Вградена фурна и плот за вграждане - избор на марка и модел

• 322 615
  • 2 044
  •   1
Отговори
# 555
  • София
телескопични водачи, телескопични водачи цъкни линковете. С тях лесно се изважда скарата или тавата на печката и могат да стоят извадени /както е показано/. На снимките се виждат отстрани.

# 556
Да си жива и здрава, ₪₪₪ Afrodita ₪₪₪! bouquet bouquet bouquet

# 557
По малкия съд не е проблем и за индукцията. Трябва да е наистина мнооого малък съд за да не го отчете сензора. На най-малкия ми котлон мога да сложа минимум 10 сантиметров съд. Предимството на индукцията е че непокрития от съда котлон не се нагрява. И да подлизне нещо по външната стена на съда не пада върху нагрята част и не гори там и да залепва. Давам пример - на котлона ми който е най голям 28 см слагам тиган чието дъно е 24 см. т.е. Имам 2 см от всяка страна котлон непокрит. Чуквам яйца да пържа (чуквам ги направо в ръба на тигана (не добър мой навик). Винаги капчици белтък се стичат и отвън, но си стоят като течност по котлона които аз забърсвам със кухненска хартия просто. Пробвала съм да готвя и през хартия - слагам голямо парче кухненска хартия върху котлона и върху него тигана. Пръските от пържене падат върху хартията и просто я изхвърлям.

# 558
  • на Мелмак
Ееее, златна си , това за хартията изобщо не ми беше идвало на ума.
Тъкмо днес ги измих и вече ще са чисти. bouquet

# 559
muoil, много си ценна, страхотни съвети! bouquet

# 560
muoil, много си ценна, страхотни съвети! bouquet
Мерси Simple Smile това с хартията го гледах на клип в ютюб. А може и вместо хартия да се ползва и парцал някакъв.

# 561
И аз го гледах, но не съм пробвала, толкова лесно се чисти, че не си струва труда  Wink

# 562
  • на североизток
Ама каква хартия? Хартия за печене или обикновена, каквато и да е?

# 563
И аз щях да питам, но реших да не се излагам, че и без това съм инвалид в кухнята. Sunglasses

# 564
И аз щях да питам, но реших да не се излагам, че и без това съм инвалид в кухнята. Sunglasses

Кухненска ролка може, каквато и да е, идеята, че не котлона не е горещ, но именно затова чистенето му е много лесно и без хартия. Мазните пръски например не загарят, а просто се забърсват, изкипяло мляко просто си стои на котлона, не загаря, не мирише....

# 565
А хартията под съда ли се слага и не се ли запалва? Crazy

# 566
А хартията под съда ли се слага и не се ли запалва? Crazy

Да  Peace

Има много клипчета, напиши индукционен котлон и гледай  Wink
Аз както казах не съм го пробвала, просто не виждам смисъл  Peace

# 567
  • Плевен/Пловдив
Здравейте,
Споделете моля , с какъв препарат почиствате котлоните и фурните - / марка /. Фурната без пиролитично почистване  и плота керамичен на марката Електролукс.
Благодаря Ви предварително  bouquet

# 568
# 569
  • София
Здравейте,
Споделете моля , с какъв препарат почиствате котлоните и фурните - / марка /. Фурната без пиролитично почистване  и плота керамичен на марката Електролукс.
Благодаря Ви предварително  bouquet
За плота  Meglio или frosh, за фурната - sano forte или този на dr. beckmann .

Общи условия

Активация на акаунт