Нашите second hand находки - част 19!

• 68 754
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Изпуснала съм няколко теми май  Embarassed.

Тази седмица съм отпуска и мисля да обиколя 1-2 Мании и поне един Зиг Заг....пък да видим  Crossing Arms  Joy. Не че имам нужда от нещо конкретно, ама мноооого ми се рови. Не съм ровила от месеци сигурно  Crossing Arms. С изключение на едно квартално "кило", където обикновено има страхотни неща за малката фръцла. Ще снимам утре и ще кача снимки.....ако някое от хлапетата благоволи да се сети къде е прибрало кабела на апарата  hahaha.

# 91
Момичета, кога е зареждането на Борис на ЗЗ?  От както малкия свърши у-ще никак не съм ходила по магазините, почна да ми липсва Simple Smile
По мои изчисления трябва да е на 28 юни. Оффф... така без календар много се дразня  #Cussing out

# 92
  • София
мерси, значи доста време има...не знам за какво са им тези сайтове и фейсбук като не си публикуват вътре никакво инфо...

# 93
40  и нагоре килограма  Shocked Shocked Е това вече си е много. Добре поне че пускат албуми с дрехите от предпремиерите в ФБ, та да може човек да види номерации и модели от вкъщи  hahaha

# 94
# 95
ayaska, то така още по-гадно, ако ти покажа каква рокля на H&M с етикета бяха пуснали във фейсбука на варненската Мания - толкова много ми хареса, че и моя размер  Tired... ама да тръгна да я търся и да се блъскам на предпремиерата да я взема, няма как да стане  ooooh!

Ей тази рокля... - ако някой от темата днес си я е взел (или вчера) да се похвали да му позавиждам ...

Мишчица, много готини находки, твоите мишленца сигурно са много щастливи  Hug

Последна редакция: вт, 11 юни 2013, 19:15 от Moringa

# 96
  • Бургас
Мишчица, много добре сте се обзавели  Laughing
Детските тениски са супер сладки.
Дънковото яке и туниката са страхотни.

# 97
  • София
Мишчица - туниката е страхотна Simple Smile

Брей сега загледах фейса на мания-лозенец - там по цветове ги подредили като в ЗЗ Simple Smile

# 98
Туниката и потника са супер !!

Moringa- защо не минеш тези дни ако имаш възможност, забелязала съм, че дрехите, които ни грабнат си ни чакат да ги вземем   Flutter Flutter

# 99
  • гр. София
Запис и от мен да ви следя..........  bouquet

# 100
Мишчица, а това квартално кило в кой квартал е и дали случайно не знаеш от къде зареждат?  Mr. Green

# 101
  • Варна
Мишчица, честито, добри попадения.  Flutter

Моринга
, недей се тръшка за роклята. Аз онзи ден в Бултекса харесах една рокля, мой размер, хареса ми като модел и разцветка, обаче, като я облякох изобщо не се харесах, стоеше ми, меко казано, странно.  Rolling Eyes
Така че това, което виси на закачалка, не винаги стои добре облечено и обратното - такива бесформени неща съм виждала, обаче как се променят като ги облечеш.  Crazy

# 102
Оооооо,може ли линк към страничката на Мания във ФБ където публикуват какво ще има на предпремиерата?!
Тук килото на предпремиера е "само" 49лв    Shocked

# 103
ayaska, ако излизам днес и имам път натам ... може и да отида ...

Киса, така е и на мен ми се е случвало някакви много готини неща като ги облека и за нищо да не стават ...

alex88, за всеки град Маниите си правят отделни страници и пускат предпремиерата, потърси в търсачката на фейсбук за твоя град или ги питай директно в магазина дали имат ....

p.s. аз потърсих вместо теб набързо

Мания Разград във Фейсбук - поне оттам пише към профила ти, че си ...

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 07:39 от Moringa

# 104
Честито на всички за красивите находки, напоследък само гледам и тайничко завиждам.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Дано скоро и аз да мога да посетя някой магазин, че все нямам време.

Общи условия

Активация на акаунт