На море в Турция - 24та тема

• 116 050
  • 776
  •   1
Отговори
# 345
Сториха ми се познати снимките от плажа/една розова къща/, локализирах го на картата, зад Гранд Йозчелик се намира, а там дъното на морето е като тиня, не вярвам да се е променило за 10 години Joy ако не ти пречи това, на мен ми пречи, общо-взето съм без особени претенции към условията, само да има пясъчен плаж.

# 346
  • ВАРНА
Миглена_Аллауи тази година в автобуса пътувах ме с едно семейство,което беше в хотел Арора Кушадасъ,бяха доволни от всичко,казаха,че досега не са почивали в Турция и нямат база на сравнение,единствено не им е харесало,че да се стигне до хотела има доста голям баир,дори когато минах ме да ги оставим,автобуса спря долу и не се качи горе до хотела.

# 347
  • Beyond the stars
От външни наблюдения  Peace - според мен е малък като територия и мисля,че има само един басейн..  Wink Но подчертавам,че не сме почивали там, просто беше съседен на нашия .. Hug

# 348
Много ви благодаря за отговорите, момичета. Hug
От една страна се надъхах повече, от друга малко се разколебах...тинята в морето, баира...но няма пълно щастие. Конкретно тинята обаче не знам как ще я преживея, ако я има и отидем там. Tired
Вълшебство, има и вътрешен басейн, но него си го представям повече за плуване...външният си е за плацикане. Наистина изглежда малък като територия, надявам се да е и не много пълен, затова предпочетохме да идем в самия край на август - да е в края на сезона, макар, че едва ли за Турция това е краят на сезона. Rolling Eyes
Като цяло търсим уютен, спокоен и не много голям комплекс. Ще ходим без детето и искам да си се насладим на нас си. Crazy

Разглеждам и други варианти, но има все по нещо, дето не ми допада...иначе и аз не съм много претенциозна (уж). Outta Joint

# 349
Миглена_Аллауи,
тиня, в смисъл, че е едно такова гладко и ти затъват краката в него. Разгледай снимки в нета на Grand Ozcelik, но на Grand, че има един само Ozcelik, гледам на някои снимки се вижда по някой човек във водата.

Лелеее, тази розова къща ми държи влага 10 години, от раз я познах, миналата година доста се впечатлих от розово-цикламено-лилавеещите нюанси на къщите, но тази  година е поизчезнала тази гама, в по-нормални цветове са започнали да си боядисват сградите.

Последна редакция: чт, 04 юли 2013, 17:23 от evhen

# 350
evhen, сега вече ме поуспокои. Като написа в началото тиня...и си представих как влизам във водата и излизам цялата зеленясала, с кал и какво ли още не по тялото.  hahaha И миризмата си представих, защото същинската тиня е придружена от една такава блатна, специфична миризма. Thinking
Много ти благодаря за поясненията! Hug

# 351
  • Варна

Планираме семейна почивка с 2 деца в ROYAL WINGS 5* , Анталия, Лара. Ще летим най-вероятно началото на октомври. От агенцията ни уверяват, че аквапарка и лунапарка към хотела ще работят по това време, но аз искам да попитам и вас...Някой ходил ли е октомври в този хотел?

А кой друг хотел в Лара или Белек има голям аквапарк. Предпочитаме да е близо до летището.

# 352
  • София

Планираме семейна почивка с 2 деца в ROYAL WINGS 5* , Анталия, Лара. Ще летим най-вероятно началото на октомври. От агенцията ни уверяват, че аквапарка и лунапарка към хотела ще работят по това време, но аз искам да попитам и вас...Някой ходил ли е октомври в този хотел?

А кой друг хотел в Лара или Белек има голям аквапарк. Предпочитаме да е близо до летището.
Най-големия аквапарк е Троя в х-л Риксос Премиум Белек.
http://www.youtube.com/watch?v=XpjWh5fn0RE   Отворен е от 1 май до 30 октомври. (информацията е от сайта на хотела)

# 353
Здравейте,
Със съпруга ми искаме да си наемем апартамент за един месец в Мармарис. Бихте ли  ми препоръчали сайт в който се рекламират апартаменти на добри цени.
Благодаря предварително.

# 354
Днес и утре - снимки и впечатления от чудесната тазгодишна почивка в Палома Клуб Султан, Йоздере, Кушадасъ.  Grinning
Снимките от Палома Клуб Султан и от Кушадасъ в албума на 1-ва страница. Peace
http://turkey.snimka.bg/travel/paloma-club-sultan-22-29-06-2013-larisa.762793

Последна редакция: пт, 05 юли 2013, 01:52 от Лариса

# 355
Здравейте мами,моля ако някоя има свежи наблюдения и коментари за хотел Flora Apart 3*, Кушадасъ нека да изрази мнение.Колебаем се дали да резервираме!Притесняват ме малкото звезди.Прилично изглежда на снимките,има водни пързалки...Ние ще сме с дете и за нас е важно дали е подходящо за дете?

# 356
Здравейте мами,моля ако някоя има свежи наблюдения и коментари за хотел Flora Apart 3*, Кушадасъ нека да изрази мнение.Колебаем се дали да резервираме!Притесняват ме малкото звезди.Прилично изглежда на снимките,има водни пързалки...Ние ще сме с дете и за нас е важно дали е подходящо за дете?

Лични впечатления нямам. На връщане /15.06.2013г./ пътувахме с много симпатично семейство. Те бяха доволни, но казаха, че не са имали претенции по принцип. Похвалиха храната - разнообразна. За плажа споделиха, че "става", но са се разхождали до нашия и няколко дни са били и те там на плаж. Не съм сигурна, че ги разбрах правилно, но са имали бусче, което да ги вози до плажа два пъти дневно - сутрин и вечер. За стаите споделиха, че били чисти, но сменили чаршафите само веднъж за 7 дни. Дано бяхполезна с това пре-предаване на информация.

# 357

Аз съм любителката на 3-те зв тук, добре изглежда на снимките, не е на морето, гледах по снимките шатъл до плажа, на каква цена ти го дават, наблюдавам един турски туроператор, в момента е 72 лири на ден на човек. Ако ти се занимава, мога да ти го дам на ЛС, има плащане с Виза.

Бихте ли  ми препоръчали сайт в който се рекламират апартаменти на добри цени.

От както се върнах и аз ровя за нещо такова, но безуспешно. Защо турците така ревниво пазят за себе си тази страна на туризма си, не знам.
Там където бях, какви вили имаше на първа линия, с едни веранди от по 30-40 квадрата Heart Eyes, но предполагам са много скъпи за наемане, бих ги предпочела пред 5 зв хотел, нищо че там кърпи докоснати само с поглед ти ги подменят Wink

# 358
evhen,прати на лични да видя какво предлагат!Аз по-скоро се интересувам дали е подходящ за почивка с деца?!Ако някой има оферта за подходящ хотел за почивка с деца 3-4 *да я пусне,моля!

# 359
Днес и утре - снимки и впечатления от чудесната тазгодишна почивка в Палома Клуб Султан, Йоздере, Кушадасъ.  Grinning
Снимките от Палома Клуб Султан и от Кушадасъ в албума на 1-ва страница. Peace
http://turkey.snimka.bg/travel/paloma-club-sultan-22-29-06-2013-larisa.762793

Снимките са страхотни, чакам разказа с нетърпение. Много го харесвам този хотел.

Общи условия

Активация на акаунт