Re: SportsDirect-56

• 53 691
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
  • перник
Здравейте.
Въпрос за ПУМА маратонките. За 45 номер кой номер взимате 10 или 11? Интересуват ме тези специално : http://www.sportsdirect.com/puma-xenon-mens-running-shoes-127068?colcode=12706803 Ако някой има 10 или 11 може ли да ми кажете на кой номер отговарят? Благодаря   bouquet

Аз при предна поръчка поръчах PUMA UK10
http://www.sportsdirect.com/puma-faas-550-mens-running-shoes-211318, носел 43-44 наше.Поръча си 10   

но каза,че малко го убиват като ги носи цял ден, и сега си поръча NIKE UK11 за по сигурно.По добре 11 щом е 45

# 76
  • София
Тедичка , мила , на първа страница все още пише , че с бг карта Маестро дебитна не се плаща в спорта , а аз вече 2 пъти платих с нея  Sunglasses Мхм  Wink

И аз платих с Маестро

ОК, в следващата тема ще променя в първи пост.Сега вече не мога да редактирам. Peace

# 77
Здравейте,
нашата поръчка дойде, всичко е много хубаво и сме доволни, но има един проблем...малко съм си надценила крака и сега маратонките са ми големи! Sad
http://www.sportsdirect.com/puma-winning-diva-ladies-trainers-275087
ако някой иска такива номер 40 UK7 може да пише

# 78
  • Пловдив
Благодаря ви!  bouquet В такъв случай едва ли ще рискувам. Маратонките са 18 п, а и не бяха за мен... Ще пробвам да убедя cs, че е по-добре да ми платят някаква част без да връщам стоката, но шанса е почти нулев - за дефектния ми анцуг не стига че не върнаха никакви пари, ами отрекоха да има какъвто  и да е проблем Sad

аз миналата седмица им изпратих един Екип Адидас, който трябваше да е L, имаше етикет за същия размер, но всъщност е М. Излезе ми по пощата 15,50лв. Само че не съм им сложила копие на разписката за парите вътре в пратката. Сложих отрязъка от фактурата с описание, че искам реалния размер.
Сега ще им пиша за пощенските, дано не съм объркала нещо, че за първи път им изпращам.

# 79
doroti76, Благодаря. Беше ми много полезно  Hug

# 80
Момичета,да ви питам за сандалите Адидас Akwah 8. Скоро някой сподели, че детенце като върви му излизат от пред пръстчетата въпреки, че е номера е улучен. При всички ли е така, т.е проблем с моделчето ли е или само в случая на това детенце? Моята дъщеря е с широко краче, и се надявам да са и удобни.

# 81
Здравейте да попитам някой рибар ако има тука :Д поръчвал ли е ROD POD ? и ако да да ми даде някой хубав за пример

# 82
Момичета,да ви питам за сандалите Адидас Akwah 8. Скоро някой сподели, че детенце като върви му излизат от пред пръстчетата въпреки, че е номера е улучен. При всички ли е така, т.е проблем с моделчето ли е или само в случая на това детенце? Моята дъщеря е с широко краче, и се надявам да са и удобни.

Здравей. Аз бях писала за този проблем. Продадох над 20 чифта сандали и всички са изключително доволни. Само аз и още една клиентка имаме този проблем. Проблема идва оттам, че крачето е тънко...  Т.е. според моето виждане тези сандалки са по-скоро за по-широко краче.  Peace  И между другото имаме проблем с почти всички сандалки, затова се старая да му купувам с велкро, за да може да се регулира ширината. Днес му купих кроксове.... и те са му широки отгоре  Mr. Green ама поне пръстите няма да му опират в асфалта  Laughing

# 83
Благодаря много TopKids  Hug

# 84
Благодаря за темата   bouquet
Напоследък рядко поръчвам от тук,че цените не са каквито бяха преди 2-3 години...като си помисля колко маратонки за по 6-8 лири купувах на Фила,Капа...а сега...и тениски Кенгъл за по 3лири  Naughty...а сега...нищо
Чакам една шапка мъжка Каримор и един бански Слазенгер....
Но искам да си издебна евтинки маратонки за тичане...на мъжа мин лято поръчах Найк за 12-13лири..много доволен,не ги свалая...А на малката коята е към Ц8-9 нещо удобно за игра да препоръчате  Hug

# 85
  • ...край Дунава
Campri и Karrimor отговарят ли си на номерата?

# 86

Здравей. Аз бях писала за този проблем. Продадох над 20 чифта сандали и всички са изключително доволни. Само аз и още една клиентка имаме този проблем. Проблема идва оттам, че крачето е тънко...  Т.е. според моето виждане тези сандалки са по-скоро за по-широко краче.  Peace  И между другото имаме проблем с почти всички сандалки, затова се старая да му купувам с велкро, за да може да се регулира ширината. Днес му купих кроксове.... и те са му широки отгоре  Mr. Green ама поне пръстите няма да му опират в асфалта  Laughing

И нашите са ни ок, крачето също ни е широчко  Peace Мерих му по-голям номер и го имаше момента с широкото отпред на лентата, тъй като няма лепена за регулиране, в интерес на истината 9-ката би му била по-добре и би си я носил повече време, но поради споменатата причина взех 8-мица, която мисля, че няма да може да носи цялото лято и сега му е точно, но поне не му излизат пръстчетата и си му е ок  Simple Smile

# 87
Момичета, заменям тези джапанки УК3.5 за УК4.5.
http://www.sportsdirect.com/nike-solarsoft-girls-thong-flip-flops-224029

# 88
  • София
Campri и Karrimor отговарят ли си на номерата?

На Кампри някои зимни модели са леко умалени , а Каримор си отговаря на № . Обувки имам предвид , а не дрехи  Peace

# 89
някой да е срещал такива или подобни в СД ,но да са си на адидас  http://obiavi.grad.bg/o-556507-%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1 … D0%B8%D0%BA%D0%B0

Общи условия

Активация на акаунт