Re: SportsDirect-56

• 53 691
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте, искам да купя нещо такова http://www.sportsdirect.com/dunlop-11-metre-fishing-pole-768214 за подарък, но въобще не разбирам от риболов и много се притеснявам да не се счупи нещо, че даже няма и да разбера. Simple Smile Колко са дълги въдиците опаковани - предполагам, че е доста по-къса от 11 метра и ако я пусна чрез превозвач дали ще ме таксуват по-скъпо заради дължината (или пък те пакетирани не са чак толкова дълги - простете невежеството ми)? Simple Smile Извинявам се за въпросите, но прочетох, че често вече изпращали в чували вместо в кашони и ми е неспокойно. Благодаря ви и успешно пазаруване! Simple Smile

# 31
Благодаря за темата  Hug
И аз имам въпрос: Има ли ограничение в количеството на някои стоки? Днес се опитах да поръчам 3 чифта еднакви ролери, но не ми позволяваше. Можех само един да поръчам. От спорта ми отговориха, че или нямат в наличност толкова, или е системна грешка, ама аз от къде да знам какво е  newsm78

Явно си искала да пуснеш ролерите от 3 паунда на Колите  . От много намалените неща вече може само по 1 бр.,а в началото даваха и по 10 тина бройки , после станаха 6 бр.  Peace
Точно за тях става въпрос  #Cussing out Гадове такива  #Cussing out Сега един по един ли да ги поръчвам  #Cussing out
А те ми се правят на луди - ето какво  ми отговарят, при положение, че съм им дала линка с конкретният продукт  #Cussing out

Thank you for your email. If the website is not allowing you to place an order for 3 this means we do not have 3 in stock or it could be a system error. I am unable to see stock levels so I can not say if they are in stock or not.

Kind regards

customer services

# 32
Здравейте,
едно питане? Направих поръчка (пътува насам)- това е ОК. Синът ми си хареса едни комплекти - дезодорант, душ гел и ... не знам там какво още, но от СД отказаха поръчката. Не че са нещо кой знае какво, ама ... пусти мерак. Има ли ли сте такъв случай? Мога ли по друг начин да поръчам (да не е по въздух)

# 33
  • София
Трябва да ги поръчаш до английски адрес (превозвач). Аерозолите не се доставят извън UK. Ако не си ползвала досега превозвач, влез в темата, избери си превозвач,. В сайта на превозвача е описано всичко подробно.

# 34
  • Пловдив
Благодаря за новата тема Теди   bouquet

# 35
Трябва да ги поръчаш до английски адрес (превозвач). Аерозолите не се доставят извън UK. Ако не си ползвала досега превозвач, влез в темата, избери си превозвач,. В сайта на превозвача е описано всичко подробно.

bouquet Благодаря! Ще опитам.

# 36
  • София
Благодаря за темата  Hug
И аз имам въпрос: Има ли ограничение в количеството на някои стоки? Днес се опитах да поръчам 3 чифта еднакви ролери, но не ми позволяваше. Можех само един да поръчам. От спорта ми отговориха, че или нямат в наличност толкова, или е системна грешка, ама аз от къде да знам какво е  newsm78

Явно си искала да пуснеш ролерите от 3 паунда на Колите  . От много намалените неща вече може само по 1 бр.,а в началото даваха и по 10 тина бройки , после станаха 6 бр.  Peace
Точно за тях става въпрос  #Cussing out Гадове такива  #Cussing out Сега един по един ли да ги поръчвам  #Cussing out
А те ми се правят на луди - ето какво  ми отговарят, при положение, че съм им дала линка с конкретният продукт  #Cussing out

Thank you for your email. If the website is not allowing you to place an order for 3 this means we do not have 3 in stock or it could be a system error. I am unable to see stock levels so I can not say if they are in stock or not.

Kind regards

customer services

Пуснаха ги отново. Peace

http://www.sportsdirect.com/cars-2-tri-skate-infants-256000?colcode=25600008

# 37
Здравейте отново Simple Smile

Толкова неща съм си нахаресала, трябва спешно да си избера начин на доставка Simple Smile

Затова отново моля за помощ - на първата страница сте писали, че доставката от 8.33 лири не е фиксирана, а зависи от кг ,брой артикули и тн. Дали сте успели да засечете над какви кг или над какъв брой артикули се качва като цена?

Засега съм си харесала 2 чифта маратонки, 1 чифт детски сандали, няколко дрешки (още не съм сигурна колко, но няма да е кой знай какво - 1-2 анцунга + 1 детски).

Благодаря предварително за отговорите!  Hug

# 38
Благодаря за темата  Hug

Kind regards

customer services

Пуснаха ги отново. Peace

http://www.sportsdirect.com/cars-2-tri-skate-infants-256000?colcode=25600008
защо при мен на заглавната страница не излизат,а ти отварям линка и са налични

# 39

Толкова неща съм си нахаресала, трябва спешно да си избера начин на доставка Simple Smile

Затова отново моля за помощ - на първата страница сте писали, че доставката от 8.33 лири не е фиксирана, а зависи от кг ,брой артикули и тн. Дали сте успели да засечете над какви кг или над какъв брой артикули се качва като цена?

Засега съм си харесала 2 чифта маратонки, 1 чифт детски сандали, няколко дрешки (още не съм сигурна колко, но няма да е кой знай какво - 1-2 анцунга + 1 детски).

слагаш ги в кошницата и виждаш колко ти е до бг, до ук-4лири,над 100лири-безплатна доставка.

# 40

bouquet Благодаря! Ще опитам.

А, всъщност въобще заслужават ли си? Някой поръчвал ли е?

# 41
  • София

защо при мен на заглавната страница не излизат,а ти отварям линка и са налични

Защото първо стават налични в коша и от там аз вадя линка . Peace

При доставка от 8.33 паунда мисля ,че няма смисъл да се пуска до превозвач , ако поне имаш мин. 10 тина артикула . Peace

Последна редакция: сб, 08 юни 2013, 15:54 от tedichka07

# 42
  • Варна
А тези http://www.sportsdirect.com/nike-santiam-infant-sandals-boys-226018 някой поръчвал ли ги е? Отговарят ли си?
Питам защото мерих на детето в магазина на Найк Santiam 5, и видях, че са доста уголемени, с 2 номера. Детето носи 26-27, а от тези му станаха 25 (C7,5), дори имаха аванс.

Те двата модела имат много лека разлика, ама знам ли...

А пък тези едвам му натиках крачето и лепката не успях да я залепя, за нисък свод са. За малки деца с пухкавии крачета, според мен, не стават.

# 43
Трябва ми раница за първокласник. Харесахме си тази http://www.sportsdirect.com/umbro-fw-medium-backpack-710233?colcode=71023322 . Как да разбера колко е голяма?

# 44
На някои раници дават размери,но тази няма.Виж тези на SLAZENGER една приятелка поръча миналата година и беше супер-имаше вътре кутия за храна,шипе за вода,несесер и още нещо мисля,но не помня кода .Най-важното,че е голяма и събира всички учебници и тетрадки.

Общи условия

Активация на акаунт