Вградена фурна и плот за вграждане - избор на марка и модел

• 324 831
  • 2 044
  •   1
Отговори
# 915
Честито  bouquet Безпроблемно ползване ти желая и непременно да споделиш за фурната после, особено след първата пиролиза  Heart Eyes

Благодаря Simple Smile   Hug
 А за фурната докато върви пиролизата сигурно ще седя на тръни.Ще я видим...  newsm78

Сега зора е бойлера.Така ли никой няма впечатления за проточен под мивка....   Shocked

# 916
# 917
# 918
  • Бургас/София
Честито  bouquet Безпроблемно ползване ти желая и непременно да споделиш за фурната после, особено след първата пиролиза  Heart Eyes

Благодаря Simple Smile   Hug
 А за фурната докато върви пиролизата сигурно ще седя на тръни.Ще я видим...  newsm78

Сега зора е бойлера.Така ли никой няма впечатления за проточен под мивка....   Shocked
Имам същата фурна, пиролизата е еко или стандартна. Еко е по-кратка и се препоръчва за по - често използване, аз съм я пускала веднъж и фурната няма поражения засега  Grinning

# 919

Имам същата фурна, пиролизата е еко или стандартна. Еко е по-кратка и се препоръчва за по - често използване, аз съм я пускала веднъж и фурната няма поражения засега  Grinning
[/quote]

Ураааа, наистина ли много ме зарадвахте  Hug Вече съм значително по-спокойна  bouquet

Днес ми монтират кухнята, а аз съм на работа.Да видим как ще се изненадам като се прибера.Неприяно или приятно...  newsm78

# 920
  • Варна
Здравейте, имам въпрос за големината на фурните. Каква е ширината при 57л и на 65л примерно? Ширина на използваемата част на фурните. И при условие, че габаритите им са еднакви, тази разлика за сметка на какво е? Изолация?

# 921
  • Варна
Здравейте,
Фен съм на Сименс. Скоро правих ремонт на кухнята и взех всичко на Сименс. Плота е този:

http://www.siemens-home.bsh-group.com/bg/productlist/cooking/hob … rumb=glassceramic

Дразни ме обаче, че след като достигне определна температура, нагревателите на котлона изключват за 10-20 секунди и отново се включват. От Сименс казват, че това било с цел защита и по-добре като цяло.
Търсих в ръководството да ги наглася постоянно нагряване. Има една функция - А. Тя държи до към  5 мин. и пак изключват и се включват. Сигурно е въпрос на свикване, но ме дразни сега и бих желала да знам дали има опция за постоянно нагряване?

# 922
  • София
Здравейте,
Фен съм на Сименс. Скоро правих ремонт на кухнята и взех всичко на Сименс. Плота е този:

http://www.siemens-home.bsh-group.com/bg/productlist/cooking/hob … rumb=glassceramic

Дразни ме обаче, че след като достигне определна температура, нагревателите на котлона изключват за 10-20 секунди и отново се включват. От Сименс казват, че това било с цел защита и по-добре като цяло.
Търсих в ръководството да ги наглася постоянно нагряване. Има една функция - А. Тя държи до към  5 мин. и пак изключват и се включват. Сигурно е въпрос на свикване, но ме дразни сега и бих желала да знам дали има опция за постоянно нагряване?
Мисля че всички са така, не е защото е Сименс. Няма как да грее постоянно, поддържа някаква температура и затова вкл и изкл реотаните.
Иначе и аз съм фен на Сименс и съм с индукционен.

# 923
  • Сф
Нашият АЕГ също вкл и изкл. така. Нормално е. Хем пести ток, хем се поддържза Т.

# 924
И моят плот е стъклокерамичен и така изключва. Отначало се чудих защо така, викам да не би да не ми прилепва добре тенджерата, че бях сложила да топя масло в една малка крива тенджера...ама се оказа че такъв им е замисъла. Вече не ми прави впечатление.

# 925
И моят плот е стъклокерамичен и така изключва. Отначало се чудих защо така, викам да не би да не ми прилепва добре тенджерата, че бях сложила да топя масло в една малка крива тенджера...ама се оказа че такъв им е замисъла. Вече не ми прави впечатление.

Охххх като ви чета, дали и моят ще е такъв... ?  newsm78 #Cussing out

# 926

Охххх като ви чета, дали и моят ще е такъв... ?  newsm78 #Cussing out
Ами най - вероятно, както казаха в по горен коментар, така подържа темп, която сме задали и пести ток. Какво те притеснява в това? Под изключва имаме предвид реотаните на котлона, вижда се как се зачервява, после става черен, а не че трябва да включваме постоянно котлона от копчето.

# 927
И моите котлони са така.
Нищо притеснително няма.

# 928
ами добре де, настройвате си температурата ли и тя си поддържа градусите ли, как... newsm78

Ами надявам се другата седмица да разбера...  Embarassed

# 929
Моите котлони са на степени, не настройвам температура.
Не знам за другите как са.

Общи условия

Активация на акаунт