Re: SportsDirect-56

• 53 691
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
Момичета,аз имам излишни такива ботуши като на nadin1977 и sparkling eyes,поръчах си 5,но са ми големи,ако някой се интересува насреща съм.
На каква цена са и кой номер носиш по принцип? Аз нося 37 и се чудя дали 4 ще ми станат или ми трябва 5.

# 571
Момичета,аз имам излишни такива ботуши като на nadin1977 и sparkling eyes,поръчах си 5,но са ми големи,ако някой се интересува насреща съм.
На каква цена са и кой номер носиш по принцип? Аз нося 37 и се чудя дали 4 ще ми станат или ми трябва 5.

Аз съм 37 и си взех 4-ка,супер са ми както казах Peace

# 572
sparkling eyes,ама ти каза,че на босо си ги пробвала,пък аз искам с по-плътен чорап да ги нося.Би ли ги пробвала пак и да кажеш има ли достатъчно място,за да се чувства комфортно кракът?

# 573
sparkling eyes,ама ти каза,че на босо си ги пробвала,пък аз искам с по-плътен чорап да ги нося.Би ли ги пробвала пак и да кажеш има ли достатъчно място,за да се чувства комфортно кракът?
За приятелката ми взехме 5-38,точни са й.

# 574
Да кажа и аз- поръчах 4, нося 38 и лееееко, ама много леко ми стягат /мерих с нормален памучен чорап/, така че категорично си отговарят на 37 номер. Друг въпрос, че са ужасни за обуване и лично аз не мога да възприема тази издадена подметка.

# 575
  • София
Илиянка ,честит имен ден ! Бъди жива, здрава и много щастлива !

# 576

Ако си с нормален чорап ще са ти ок със сигурност,но ако носиш от тези тип термо,плътните и дебели чорапи може и да ти стискат Peace

# 577
Много ми се иска да поръчам този модел на Каримор.
http://www.sportsdirect.com/karrimor-skido-childrens-walking-boot-036083
Носим номер C11 на Адидас .Има ли някой представа дали си отговарят.

# 578
Здравейте! Искам да попитам следното... Тъй като ще правя поръчка за първи път има няколко неща, които не са ми много ясни.. На  DELIVERY ADRESS трябва да се попълни адреса на превозвача.. Защо трябва да го попълвам като се знае, че е DHL? И трябва ли като внасям парите в дебитната си карта да бъдат в друга валута?

# 579
  • София
Здравейте! Искам да попитам следното... Тъй като ще правя поръчка за първи път има няколко неща, които не са ми много ясни.. На  DELIVERY ADRESS трябва да се попълни адреса на превозвача.. Защо трябва да го попълвам като се знае, че е DHL? И трябва ли като внасям парите в дебитната си карта да бъдат в друга валута?

Трябва да си попълниш твоят личен/ фирмен  адрес ,ако поръчката е до БГ . В картата парите са в левове независимо в каква валута ще платиш  Peace

# 580
Здравейте! Искам да попитам следното... Тъй като ще правя поръчка за първи път има няколко неща, които не са ми много ясни.. На  DELIVERY ADRESS трябва да се попълни адреса на превозвача.. Защо трябва да го попълвам като се знае, че е DHL? И трябва ли като внасям парите в дебитната си карта да бъдат в друга валута?

Трябва да си попълниш твоят личен/ фирмен  адрес ,ако поръчката е до БГ . В картата парите са в левове независимо в каква валута ще платиш  Peace
Добре тогава и на BILLING ADDRESS трябва да пиша пак моя личен адрес..? Не виждам смисъл.
Мерси за експресния отговор Simple Smile

# 581
  • София

Добре тогава и на BILLING ADDRESS трябва да пиша пак моя личен адрес..? Не виждам смисъл.
Мерси за експресния отговор Simple Smile

Да. Peace

# 582
Billing адреса е твоят личен адрес, а delivery адреса е адреса за доставка и той може да е различен  Peace

# 583
Някой поръчвал ли е от този модел?
http://www.sportsdirect.com/slazenger-v-infants-trainers-025218

Моля кажете ми за номер 21 и 22 кой трябва да поръчам?

И още нещо препоръки за долница анцуг за детската ясла на децата? Трябват ми размери 80-86

# 584
Здравейте искам да попитам днес пуснах първата си поръчка в сайта но платих с paypal обърнах сумата в долари и вкарах в картата 234 лв а сумата за плащане е 148,17 долара, а сега като си дръпнаха парите вместо 12 лв имам само 1.55лв остатък, а като смятам по курса трябва да дръпнат 221 лв. защо става така?

Общи условия

Активация на акаунт