На море в Турция - 24та тема

• 116 320
  • 776
  •   1
Отговори
# 450
Една много ранна новина за догодина. LaughingДнес научих че международната Туристическа Борса 2014г. в София ще се проведе между 13 и 15.02. в Интер Експо център. Да се знае отсега. Mr. Green

# 451
  • Варна - Черна гора
Здравейте,
за първа година ще почиваме в Турция. Ще бъдем двама възрастни, искаме пътуването да е директно от Варна.  Ориентирала съм се за началото на октомври, но мъжа ми има притеснения за времето. От прочетеното в темите съм се спряла на:
Виста хил и Сентинус в Кушадасъ,
Делта бийч в Бодрум,
Дидим бийч ризот в Дидим
Т.к. аз не плувам ни се иска да има поне малка плажна ивица, че иначе трябва да сме само по басейните.
Притесненията ми за Виста хил са относно миризмата от пречиствателната станция.
Кой от хотелите бихте ми препоръчали? Ако някой е пътувал с ТА Лъки холидей, би ли споделил впечатления.

# 452
  • София
Здравейте, интересува ме дали някой знае нещо за хотел Мелике,Кушадасъ? Свекърва ми ни е направила изненада,а защо точно там е ясно- цената.....

# 453
  • Beyond the stars
Здравейте,
за първа година ще почиваме в Турция. Ще бъдем двама възрастни, искаме пътуването да е директно от Варна.  Ориентирала съм се за началото на октомври, но мъжа ми има притеснения за времето. От прочетеното в темите съм се спряла на:
Виста хил и Сентинус в Кушадасъ,
Делта бийч в Бодрум,
Дидим бийч ризот в Дидим
Т.к. аз не плувам ни се иска да има поне малка плажна ивица, че иначе трябва да сме само по басейните.
Притесненията ми за Виста хил са относно миризмата от пречиствателната станция.
Кой от хотелите бихте ми препоръчали? Ако някой е пътувал с ТА Лъки холидей, би ли споделил впечатления.

Ние почивахме във Виста Хил, миризма от пречиствателна станция не съм усетила  Peace Иначе относно времето според мен - колкото по на юг, толкова по-добре  Sunglasses

# 454
  • Русе
Виста Хил са с платформа. Не съм била там. На връщане в автобуса почивалите там споделиха.

# 455
  • Варна - Черна гора
Вълшебство, в отзива на Nikolay Atanasov прочетох за проблема с миризмите от пречиствателната станция. Иначе прочетох твоя положителен коментар.
Би ли споделила, дали може да се влиза в морето или всичко е на платформи. Николай пише, че не може да се влиза в морето, а Roksy11 , че може и аз съм в чуденка, а искам да направим избор възможно по-скоро.

# 456
  • Димитровград
Плажът е на платформа и в морето се влиза по стълбички - като в басейн!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=168410666617545&set= … mp;size=960%2C690

# 457
  • Beyond the stars
Вълшебство, в отзива на Nikolay Atanasov прочетох за проблема с миризмите от пречиствателната станция. Иначе прочетох твоя положителен коментар.
Би ли споделила, дали може да се влиза в морето или всичко е на платформи. Николай пише, че не може да се влиза в морето, а Roksy11 , че може и аз съм в чуденка, а искам да направим избор възможно по-скоро.

Може просто проблемът да е бил изчистен към тази година. Защото нито миризма съм усетила, нито ориенталско отношение, а храната е далеч от едноообразна Peace Разни хора, разни идеали ..
В морето се влиза по стълбичка като в басейн (дълбочината обаче е голяма), но има и едно съвсем миниатюрно заливче до платоформата, където можеш да влезеш като в нормално море.  Hug

# 458
Бях там през 2011г., като слизаш с асансьорчето към плажа, по пътечката вдясно има малка брегова ивица и от там се влиза нормално във водата, а отляво е разположена платформата с въпросните стълбички.

# 459
  • Варна - Черна гора
Благодаря Вълшебство и sis123  smile3525

# 460
  • Beyond the stars
Благодаря Вълшебство и sis123  smile3525

Ето снимка на плажа:http://turkey.snimka.bg/asia/vista-hill.757973.30710398

# 461
Бяхме преди 20 дни във „Виста Хил“ няма никаква миризма от пречиствателна станция.Има малка пясъчна ивица от която се влиза в морето и е доста плитко.Хотела е разположен терасовидно,което на мен лично много ми допадна.Има богата растителност и много цветя.Има асансьор до басейните-2 има и асансьор до плажа.Хотела беше пълен,но винаги имаше места.Много е приятно на терасата и снекбара  от  които виждаш морето.При нас температурата на въздуха беше 40градуса,но беше приятно и полъхваше лек ветрец.Много добра анимация през целия ден до 23.30ч завършваше с вечерно шоу.Не ни се тръгваше.Храната беше много добра .Много от нещата се приготвяха на място,пред нас.Аз не пия кафе и много ми хареса ,че имаше над 10 вида чай в пакетчета.Препоръчвам
хотела.

# 462
  • София
Здравейте!!! Кажете ми нещо за този хотел Мелике, моля ви! Предстои ни съвсем скоро да тръгваме ,искам да имам поне някаква информация .Благодаря:)

# 463
  • София
Привет и от мен , ние още се чудим къде да почиваме ама има време до септември чакам нещо изгодно.
На предната страница имаше питане за Атлантик, наши приятелски семейства бяха ходили за майските празници и казаха, че хотела е много чист и хубав , храната е била на ниво, има хубава пясъчна ивица с две думи всичко е било ОК.

Сега и ние се чудим за този хотел или някой друг ама държа да има плажна ивица и хубав ситен пясък, може ли да ми препоръчате друг хотел по Кушадасъ или някъде друга из Турция с плажна ивица, че на тур агенции и описания по страниците не вярвам много .

# 464
  • Пловдив
Моля, споделете мнение за Мармарис за хотел Мехтап Бийч и Мехтап Фемили ( Mehtap Beach , Mehtap Fammily ).   

Общи условия

Активация на акаунт