Гордата Аси (Asi) - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца -Тема 187

• 36 602
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
ВИП гости на фестивала от екипа на "АСИ"

# 166
# 167
И понеже сме на празник да уточним къде ще бъде церемонията по награждаването и къде ще спим!

# 168
  • Пловдив
 Може и да се повтарям, но слагам този албум от МК

http://jalbum.net/en/browse/user/album/1366173

# 169
            Добър вечер   мили момичета!

Немога да вляза в крак  със вас  пак сте много на пред  но така е нали сте  млади и хубави  пък  аз  само  хубава.
 Вчера празника на приятелите аз неможах да се влюча в поздравите ,но  със закъснение :Пожелавам винаги да сме так  близки и да се обичеме.
 А днес  ГОЛАМ ПРАЗНИК 2 ГОДИНИ ОТ ПОБЕДАТА НА НАШИЯ  ЛЮБИМ СЕРИАЛ В МОНТЕ КАРЛО.Победа защото кой е първи оня дето 100 години го дават и  не вярвам че толкова е гледаем но  е продаден в много страни и много пари се разиграват  там , но  това е друг въпрос.
 За хубавия случай  ви поздравявам  е дин клип на  малката сладорана Асия.
http://www.youtube.com/watch?v=vL-_ypDuVhk&feature=player_embedded

# 170
  Здравейте "стари" и "нови" Асиманки Hug Hug

Как изминаха 2 години от МК ?! Спомням си този ден как чакахме новини,колко бяхме развълнувани
 когато видяхме краткото клипче качено от Рина с Туба и Мурат на тази" висока"сцена,пред погледа
на световни звезди да вричат награда.Елегантни,чаровни,претеснени и двамата.Туба беше за нас най-красивата и естествена,а Мурат с променена визия и напрегнат.
 Радвахме им се,че от прашните пътища на Антакия достигнаха до червения килим на Монте Карло Бяхме щастливи!!! Макар и сериала да беше класиран на 2-ро място,за нас е на 1-во и
продължава да се гледа в нови страни и да печели фенове!
 Да отбележим,че освен на Туба и Мурат,това признание е и благодарение на целия екип взел участие
в реализирането му!

">#![/video]

# 171

На здраве!!

# 172
Здравейте дами!Как хвръкнаха 2 години само все едно един миг и наистина беше страхотно много вълнения разскостихме ги милите то тоалети,погледи ,усмивки дори най малкия жест на Туба при отмахването на кичур от косата и,абе см. по см . всяка снимка беше под лупа огледана а май не си спомням за друго събитие да съм стояла будна до малките часове невероятно беше

# 173
  • In the light side of the Moon!
то4но днес, когато трябва да празнувам, тръстиката ми до шията се извисила  ooooh!

ади деее, къде ни е шампанското  newsm78 давайте да гърмим , 4е ми пресъхна гърлото  Wink

Злати, Нели, Лати  Hug Hug Hug

а туитвате ли???  Crossing Arms

# 174
  • Пловдив
Браво на Рина за клипа, който ни е сложила Лати -чудесен е! newsm10 newsm10 newsm10

От мен спокойна нощ!

# 175
веднага Меги ето

# 176
Започвам по ред на номерата/постовете  Joy hahaha

Скрит текст:
Ани, хубаво стихотворение за детелината.Много ми хареса и легендата в спойлера
Запасите ти от снимки зад кадър и в кадър е неизчерпаем, доста от снимките не съм ги виждала

Данче, много нежен колаж със зелени рози, а тези с маковете са супер
В тази серия Дефне е в ролята на Купидон, ама тия нашите горделивци не слушат никого
Дефне е много права – „Защото те от прекомерна гордост съвсем ще оплескат нещата.“
Сухейля наистина май започна лека-полека да излиза от дупката, в която беше.Връщането по местата  от миналото и беше полезно, помогна и да се посъвземе

Кат, много ми харесват колажите ти, особено този с кончето

Рени, много хубави кадри, прекрасна песен , съчетани в клип, свеж колаж с усмивките на Аси и Демир

Злати, и розите прекрасни , но и куриера не им отстъпва
Колажа с кончето много ми харесва

Сиси, и ти ни носиш най-различни снимки с нашите любимци

Меги, пак си ни  довела предишния Демир
„....Колко съм виновен аз толкова и Аси е виновна!!!
Как може да се откаже толкова бързо, а как може да се сближи толкова бързо с един непознат (ами ади де и ние това се питаме   )   и толкова години не намираме отговор
-.... Може да съм сгрешил, може да не съм говорил...но не съм заслужил това!
... демир е много делови, бърза да премине към въпроса и да свърши по-бързо, присъствието на Аси го кара да се 4увства некомфортно, а пък аси дори я е страх да го погледне в о4ите, забила е поглед в тетрадката и не си вдига красивата главица...  и двамата се чувстват като в небрано лозе

Катето 61 ни е сложила снимка на баткото с топлите и говорещи очи

Рени   „Той намира за положително това, че благодарение на своето несподеляне, което все пак той разбира като грешка, е разбрал за чувствата на Аси . Според това, което той усеща, тя се е отказала от него и вече предпочита друг  и затова е решил да се оттегли / това за мен е изненада, защото предполагах, че той ще продължи да се бори за любимата си /..  – според мен той не се отказа от любимата си, той просто прие нейния избор и се оттегли за да не пречи на връзката и с другия..
Много точно подбрани кадри в подкрепа на думите ти
Ариж. Татяна  Hug
Боре „ нашичкия от кавалерство се изложи на опасност и съвсем се обтегнаха отношенията му с Аси   .Ама е галантен бе-носи чантите,осигурява и нощувка в конака,ядене  и за благодарност не може да се отърве от момата  .  – кавалер ни е момчето, ама от добрината си пати

Ани „Демир много мъжки се защитаваше и предпочиташе да се оттегли с достойнство.В отношението си към Зейнеб прояви разбиране и едно съвременно мислене по отношение на жените:правото им на избор на съпруг и любов.Нито за миг не се замисли за последствията от тази постъпка,въпреки че знаеше ,че ще ги има.  – съгласна съм с тези твои думи

Ринка ни е донесла най-голямата изненада и радост –снимка на малките кукли заедно с мама и тате закусват – ама как е разчистена масата около малките, сигурно са с много пъргаво ръчички  Grinning
„..защо Зейнеп избра точно Демир за да  поиска помощ? Защо не избра някой друг от присъстващите мъже? „   -  може би е усетила , че той ще и помогне безкористно, без да очаква отплата

Данче,прекрасен клип ,чудесно съчетание на музика и кадри

Рени,супер ти е „туитъра“ – много е красив колажа с Туба
Много истинска Нериман – описала си я с всичките и мисли и чувства.Ами има право жената да пита –каква е тая работа в  планината, никой нищо не споделя с нея, всеки е тръгнал нанякъде, а тя обича всички да са около нея, тогава се чувства спокойна.

Лати, привет  „Мисля,че Приятелството освен реално,може да бъде и вертуално,както е при нас в любимата ни тема,поддържана с такава любов и красота от всички! – напълно съм съгласна с това

Дими, аферим мила,как добре си описала Джемал Ага.Много добре познава агата внучките си, а с най-малката освен по първата буквичка от името май си приличат и по способността за пазарлък.
„Замислих се и за сходството м/у имената – Джамал – Джейлян „  -  дали и при съседите като у нас, има традиция да се кръщават децата на баби и дядовци ?

Ваня, Кирилова,Боре  благодаря за клипчетата

Ани – довела си ВИП гости, подсигурила си и ВИП място за нощувка

Рени – за албума от МК

Здравче, Лати,Нелка  Heart Eyes

Меги, зарежи тръстиката, пиши ги дъждовни и да пием шампанско  Joy
Скрит текст:

и нещо към шампанското  hahaha
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 10 юни 2013, 21:45 от mama_dafy

# 177
Ама аз като не пия да си сервирам и нещичко за душата ,че то от няколко дни се боря с вирус гаден но аз не се давам а ето и нещо сладичко и както се казва да ви е сладко дами

# 178
# 179
  • In the light side of the Moon!
Ани, за мен стая 108 за двама  Peace с легло 3 персона и половина по възможност и сауна и джакузи, ще си взема на Дафи шампанското и на Нелка онуй шоколаденото и ще си 4акам Демир търпеливо  Embarassed

Рина, нерде из4езна, то4но на купона  ooooh!

Рени, колажа ти е трепа4  Peace

Общи условия

Активация на акаунт