Защо не мога да следвам хора в Tiktok

• 650
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте,
Имам профил в Тикток, който ползвам основно на стационарен компютър за да слушам, няколко човека които следя, като фон, докато работя. От почти година обаче, забелязах, че не мога да следвам други профили, или поне не както го правих преди. В началото беше достатъчно, само да цъкна на бутона за следване и всичко беше ОК. След това обаче, нещо се промени и след като цъкна на въпросният бутон за следване, дава отметка, че съм последвала хоста, но след като рефрешна или мина на друг хост, се оказва, че всъщност не следвам предишният. Има случаи, когато след многократно цъкане на бутона, (десетки, даже може би стотици) по някаква случайност наистина ми дава да последвам, но това е изнервящо и отнема много време. По някога с дни не мога да последвам даден хост. Реших, че вероятната причина е компютъра и колкото да не желаех да инсталирам приложението на телефона го направих, но изненада и там същата работа. Дава ми отметка, че следвам хоста, но след като рефрешна, се оказва, че не го следвам.

Проверих в Гугъл, но всички възможни причини които ми посочи, не са причина в моя случай. Като основа причина се посочва, твърде много хора следвам, не, следвам около сто човека. След това, твърде бързо следвам група от хора, не, защото е невъзможно в моят случай...

Та, ако може някой да подскаже, къде е проблема, ще съм му много благодарна?

Поздрави!

# 1
Не знам за причина, но опитайте да отворите профила и след това да последвате

# 2
Не знам за причина, но опитайте да отворите профила и след това да последвате
Пробвах и това, не става. Помислих си, да не би да са ми ограничили профила поради някаква причина, не е ограничен. Според информацията която намерих, когато го ограничават, пращат известие, а ограничението за следване продължава най-много 2 дни.

# 3
Пишете им имейл, би трябвало да съдействат

Общи условия

Активация на акаунт