Re: SportsDirect-56

• 53 691
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
  • София
От днес май ще започва някакво лятно намаление,вчера във фейса така писаха поне.Дано да си струва  Rolling Eyes

smile3508

Преди, когато съм поръчвала винаги сме се комбинирали с приятели и сме си поръчвали директно с делене на доставка... Иска ми се, обаче, да мина на самостоятелни поръчки и се чудя как ще е най-изгодно за мен...

Затова да попитам (извинявам се, ако е обсъждано преди, но с търсачката не ми излезе нищо) - до нас има офис на тази фирма - www.sportsdirect.bg - явно са посредници, но за по-малки поръчки май доставката им е изгодна... (под 25лири поръчка е с доставка 3 лири- но сега видях, че за детските артикули са сложли 20% отгоре върху поръчката)...  newsm78
Някой ползвал ли ги е? Надеждни ли са?

Ако не тези - ползвате ли посредници или поръчвате директно? Моля, насочете ме към някакви посредници, че за по-малки поръчки тия 8 лири от които започва доставката не ме устройват особено...  Rolling Eyes Не че цените не са изгодни дори като се сложи тази доставка, но все пак, ако има по-изгоден вариант, ще съм благодарна, ако ме ориентирате   bouquet

Посредници не се обсъждат в темата . Peace

Последна редакция: пт, 07 юни 2013, 17:22 от tedichka07

# 16
  • Пловдив
Тедичка,

bouquet   bouquet   bouquet!
Дано се появят поне кодове, че наистина доста грешки се събраха. А и нещо с компенсациите не ги бива. Вчера изпратих Адидас екип, който се оказа, че на етикета пише Ел, а в действителност е М. Та се надявам да ми изпратят верия размер и да ми върнат парите за пощата, моля се и чакам ...

bouquet Теди!

От днес май ще започва някакво лятно намаление,вчера във фейса така писаха поне.Дано да си струва  Rolling Eyes

Дано, за много не им вярвам вече на намаленията - тази година зимните бяха смешни...

По-скоро се моля за повече безпроблемни поръчки и да спрат да си пращат към Бг боклуците и маратонките с различни номера в чифт  Crossing Arms

И на мен това ми е впечатлението, че и аз имах объркани чифтове, но възстановиха парите. Но нещо като прочетах, че последно предлагали по 10% - то това е срамота.

Хайде, успешно пазаруване на всички!
От днес май ще започва някакво лятно намаление,вчера във фейса така писаха поне.Дано да си струва  Rolling Eyes

Дано!

tedichka07 за темата   bouquet
Дай, Боже!

# 17
# 18
  • София
Благодаря за новата тема, Теди!   bouquet
Нищо не чакам, но да ви следя и да споделя, че този сайт   е "братовчед" на СД и доставката до френски адрес е  £1/€1.20

# 19
А как да ги накарам да ми върнат парите за пощата при грешка от тяхна страна? Сканирам бележката, прикачам в мейл, пиша колко лири е и нищо досега  newsm78

# 20
  • Там, където ме обичат
В момента 9 евро ли е доставката, или се лъжа?

# 21
  • Варна
Благодаря за новата тема!   bouquet

Може ли някой да ми каже дължина на тениски(момчешки) р-р 9-10/11, без значение модела ?

По принцип се чудя на тези http://www.sportsdirect.com/nufc-were-ready-t-shirt-kids-593446?colcode=59344629 .

# 22
  • София
В момента 9 евро ли е доставката, или се лъжа?

Пише в първи пост - 8.33 паунда или 10 евро . Peace

# 23
Сега видях изречението, в първия пост, че тук не се обсъждат превозвачи... Съжалявам, ще се насоча към съответната тема Embarassed

Обаче тия за които ви писах са някаква странна риба - ти реално плащаш на тях, а не на СД... Не видях да фигурират в темата за превозвачите - беше ми интересно дали някой ги е ползвал, че са ми точно до блока. Но ще питам в другата тема.

А иначе потънах в море от маратонки - направо не знам кои да си избера. Мислите ли, че ако отида тук до аутлета на NIKE, ще мога да ги видя наживо и да преценя и после от СД само да ги поръчам? Изобщо някой процедира ли така?

# 24
  • София
И аз да благодаря за темата  Hug

Някой беше питал за колко време връщат пари от дефектен или сгрешен артикул. На мен ми бяха писали, че до 30 дни мога да си очаквам парите-зависело от политиката на банката. Върнаха ми една част след около седмица, а за едни други маратонки още чакам.

# 25
Благодаря за темата  Hug
И аз имам въпрос: Има ли ограничение в количеството на някои стоки? Днес се опитах да поръчам 3 чифта еднакви ролери, но не ми позволяваше. Можех само един да поръчам. От спорта ми отговориха, че или нямат в наличност толкова, или е системна грешка, ама аз от къде да знам какво е  newsm78

# 26
  • София
Благодаря за темата  Hug
И аз имам въпрос: Има ли ограничение в количеството на някои стоки? Днес се опитах да поръчам 3 чифта еднакви ролери, но не ми позволяваше. Можех само един да поръчам. От спорта ми отговориха, че или нямат в наличност толкова, или е системна грешка, ама аз от къде да знам какво е  newsm78

Явно си искала да пуснеш ролерите от 3 паунда на Колите  . От много намалените неща вече може само по 1 бр.,а в началото даваха и по 10 тина бройки , после станаха 6 бр.  Peace

# 27
  • София
tedichka07 за темата   bouquet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              
Цитат
За връщането на артикул на кой адрес го пращате ??? на фактурата в отрязъка е един а на имейла ми изпратиха друг ?
Аз скоро връщах на този адрес
Unit A, Brook Park, Meadow Lane, Shirebrook, NG20 8RY

# 28
  • Чукарландия
Благодаря за темата, tedichka07!   bouquet

# 29
Благодаря за новата тема, Теди!   bouquet
Нищо не чакам, но да ви следя и да споделя, че този сайт  е "братовчед" на СД и доставката до френски адрес е  £1/€1.20
чух за този сайт , че си поръчват от там и че е ОК като спортса Simple Smile
ама доставката до FR, май е 4 паунда

Общи условия

Активация на акаунт