя: "Е, рано е тогава да раждаш, ама ако все пак тръгнеш, ми се обади". Викам си "ок. ако ми текнат водите, първо през Вас ще мина!". И я питам аз: "Добре, да си казвам ли кг?", тя "ами няма нужда вече, неме интересуваш повече, ти почти избута вече". Мерси, приятен ден, приятен ден и на Вас!

Поне се записах за педиатър - изглежда супер свестна и всички много ми я похвалиха - д-р Панова. Марти, вие при коя ще сте?

Между другото, честита годишнина на Марти, честито изписване на беборанчовците! Такова събитие и най-хубавият подарък, наистина! Скоро градинките ще ни зоват, а хората няма да могат да се разминат с нас по тротоарите от двете близнашки колички  Laughing

Жалинка, ти ако не внесеш малко драма в ежедневието, ще умреш от скука!  Hug Hug Hug Душичка! Няма проблем да ползваш идеята ми за подаръците, само внимавай с мухлясалото сирене!  Mr. Green

Флайче,  Hug

Мисти, браво за късмета! Представяш ли си пък и да го черпя ММ, за дето ме е забременил! Не стига, че съм се подложила на всичките гадни процедури, заради него, нося тука мъхлите - слончета сумати месеци, търпя си болежките, после ще трябва и да кърмя, да не спя, ми ще да го и черпя! Ха! Той да ме черпи! След излизането от болицата чакам почерпка и подарък пък!

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 04:13 от Мъхчето

# 550
Добро утро!
Ей мами какво правите всяка нощ почнахте по една да раждате  Laughing
Татяна честито ти синове, да са ти живи и здрави, и много щастливи мигове с тях ви пожелавам 
Мъхче това със симс каква зарибявка ми беше навремето, ти само веднъж ли ставаш до вц-то, аз през два часа ставам, и затова сигурно постоянно ми се спи. А за черпенето нали и аз това ти казвам, че да не съм откачила да го черпя "забременителя" той си е най-добре, спи по цяла нощ като пън и хич не му е, че аз през 2 часа едвам ставам от кревата. Само ми вика хайде, хайде колежката ми /роди на 6/6/ роди близнаци , които общо са 6 кг, ти какво толкова се оплакваш, едвам я е станала 2,500 я и толкова няма  ooooh!
Връщам се да чета

# 551
Добро утро  Hug
ТАТЯНА честито да са ви живи и здрави дечицата и много да ви радват  Hug

# 552
tatyana1975 честито, да са здрави и да качват бързо грамчета, за да ги изпишат. Радвам се, че хапват и дишат самостоятелно - това е много добре, гестационната въраст е много важна.

# 553
  • Бургас
ВЕСТИТЕЛСКА НОВИНА

Момичета Роси.то току що ми звънна по телефона да ми каже че си има вече малка госпожица Wink
Снощи са й изтекли водите и Петър я закарал в болницата и лекарите се опитвали уж да задържат бебка да не излиза още, ама не е станала работата та са й направили секцио понеже бебка беше и седалищно. Към 3 часа е родила (ако не бъркам че бях малко в еуфория докато говорихме). Бебка е 2100г, не знае колко е висока че не са й казали...тъкмо излизаше от реанимация, малката проплакала още в корема докато я вадили Simple Smile Роси каза че са й изкарали и някаква киста която била много голяма и тя пречела на бебенцето да порасне повече, затова е толкова фина мадама Simple Smile

Важното е че тя и малката са добре, очакваме повече новини тия дни като се чуя с нея Simple Smile

# 554
Добро утро, момичета! Надявам се, че всички сте добре!
Почвам с най-важното - Татяна и на Роси, честити бебчета- живи,здрави и много късмет в живота !  bouquet
Много се разстроих с тези доктори. Може би до сега, защото да чукам на дърво , никой не ми е искал пари, нито на семейството ми, и сега като чета и лично приемам разказите. Безскрупулни и хич за нищо няма да им мигне окото. Те били бедни, горките. dani_keranova , тая щяла да носи отговорност, много ми е интересно каква отговорност носи, като в Бг никой за нищо не е виновен. Аз до сега съм била само на един ултразвук! Имам час за втори за началото на юли като тогава ще ида  за първи път на гинеколог. За това не исках да се записвам в темата по-рано, че като знам в какви прегледи си правите и щях да се издухам. Аз ходя само при акушерка като всеки път давам урина, мери ми теглото, кръвното, корема и на бебчо тоновете. 2 пъти хемоглобина при личния и за друго не се сещам. А и два пъти са ми правили кръвни изследвания, които обаче не са за болести.
А тези пък с фалшивите бременностти са поредното доказателство че хората са съвсем изчаткали! И аз четох ония ден за една, може и същата да е, от темата за майки в чужбина. ooooh!
 mysterious , на това му си викат добри попадения!  Много ги обичам и аз разпродажбите. Радвам се за вас!
Аз после като ида на компа ( че се изнервих, сигурно 30мин го пиша тоя коментар от телефона) ще ви пусна аз с какви музики събуждам бебо.

Общи условия

Активация на акаунт