Вградена фурна и плот за вграждане - избор на марка и модел

• 323 663
  • 2 044
  •   1
Отговори
# 1 080
А за вентилатора, перката и нагревателя Simple Smile))
Wink
E, вентилаторът е с три болчета, но трябва да се махне първо перката,
а преди това задния каталитичен панел. (4-ри винта)
ПП Това е за моята фурна.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 1 081
Павче, ама ти си момиченце, остави на мъжете ремонтните дейности! Heart Eyes Hug

# 1 082
Павче, ама ти си момиченце, остави на мъжете ремонтните дейности! Heart Eyes Hug

Моят мъж ряпа да яде пред нея, а и сигурно повече от половината мъже, които познавам  Mr. Green

# 1 083
Знам за уменията на Павчето bouquet, ама поне тежките дейности (по повод на петия етаж) да са за мъжете. Mr. Green

# 1 084
Да, и мен това не ми харесва. Сега избирах фурна с ретро визия и повечето бяха 56 литра. Накрая избрах 71, а в апартамента е 74 литра. В обема е разликата, особено като се готвят по две неща се чувства разликата.

# 1 085
  • на Мелмак
Пристигна ми фурната - за първите ползвания е ЧУДЕСНА  Heart Eyes
Изпробвах и печене с конвекция и пара - резултата е съвсем различен , яденето е готово , без да е сухо и препечено.
А тя е изключително тиха - седим до нея и не се чува  Grinning

# 1 086
  • Някъде на път....
Пристигна ми фурната - за първите ползвания е ЧУДЕСНА  Heart Eyes
Изпробвах и печене с конвекция и пара - резултата е съвсем различен , яденето е готово , без да е сухо и препечено.
А тя е изключително тиха - седим до нея и не се чува  Grinning
Извинявай, а кой модел точно ти е фурната?

# 1 087
# 1 088
  • Сф
По повод дискусията за печенето на 2 нива от предната страница, снощи пекох така пица. Долен реотан и вентилатор. На долното ниво пицата беше в тавата, а на горното върху решетката. Еми не се беше изпекла отдолу горната пица, въпреки че беше върху решетките. А и тестото не втаса, та голям каиш стана. Но пак ще пробвам с курабии Simple Smile

# 1 089
Miraj, за да печеш на 2 нима трябва да си на нагреватели + вентилатор, иначе не става.

# 1 090
  • Сф
Фурната ми има опция или само вентилатор, или долен реотан и вентилатор. Няма 2 реотана+ вент.

# 1 091
  • София
За пица се препоръчва режима долен реотан плюс вентилатор, слага се на първо ниво отдолу на горе в загрята фурна на 220-230, идеята е бързо да се опече блата а плънката с кашкавала да не прегори.

На две нива съм пекла сладки тип курабийки или меденки - само на вентилатор с топъл въздух, нооо пак не се опичат еднакво, трябва да дебна- ми не ме кефи, не си струва врътнята.

ПС: Моята АЕГ също няма горен и долен плюс вентилатор.

# 1 092
  • на Мелмак
На предната фурна редовно съм пекла по 2 пици на вентилатор, но с горно и долно нагряване, проблема беше , че напр. Долната не беше леко препечена отгоре, което се оправяше за 1-2 мин. Като извадя горната.
Нямате ли само вентилатор  newsm78

# 1 093
Моята има само вентилатор, горен и долен + вентилатор и горен + грил и вентилатор.

# 1 094
  • на Мелмак
Според мен само на вентилатор може да се изпекат 2 пици едновременно.

Общи условия

Активация на акаунт