Вградена фурна и плот за вграждане - избор на марка и модел

• 324 839
  • 2 044
  •   1
Отговори
# 870
И аз съм фен на Уърпуул.
Имам 12 годишна пералня с горно зареждане, без никакви забележки! bouquet

# 871
  • FR
От няколко месеца ползвам тази и съм много доволна: http://www.whirlpool.fr/produits-1/fours-3/four-multifonction-en … ixl/852566929110/
Само пиролизата не съм ползвала.

# 872
ех момичета, дадохте ми надежда.Затварям очите и я купувам, пък каквото такова. bouquet
А другия ми въпрос е понеже нямам бойлер за под мивката и смесител дали пък да не си вземе на делимано.Вчера ги видях на живо и хич не изгледат зле.За няма и 100лв. ще се сдобия с нагревател и кран, а иначе само около 150лв. е един смесител.И бойлер за под мивката на горение си бях харесала и той 150лв.  Rolling Eyes, та бюджетно делиманото пак ме устройва, ама не знам как е с качеството.... newsm78

# 873
  • на Мелмак
Аз ползвам делимано в работата - доволна съм .

# 874

А достатъчно топла ли е водата?Мисълта ми е за миене на съдове? Simple Smile

# 875
Аз "изхвърлих" Горенйето ("наследих" едно кухненско обзавеждане).... още помня темата тук за фурната с гръмналото стъкло, реакцията на българския клон и нуждата от кореспонденция с "централата", за да се признае гаранцията.

И аз изхвърлих един плот Горение, писала съм за него, сензорен беше, без кант. Чак пък толкова електроника нямаше- вкл/ изкл. и степени, това е. Тия с копчета не ми харесаха, защото ограничават площта, моя беше двойка, и без това ми идваше малък. Никак не беше измислен, нагряваше ужасно, до степен да не можеш да си задържиш пръста да го изключиш. Никога повече не ща тази марка  Naughty Моя колежка си купи фурна, проби и се ламарината за има няма 6-7 години.

Сега си взех индукционен плот, 3-ка, ами супер е  Peace Пак без копчета и кант. Струваше 100 лв повече от двойка Горение.

# 876
аз съм се насочила към ей тоя плот https://zora.bg/electrolux/ehf3320nok/28335 какъв е що е ще го видим.Притеснява ме да не се нагряват и при тоя копчетата, че да не мога да ги бутна... ooooh!

# 877
аз съм се насочила към ей тоя плот https://zora.bg/electrolux/ehf3320nok/28335 какъв е що е ще го видим.Притеснява ме да не се нагряват и при тоя копчетата, че да не мога да ги бутна... ooooh!

На моя се нагряваха, но при продължително готвене  Peace
Ако имаш място вземи си тройка, много по- удобно е. Аз на двойката 2 тенджери не можех да събера едновременно, не че често ми се е случвало, но примерно като готвя за гости или правя спагети. Едната стигаше до копчетата и почваше да пищи и да се  изключва гада  #2gunfire, голяма мъка беше.

# 878
  • на Мелмак

А достатъчно топла ли е водата?Мисълта ми е за миене на съдове? Simple Smile
Става за чинии , но доколко ще е икономично не знам newsm78

# 879
Здравейте, има ли тема за работа на вече закупена фурна?  Интересува ме как да наглася градусите на Електролукс ЕОС3430, копчето за температура не е обикновено с градуси, а само + и -. В книжката с инструкции не е упоменато.

# 880
  • София
Здравейте момичета, извинявам се,че така нахлувам в темата, ама много живо ме интересува.Чета и се ровя от известно време, направо си се лутам.Така или иначе ще купувам фурна и плот за вграждане.Първоначално се хвърлих на тази http://www.technopolis.bg/bg/Ovens/Built-in-oven-ELECTROLUX-EOC-3430-COX/p/707534 , ама като я видях в магазина меко казано се разколебах.Има го само мострения модел и като чух как тракат стъклата хич не и се зарадвах.Вратата също така няма плавно затваряне и тя дрънчи.Видях обаче на промоция с около 100 лв. по надолу следната http://www.technomarket.bg/furni/whirlpool-akz-6270ix-09141547.Като показатели са еднакви, с еднакъв срок на гаранция. Та молбата ми е да дадете по едно мнение.Няма да ви лъжа, че цената на уърпула много ме привлича...
Не знам защо са тракали стъклата на мострата, но тази фурна е доста читава и не и тракат стъклата /гледала съм я в магазин - мостра/. Този модел даже има и пиролиза. Имам подобна, без пиролиза и съм много доволна. Няма плавно затваряне, но малко преди да се затвори вратата се задържа леко отворена и няма как да я "треснеш" при затваряне, ако я засилиш. На мен ми допада, че е голяма 74 литра и мога да слагам по 2 неща наведнъж /за пица е иделално/. Показания уърпул е 65 литра. Плота който си показала - ако можеш си вземи тройка или четворка, според мен е по-удобно.

Здравейте, има ли тема за работа на вече закупена фурна?  Интересува ме как да наглася градусите на Електролукс ЕОС3430, копчето за температура не е обикновено с градуси, а само + и -. В книжката с инструкции не е упоменато.
температурата се настройва от десния бутон. Левия е за функциите. Тези + и - имат съвсем друго значение - настройка за начало и край или само край на печене, настройка за часовника, аларма, може и друго да има ама не се сещам сега.

# 881
момичета, отказах се от делиманото.Ходих, видях го сглобено и нещо не ме грабна.Не е моето, както каза мъжо, щото по-евтино ще излезе.Харесах си от ония батерии дето са като душ, нещо подобно https://www.google.bg/search?q=%D0%BA%D1%83%D1%85%D0%BD%D0%B5%D0 … NJfHLHTJgqQE1M%3A
Казаха от хубавото китайско с 5 г. гаранция... Незнаех, че имало такова качествено... newsm78

# 882
ох, за плота съвсем ме отчаяхте, а това беше най-сигурното ми.Ще изпадна в тежка депресия докато обзаведа кухнята.То хич не било лесна работа.  #Crazy Един път да приключва и да се кротвам. Загубих и вечерния си сън...  #Cussing out
За плота, специално за този ли имате наблюдения?

# 883
  • София
Аз за този наблюдения нямам, като гледам марката вероятно си е ок, но е малък - само 2 неща може да готвиш едновременно, ти си прецени дали те устройва.

# 884
Да, десният бутон е за температурата, но на него няма градуси, а само плюс и минус. На дисплея изписва часа и не отразява промяната на температурата.

Общи условия

Активация на акаунт