Здравейте.
Казвам се Стефани и съм на 21 години. Занимавам се с фотография, уча в НАТФИЗ.

Мечтата ми е да се занимавам с репортажна фотография с хуманитарна и природна насоченост.

От известно време имам мечта да направя една документална серия фотографии, свързани с осиновяването. Силно ме вълнува темата за истинските родители на децата, тези родители, които се грижат за тях и се осъществяват чрез грижата за тях, а не онези родители, които просто са ги създали биологично.
    Не знам защо тази тема ми е толкова интересна и увлекателна, но от няколко седмици чета вашия форум и ми е много, много интересно. Някакси усещам тази тема като много моя, без аз самата да съм осиновена или нещо подобно.

Наистина си мечтая да направя един албум със документални фотографии и интервюта от семейства, които са осиновили дете успешно. Знам, че темата е много деликатна за вас, все пак става въпрос за вашите деца. Аз също веднага бих се притеснила- този човек какво ще направи със снимките, интервютата...

Не мога да ви дам нищо освен думата си, че не бих използвала целия този материал за нищо лошо. Просто това е личен мой проект, който мечтая да осъществя. Проект, който цели да покаже някаква друга страна на нещата. Не представата, а истината.

Така че... Ако някой желае да приеме поканата ми за среща, нека ми пише на лично съобщение.

Ето това е галерия с някои мои работи http://www.behance.net/essaouira . Една част от тях са документални, друга- репортаж, трети- определено са намислени концепции.

Може би на първо време някой ще се съгласи да се видим просто да се видим, да поговорим в парка (живея в София, но скоро ще съм ваканция и бих пътувала навсякъде из България), без да се задължава "да ми се дава" Grinning

A може би някой модератор бързо ще заключи и махне темата.. Не знам.

Искам да кажа, че вашите истории, споделени тук много ме вдъхновиха.

Стефани Simple Smile