Re: SportsDirect-56

• 53 691
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
Някой може ли ми измери стелката на тези Пуми номер 1 или 2  Praynig -  http://www.sportsdirect.com/puma-s-big-cat-vulc-leather-childrens-033108 или този модел http://www.sportsdirect.com/puma-liga-childrens-trainers-033428. Големия ми син в момента е със сандали Каримор единица и само му точно. Пумите обаче не знам как вървят и кой номер да взема.

# 691
Имам питане  относно дрешките, който са в очакване, ако ги пусна преди да са налични, като станат налични в сайта ще ми сметнат ли пак доставка когато ми ги изпращат или ще е за тяхна сметка. Дано успях да обясня правилно, моля да ме извините, ако не съм се изразила съвсем ясно Cry
Ако имаш предвид pre-order стоките, няма да ти начислят друга доставка, поради простат причина, че цялата поръчка ще бъде задържана и няма да бъде изпратена, докато няма налични и другите артикули

# 692
  • Варна
Имам питане  относно дрешките, който са в очакване, ако ги пусна преди да са налични, като станат налични в сайта ще ми сметнат ли пак доставка когато ми ги изпращат или ще е за тяхна сметка. Дано успях да обясня правилно, моля да ме извините, ако не съм се изразила съвсем ясно Cry
Ако имаш Pre-order артикули в поръчката,тя няма да бъде изпратена, докато не станат налични всички продукти. Така че, няма за какво да ти начислят повторно доставка, друг въпрос е че и не могат без да въведеш данните от картата си отново.

# 693
Като първия е чуден например Simple Smile
То и аз не изрових.. ама да питам Simple Smile надявам се да пуснат по-нататък Simple Smile
На Кампри са умалени
има на регата аз взех за втора година и на малката и на баткото на но феар и си заслужават, но виж и регата също са добри

# 694
  • Велико Търново
Имам едно въпросче, някой, ако е купувал суичър за тинейджър - размер 13 примерно ще стане ли на жена XXS (техен размер 6)?

# 695
Имам едно въпросче, някой, ако е купувал суичър за тинейджър - размер 13 примерно ще стане ли на жена XXS (техен размер 6)?

Ще стане,може и 11-12 да стане дори,зависи и от височината  Peace

# 696
В суичер Lonsdale размер 7-8 се побрах аз  Joy

# 697
# 698
  • Велико Търново
Ейй, благодаря Simple Smile 1,67 съм от по-кльощавите   Laughing Ами те детските модели са по-симпатични и на по-хубави цени, как да не се възползвам!

# 699
Здравейте,
харесах това яке за дъщеря ми ,която е на 10год.слабичка и висока около 150см.Не съм вземала дрехи на тази марка и ще съм благодарна да ме ориентирате за размера и качеството,въпреки че те предлагат само р-р 11-12г.Благодаря предварително
http://www.sportsdirect.com/karrimor-lightweight-down-jacket-junior-448030

# 700
  • София
Момичета, видях коментара по-горе, че на Кампри нещата са умалени.
Това яке случайно някой да го има, в размер 5-6 години да изкаже мнение http://www.sportsdirect.com/campri-patterned-rain-jacket-infant-girls-299012

На Airwalk 7-8 години ни е голямо много, и затовасега се насочих към това, с надежда да ни е добре за есента и евентуално пролетта.

# 701
Здравейте Simple Smile

интересува ме някоя от вас поръчвала ли е от мъжките тениски на Пиер Карден? Никога не съм взимала за мъжа ми, нямам ориентир - умалени или уголемени са? По принцип той носи между L и M, но зависи от марката...

Някой да помогне?  Praynig

# 702
  • София
Моя също е М или L.С последната поръчка дойде една тениска Пиер Карден L,но определено М щеше да е по-добре.Не е чак чувал,ще си я носи,но М щеше да е по-ОК.

# 703
Моя също е М или L.С последната поръчка дойде една тениска Пиер Карден L,но определено М щеше да е по-добре.Не е чак чувал,ще си я носи,но М щеше да е по-ОК.

Благодаря ти   bouquet

Моят мъж е слаб, не много висок... Около 75-6 кг. е.. Мисля да му поръчам М размер.

Моля те, ако не ти представлява проблем, измери ширината под мишниците и в раменете  Praynig Искам да му поръчам за подарък риза и тениска, а не ми се иска да сбъркам.

# 704
  • София

Благодаря ти   bouquet

Моят мъж е слаб, не много висок... Около 75-6 кг. е.. Мисля да му поръчам М размер.

Моля те, ако не ти представлява проблем, измери ширината под мишниците и в раменете  Praynig Искам да му поръчам за подарък риза и тениска, а не ми се иска да сбъркам.

Оки,само довечера,защото сега е с нея на работа  Wink

Общи условия

Активация на акаунт