На море в Турция - 24та тема

• 116 050
  • 776
  •   1
Отговори
# 210
Какъв е актуалният курс евро-лира в Турция в момента?
Някъде по-назад беше публикувано, мисля че беше 2,36 лири за 1 евро

# 211
  • София (Възраждане)
Знам, че се коментираше преди Embarassed, ударете пак едно рамо, моля. Колко лири си носите от България за изпът, когато сте със собствен транспорт?

# 212
Знам, че се коментираше преди Embarassed, ударете пак едно рамо, моля. Колко лири си носите от България за изпът, когато сте със собствен транспорт?
Зависи за къде пътувате. Трябват лири за ферибот и винетка за магистралата /ако минавате по магистрала/. Може би и някакви лири за "всеки случай", но това ще го прецените вие.

# 213
  • София
М да, много зависи от това за къде пътувате и ... колко редки са ви пръстите. Embarassed
Ние похарчихме около 600 лири кеш, при условие, че повече сме плащали с кредитна карта:  хотела в Чанаккале, бензин, входове за забележителности, част от сувенирите, сейфа в хотела, интернета.
В брой съм плащала - картата за магистралата ( там с карта не може), кръчмите в Чанаккале, сладоледи, разни забавления за децата от типа на батути и т.н., кафета, сокове, царевици, направих един хубав шопинг по централната им улица, малко сувенири, локумче, ферибот (29 тл за кола и 5 пътници в едната посока).

# 214
Това е линк към валутния калкулактор на БНБ - може да го използвате за каквато валута искате, каквото количество искате, и когато искате.

http://www.investor.bg/rates/

# 215
  • Пловдив
Привет от Батихан! Накратко, че нета е слаб.Sad
Организацията в хотела им куца, имахме стая с изглед към морето, но ни дадоха без изглед. След 2 дни мъки да се разберемс тях, се отказахме да я сменяме. Иначе стаята е много добра, те направо са си две отделни големи стаи. Мин. вода има колкото поискаш. Храната - тяхна разнообразна, много салатии десерти, основните са по-малко, но достатъчно. Морето и басейните а супер. програмата е добра, стараят се да забавляват постоянно. Много е хубаво и топличко Simple Smile За сега това  Hug

# 216
  • Beyond the stars
Привет от Батихан! Накратко, че нета е слаб.Sad
Организацията в хотела им куца, имахме стая с изглед към морето, но ни дадоха без изглед. След 2 дни мъки да се разберемс тях, се отказахме да я сменяме. Иначе стаята е много добра, те направо са си две отделни големи стаи. Мин. вода има колкото поискаш. Храната - тяхна разнообразна, много салатии десерти, основните са по-малко, но достатъчно. Морето и басейните а супер. програмата е добра, стараят се да забавляват постоянно. Много е хубаво и топличко Simple Smile За сега това  Hug

Чудно да си изкарате    Nature Sunny
Чакаме подробни отзиви и снимки като се завърнете  Hug

# 217
Здравейте! имам спешно нужда от информация за плажа на Pine Bay Kusadasi.
Хотела бил прекрасен,но плажа с камъни. Ако някой е ходил или  има познат който да е ходил моля да даде информация за плажа,дали е с пясък и плитко ли е за децата. С дете сме и това има голямо значение за нас.

Последна редакция: чт, 20 юни 2013, 15:36 от mimika10

# 218
Здравейте! имам спешно нужда от информация за плажа на Pine Bay Kusadasi.
Хотела бил прекрасен,но плажа с камъни. Ако някой е ходил или  има познат който да е ходил моля да даде информация за плажа,дали е с пясък и плитко ли е за децата. С дете сме и това има голямо значение за нас.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=598050.msg19751753#msg19751753

Понякога се питам защо изобщо си правим труда да правим 1вата страница.....може-би за да отговаряме по-бързо на тези, които ги мързи да поглеждат там?

# 219
и нашето време дойде,тръгваме след 6 часа за Онурия Кларос.Да попитам да не забравя нещо освен паспорти, зелена карта ,актовете на децата малкия талон на колата друго не трябваше на границата нали?
На всички които им предстои почивка тези дни пожелавам незабравима ваканция и прекрасно време което да минава многооооо бавно.

# 220
Лек път и много слънчеви емоции  Hug
Чакаме отзиви и снимки после   Peace

# 221
  • София
Момичета хотел Dedeman Antalya Hotel & Convention Center, 5 звезди, Анталия до 7-07 е на цена 55 евро двойна стая със закуска, интернет и паркинг.
http://www.dedeman.com/us/hotels-resorts/home-page/dedeman-antal … enter.html?src=af

# 222
Приятен път и хубави емоции на всички,които днес и утре потеглят за слънчева Турция. И специално от мен-никакви здравословни проблеми.  thumbsup Simple Smile

# 223
И ние ще пътуваме днес за Кушадасъ.Посъветваха ме да купя евро,защото спрямо лирата е 2,55т.л.
за 1 евро.Турската лира е паднала.Други съвети ще получим ли преди тръгване?Приемаме всякакви
съвети и пожелания най-вече за здраве!

# 224
Здравейте момичета,запазих този валчер,но все още се чудя дали да го платя.Струва ми се много евтино за юли 406 лв на човек ALL и анимация!?Някой бил ли е в този хотел?Каква може да е уловката?Помагайте,моля!
http://-spam129-7-noshtuvki-na-baza-Ali-Inclusive-za-edin-vazras … ne-v-h-o1321.html

Общи условия

Активация на акаунт