Гордата Аси (Asi) - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца -Тема 187

• 36 516
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Моите мисли за Нериман и Ихсан

И тази двойка преминава през криза. Ихсан смята, че трябва да помогне на всеки човек в беда. Но в случая този човек е бившата му любима и жената, с която имат син. Много внимателно изгледах сцените и при пътуването, и горе във вилата. В никакъв случай не става дума за отминали чувства. Те са просто заровени надълбоко до този момент и сега излизат на повърхността. Песните се пазят и се слушат и до днес. Спомените са постоянно в ума.
 Да видим  и прочетем казаните слова – „ Ти беше единствената ми надежда; единствената ми връзка с живота; ти си много специална; щастливци сме, че се НАМЕРИХМЕ отново и имаме син; трябва да сме благодарни за онези страстни дни.“...

За мен, това си е чисто обяснение в любов и не мисля, че той храни същите чувства към Нериман. При нея го задържат моралните съображения за вече изграденото семейство и най- вече – децата. Ето защо, на мен не ми хареса начинът , по който Ихсан разговаряше с Нериман, заявявайки, че не е виновен, не е отговорен, че не мисли да се оправдава и едва ли не той се караше на нея. А какво ли би било, ако тази сцена можеше да види отнякъде Нериман , как ли би се чувствала според вас?
   Колкото и остра да е реакцията на Нериман, аз я оправдавам. Мисля, че интуицията й подсказваше, че нещата не са толкова безобидни. Все пак тя прие и Сюхейля, но като минало, а не настояще в живота на Ихсан, прие Аслан и се държи даже майчински с него. Нищо не каза за срещата на Ихсан със Сюхейля в градината на съседния чифлик, хващането на ръце – деликатно премълча за това. Усещаше, че нещо става / разговорите с Аслан /, и чакаше да бъде споделено с нея като съпруга. Каквото и да кажем, наистина нейните думи, че прекалено много иска и очаква Ихсан от нея, са верни.
Като добавим приказките за Демир и годеж, сватбата на баща й за Сармъшък, много й се натрупа на жената и всичко в нея ври и кипи .
Видяхме как постъпи Сюхейля, преживявайки своята криза- потърси спасение в смъртта, без да се замисля за последствията и за това, какво ще причини на близките си. При Нериман няма такава мисъл – ще фучи, ще крещи, но ще бъде редом с децата си. А каква баба е, предстои да видим.

# 706
  • In the light side of the Moon!
вай вай ваааййй, бравоооо, супер Аси , супер Нери и о4аквам продължението...

за Аси да попитам  newsm78

Цитат
Прибирам се към чифлика от срещата с Мелек,когато срещнах на пътя Демир с онова момиче,което днес видях в конака.Тя ме погледна гузно и отклони очи,а той....задържа поглед върху мен..объркан,виновен и ..разтърсващ ме

Защо виновен?

Рени, ами как Ихсан да прегърне Нери, нали шофира....той много се ядоса на глезотийките й, ще ска4а от колата, това да не е шега работа..иди ми дойди ми  ooooh!

отивам да ти 4ета мислите  Peace

Ани  Hug

# 707
  • Пловдив
Цитат
Рени, ами как Ихсан да прегърне Нери, нали шофира....той много се ядоса на глезотийките й, ще ска4а от колата, това да не е шега работа..иди ми дойди ми 

Меги, нали спря колата. Не можа ли да я приласкае- нали разбра колко е наранена Нериман.

Виж твоя Демир как прегърна и стискаше Аси като се уплаши за нея от профучаващата кола. Аз затова и писах, че и двамата помагат, това им е в кредото, но единият на непознат, другият на  любима жена. И двамата повишават тон, обясняват, че няма за какво да бъдат обвинявани, но единият си остава с този тон и след опита на Нери да слезе от колата / Ихсан /, а другият така силно прегърна Аси, че тя би трябвало да разбере неговите чувства .

Ще сложа и този кадър - не говори ли много за Демировата истина.

Много гордост и инат виждам в Аси сега. Не е трудно да повярва на Демир, а не го прави - защо?  ooooh! ooooh!

# 708
  • Пловдив
Като приключих с работата си по серията, ето и първата новина

http://www.magazincity.com/tuba-buyukustun-tatil-programini-iptal-etti/

Може да си искате Мурат и Туба в нов проект, но ...няяяма, ще си играят семейно Туба и Онур.
Отлагат и ваканцията си на море - защо ли newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 заради обстановката изглежда, но пък децата няма ли да имат нужда от море?Сигурно с баба и дядо ще ходят - по български тертип.

Очаквайте следваща новина - Мурат и Бурчин в общ проект  Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: вт, 18 юни 2013, 16:50 от renibo

# 709
Като приключих с работата си по серията, ето и първата новина

http://www.magazincity.com/tuba-buyukustun-tatil-programini-iptal-etti/

Може да си искате Мурат и Туба в нов проект, но ...няяяма, ще си играят семейно Туба и Онур.
Отлагат и ваканцията си на море - защо ли newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 заради обстановката изглежда, но пък децата няма ли да имат нужда от море?Сигурно с баба и дядо ще ходят - по български тертип.

Очаквайте следваща новина - Мурат и Бурчин в общ проект  Laughing Laughing Laughing

абе тия вестници откъде ги разбират тия работи, 4ак 4е Туба си канцелирала ваканцията...  newsm78 #Crazy
ако Туба играе с Онур, хи4 няма и да си правя труда да ги гледам....гледала съм ги 2 пъти, достатъ4но ми е  Peace
но все още се съмнявам  Crossing Arms докато не излезе ли4но от нея потвърждение  ooooh!

# 710
прекрасен клип с моменти от пещерата  Peace

# 711

# 712
Да друснем по едно каХвенце, предлагам, а? 

# 713
а това да ви е познато? и откъде ви е познато?

# 714
# 715
  • Стара Загора
а това да ви е познато? и откъде ви е познато?

Познато ни е Laughing.Това е хотелът,в който Аси засече Демир с Инджи Grinning.
Меги Hug,те моите гости са тук от петък Grinning.А защо виновен Демир в оня цитат,ами така ми се видя някак гузен,че го вижда Аси със Зейнеп.

Рени Hug,на твоята героиня и гори огън на главата,но аз се посмях на някои моменти Joy Joy.Иначе моите мисли са сходни с твоите Peace.

Ани Hug

# 716
оооо Боре, то станало време ве4е да си ходят беее

# 717
а този познат ли ви е

# 718

айде дайте малко баткото с топлия поглед  Crossing Arms

# 719