Re: SportsDirect-56

• 53 691
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
  • В света на мечтите
 http://www.sportsdirect.com/Massive-Footwear-Sale/?dcp=12&OrderBy=PRICE_ASC tul pishe che pri porachka na checkout davalo oste 10% otsapka

Това ми го пратиха сега на скайпа но на мен не ми дава допълнителни 10% отстъпка. Пак ли е бъг в сайта? И при някой работи ли?

# 601
И аз нямам отстъпка при чекаут-а, но си го пише:

Massive Footwear Sale
1000'S OF EXTRA LINES REDUCED IN OUR MASSIVE FOOTWEAR SALE
Plus an Extra 10% Discount Applied At Checkout

# 602
Здравейте, искам да попитам детските маратонки на Дънлоп отговарят ли си?  Praynig

# 603
  • София

http://www.sportsdirect.com/puma-s-big-cat-vulc-leather-childrens-033108 - супер са маратонките,много стабилни и красиви,само дето са му голями на моя син,ама ще му порасне крака:)
Кой номер са?

12

Мацата 9-10  е размера.Утре сутринта меря и отговарям,защото сега метъра е на място,където мога да събудя децата:(

# 604
Здравейте,
бях писала преди време че при последната доставка ми липсваха 7 артикула, а 3 друго бяха сгрешени. След 3 седмица ми възстановиха всички пари и за липсващите и за грешните. Неприятна ситуация, но края е добър!

# 605
yana_ya , чудесно е, че са ти възстановили сумата. Браво.

Момичета, имам една питанка.
Решила съм за тази есен да поръчам чорапки от Спортса, защото в БГ вече е почти невъзможно да се намерят весели чорапки по-голям номер. Сина ми е на 6г. , но е с голям крак (32/33 номер) . Чорапки винаги купувам с два номера по-големи, защото много се свиват при пране...
Харесах едни чорапки на Томас, които са на доста добра цена, но не знам кой размер да поръчам?
Infants или Childs?
Благодаря ви предварително.   bouquet

# 606
Childs. Като гледай да са с 2 и повече процента еластан.

# 607
Здравейте,на някого случвало ли се е поръчката му да бъде върната обратно в склада на спортсдирект?

# 608
Здравейте,на някого случвало ли се е поръчката му да бъде върната обратно в склада на спортсдирект?

Върни се няколко страници назад и ще разбереш за такива случаи и причината за това.

# 609
  • Варна
Момичета спешно ми трябва някой от Варна, който ще поръчва днес /утре - трябват ми едни маратонки, а само тях да поръчам никак не ми е изгодно Simple Smile

# 610
yana_ya , чудесно е, че са ти възстановили сумата. Браво.

Момичета, имам една питанка.
Решила съм за тази есен да поръчам чорапки от Спортса, защото в БГ вече е почти невъзможно да се намерят весели чорапки по-голям номер. Сина ми е на 6г. , но е с голям крак (32/33 номер) . Чорапки винаги купувам с два номера по-големи, защото много се свиват при пране...
Харесах едни чорапки на Томас, които са на доста добра цена, но не знам кой размер да поръчам?
Infants или Childs?
Благодаря ви предварително.   bouquet

Здравей! Infants са за малко по-големи бебета. Гледай childs. Каката носи 30 и взех С13 и са добре, но са на Слазингер. Защо не погледнеш и тези. Малко по-скъпи идват, но съм поръчвала такива и бяха хубави като материя. http://www.sportsdirect.com/sonic-the-hedgehog-socks-1pack-junior-418042 и http://www.sportsdirect.com/ben-10-sock-1-pack-junior-418016 . Няма как да си избереш картинката, а и не знам дали детето ти харесва тези герои.

Последна редакция: вт, 23 юли 2013, 10:44 от poli1980

# 611
  • София
[
Мацата 9-10  е размера.Утре сутринта меря и отговарям,защото сега метъра е на място,където мога да събудя децата:(

Мерв го 52-53см.
имай предвид,че са с ниска талия.

# 612
Childs. Като гледай да са с 2 и повече процента еластан.

Благодаря много.   bouquet

poli1980     bouquet , С13 ще му е малко със сигурност,  иначе ще поразгледам всички видове чорапки, които предлага сайта, защото в БГ всички чорапки с картинки са все за малки крачета.....    Confused   

# 613

poli1980     bouquet , С13 ще му е малко със сигурност,  иначе ще поразгледам всички видове чорапки, които предлага сайта, защото в БГ всички чорапки с картинки са все за малки крачета.....    Confused   

Линковете, които ти дадох са с размери С12,5-3,5. Трябва да му станат.

# 614
  • София
[

Мерв го 52-53см.
имай предвид,че са с ниска талия.

Аз затова поясних от чатала от долу, защото иначе талията много играе роля.
Благодаря ти!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт