Вградена фурна и плот за вграждане - избор на марка и модел

• 323 628
  • 2 044
  •   1
Отговори
# 1 020
Ами по спецификация не пише да има пиролиза. А водното =пара=еко почистване за мен си е мъ-ъка. Но пък готвенето на пара едруго удоволствие, което си заслужава, ако човек обича да готви, разбира се, както и да чисти  newsm78

# 1 021
danibor,
Прочете ли поста ми?
#1 015 

Разбира се, но вече бях натиснала + и - и спря да мига. Просто се чудя как фурната определя замърсеността.

# 1 022
danibor,
Прочете ли поста ми?
#1 015 

Разбира се, но вече бях натиснала + и - и спря да мига. Просто се чудя как фурната определя замърсеността.
Явно никак при тази чиста фурна. Просто отброява колко пъти е била включвана. Например след всяко десето печене ще напомня за пиролиза

# 1 023
Просто се чудя как фурната определя замърсеността.
Бих го нарекла "предполагаема" замърсеност.
В интегрална схема е заложен И алгоритъм да сумира времето през което е функционирала фурната.
Напр. на 100 час се предполага, че трябва да се почисти . (информира)
Възможностите са 2:
1. 100 ч и мръсна, то пускаш пиролиза
2. 100 ч и чиста, то едновременно натискаш + и -
Резултат: изчистен дисплей

Аналогично на:
- МПС-та, светва ти на таблото на 8000 изминати км., че трябва да смениш маслото
- тонер касета, на n бр. копие да я заредиш

# 1 024
  • на Мелмак
Този Сименс няма пиролиза, този с пара и пиролиза беше с убийствена цена -около 4 хиляди.  Stop
А аз пиролиза не искам, нещо ме спира.
Не ми пречи да я чистя с пара, свикнах от старата, която и в момента от вътре е почти като нова.
Честно -притеснено ми е, дано е читава!
Ще питам после за готвенето с пара.  

# 1 025
etty775 , не се притеснявай Сименс са великолепни фурни и готвенето с тях не е мозъчна операция, както казва ММ. И аз като тебе я гледах моята като космическа и й се плашех. Тя е пиролитична тази http://siemens.expo2000.bg/index.php?route=product/product&p … mp;product_id=608. Когато ч купувах нямаша на пара и пиролиза, но и аз бих се замислила дали да дам цяло състояние за подобна. За мен беше особено важно да има пиролиза. Мразя мръсни фурни и много време съм губила за чистенето им. За печенето на пара съм чела много добри отзиви особено за тестените изделия. Така, че сигурно и ти ще си доволна.
Имам и въпрос към Пав - моята фурна няма +/- а промените се правят с врътката. Ако искам да нулиранм поканата за пиролиза при чиста фурна как бих могла да го направя?

# 1 026
  • на Мелмак
Мумбас,   bouquet
Твоята също е чудесна!
И ММ казва -поне Сименс трябва да е хубава. Надявам се с програмите, които има домочадието само да си приготвя някои неща. Ти използваш ли програмите за готвене? Удобно ли е? Добре ли се получават нещата?

# 1 027
etty775 , готвих  но много малко - само през отпуската си и то мои си рецепти - не от менюто. защото още се запознавахме. Много е добра - пече равномерно и не загаря. Сега снахат се вихри около нея и твърди, че няма проблеми, но тя е от новото поколение - ресторант-фенското, та не зная колко често готви, но твърди, че е доволна. Абе чака те голяма емоция, но е кефско. При това при теб няма да изсъхват печивата въобще. Много добър избор си направила. Успех! Ще видиш колко са симпатични хората в Експо. А ако си  поръчаш и доставка - и момчетата от транспортния екип е много добър.  Аз си мисля да си купя сушилня от тях но няма Сименс с функция пара- нещо на което много държа, защото сега ползувам такава Електролукс и не гладя като безумна както преди.

# 1 028
моята фурна няма +/- а промените се правят с врътката.
mumbas,
Има Touch зона < >
Скрит текст:

# 1 029
  • на Мелмак
Мумбас,
Скрит текст:
Аз си взех сушилня Сименс и аз вече не гладя  Wink Нагодихме се с машинката. Това лято тениска не съм изгладила, от както я имам не спирам да я ползвам, независимо от времето навън  Grinning

# 1 030
Pav, тези стрелки не кореспондират на +/-, а с тях на практика се избира следващото/ предишното меню/параметър, който след това се аджаства с кръглото копче, което кореспондира на +/-.

# 1 031
Какво изписва за подкана?
Оставам с впечатление,
че ти трябва да избереш кога да пуснеш почистваща функция,
както и кое от 3-те нива (15мин., 30мин или 120 мин.)

# 1 032
Pav, още не ми е изписвала покана, с скоро няма да мога да отговоря на въпроса, но много вероятно да е така както казваш. Доколкото разбрах май е времево програмиарана на 3 месеца, но не зная.

# 1 033
  • Sofia
Мисля си, че има датчик за замърсяване, а не е на време. Моята фурна е на близо 10 месеца, но я пазя супер много - всякакви пръскащи мазнина ястия се правят в йенско стъкло и съответно до сега не ми е пищяла да и пускам пиролиза. На външен вид - няма и нужда.

# 1 034
Доколкото разбрах май е времево програмиарана на 3 месеца, но не зная.
Не мисля.
Трябва да има заложен календар, т.е. да има настройка не само на актуален час, а и дата.
(принцип на GSM-a, аларма)
Мисля си, че има датчик за замърсяване, а не е на време.
Да, колкото имат теглилка пералните. Mr. Green
Клоня към работочасове, понеже нали има заложени програми за готвене, а те са по време.
ПП Ако аз програмирах щях да заложа на мощност. (изразходени напр. 50 000 Квт)

Общи условия

Активация на акаунт