АПРИЛчета - тема 2

• 36 578
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia, Bulgaria
Ще попитам по друг начин- кой е модератор в момента??? Смятам, че трябва да се гласува премахването му и смяната му с друг!!! МОМИЧЕТА- половината мами са заличени от темата!!!!!???? Премахнати са от списъка отпред!!! Искам обяснение или смяна на модератора!

# 616
То много оредял списъка нещо...... Що така бре девойки ?!?!?

# 617
Цитат
Ние чак на 6ти сме на консултация, но едва ли ще има и 500гр+. Иначе на дължина доста дърпа. Притесняват ме силните колики в комбинация със слуз в акото. Чудя се дали е възможно да е АБКМ? Дано не е Praynig

Моят батко беше с АБКМ. Това с акото и коликите е първият признак, следват атипичен дерматит, възможно е и кашлица и сополки и чести бактериални инфекции(на нас в гърлото ). Можеш да минеш на диета - Без никакви млечни продукти, телешко, и бобини. Виж след седмица дали няма подобрение. Вземай и някакви пробиотици, на бебето Биогая. За успокоение можеш да го заведеш на гастроентеролог. Ето ти тази статия, на мен ми беше много от полза. Аз давах БИФИФОРМ, вместо БИОГАЯ, но Ивко имаше навършена годинка.:Ако имаш въпроси мога да ти отговоря, аз се борих с АБКМ 3г., но слава богу вече си хапва всичко.
http://gastroenterology.freehomepage.com/#а

Ние не пием вода или чай, само се кърмим и засега наддава много добре по 1400гр, на месец и по 5 или 3 см. Вече сме 7400гр. и водим бати с 1м.( той е бил 7300 на 4 м.), да не говорим за кака, която беше 8кг. на 1г.  Rolling Eyes Да ми  е жив и здрав. Спокоен е, но и ток иска на ръчички, особено като види кака. Лека нощ от мен

# 618
и аз нещо липсвам  Shocked

# 619
Не сте раждали!! Сън е било!  Mr. Green

# 620
 Joy Joy Joy направооооооо съм без думи ,някаква дискриминация усещам аз тука newsm78

# 621
  • Sofia, Bulgaria
СМЯНА НА МОДЕРАТОРА!!!!! НЕЗАБАВНО!!!!

# 622
r0se съгласна съм че цеденето е трудоемко затова и не ми се иска, но ще видим ...  newsm78 Аз също съм с плоски зърна  ooooh! уж след толкова време трябваше да се оформят, но още има какво да се желае  Rolling Eyes
За цеденето мога да споделя малко опит  Crazy за да се получат по големи количества кърма има значение колко пъти ще слезе кърмата за този 1 час стимулация. Когато намаляваше млякото обикновено цедях 10-15 мин после правех почивка от 20 -30 мин и после пак цедях. Преди всяко цедене изпивах около литър течност(вода т.к. не обичам сокове и мляко). С този режим продължавах докато получа желаното количество.  ooooh! Crazy В цялата схема разбира се е много важно помпата да прави добър вакуум.
Засега нямам проблем с количествата кърма даже си позволявам да си поспя, но няма да е още дълго така.  Mr. Green

# 623
  • Sofia, Bulgaria
СМЯНА НА МОДЕРАТОРА!!!КАКВИ СА ТИЯ СВОЕВОЛИЯ!!! Тук има мами, които от повече от година са членове на форума !!!!

# 624
и мен ме няма...не зная на какво се дължи това пренебрежение, но мисля, че е глупава, необмислена, детинска постъпка..........къде са момичетата, с които бременеехме заедно...споделяхме радости и терзания....половината от първа страница дори не ги познавам, с какво са засслужили повече от нас да са там??????????? Искам отговор от модератора...веднага

# 625
и мен ме няма вече, но може би са премахнати тези, които не влизат често тук. Но въпреки това не е приятно да си бил и да си махнат Sad Нямам възможност да влизам често за съжаление.
Относно цеденето и моит зърна докато кърмех така и не се оформиха, бяха само на силиконови зърна, но се цедях с помпа на Медела електрическа и нямах проблеми.

# 626
Кой прави темата питам аз за 100тен път, да си признае ако обича, бъзли такива

# 627
Защо изтрихте половината мами, с какво сте по-заслужили от нас да сте тук?

# 628
И кой изобщо взима такива решения?

# 629
 А бе, хора smile3538.... Явно никой тук не знае  - по-конкретно Magies.. До утре ще ви отговорят сигурно. Спете спокойно  Peace

П.С. Неприятно е да, но  нека не се прави newsm50 .. отново.. #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт