На море в Турция - 24та тема

• 116 125
  • 776
  •   1
Отговори
# 600
За RIXOS LARES нямате никакъв шанс. Иначе там плажа е много по-хубав от Аквата. Риксоса тази година се оказа че е един от най-търсените хотели в Анталия.Което не е изненада,предвид цената му и качеството което предлага. Живот и здраве за догодина на Ранни.  Simple Smile

# 601
  • Sofia
Аз май се спрях на Атлантик в Кушадасъ от 23.08. Доста момичета от тук, са го похвалили. мисля днес да отида до Емералд да резервирам, каква част от сумата се дава като капаро?

# 602
Аз май се спрях на Атлантик в Кушадасъ от 23.08. Доста момичета от тук, са го похвалили. мисля днес да отида до Емералд да резервирам, каква част от сумата се дава като капаро?

Зависи от фирмата...при някои е 30%, при други 50%. Предполагам е и въпрос на уговорка. Peace

# 603
На нас ни искаха 30 % но ние се записахме през една пловдивска фирма. Иначе и ние ще ходим на 23.08 вие от къде сте

# 604
  • Sofia
от София, 30% искат и 20 дни преди датат останалите 70%. Което означава да ходя през 2 дни, по-добре накуп тогава.

# 605
  • Варна
Здравейте, досега съм почивала в Кушадасъ и Мармарис. Тази година ни се иска да отидем в Бодрум. Търся хотел, който е близо да града, приличен, със собствен плаж/платформа. Харесах Club Virgin предлагат го на добра цена. Ако има някой от Вас с някакви впечатления, ще се радвам да ги споделите. Simple Smile

# 606
За RIXOS LARES нямате никакъв шанс. Иначе там плажа е много по-хубав от Аквата. Риксоса тази година се оказа че е един от най-търсените хотели в Анталия.Което не е изненада,предвид цената му и качеството което предлага. Живот и здраве за догодина на Ранни.  Simple Smile

Ние сме там от 14.09. - като се върна ще споделям  Sunglasses

# 607
  • Плевен
Чудя се жду двата Palm wings  в Кушадасъ и Дидим от 01.09. Ще пътуваме с автобус, за да можем да бъдем 9 нощувки. Като изключим разликата в цената,а детето ни е на 6 години, от кой хотел ще останем по-доволни?

# 608
Чудя се жду двата Palm wings  в Кушадасъ и Дидим от 01.09. Ще пътуваме с автобус, за да можем да бъдем 9 нощувки. Като изключим разликата в цената,а детето ни е на 6 години, от кой хотел ще останем по-доволни?
Според мен-твърдо в този в Дидим.  Simple Smile

# 609
Чудя се жду двата Palm wings  в Кушадасъ и Дидим от 01.09.

Този в Кушадасъ няма детска площадка , а и никъде наблизо не намерихме такава. За мен това беше единствения минус на хотела.За първи път попадаме в хотел без нито една люлка или пързалка за децата.... Иначе жената в детския кът е македонка и се разбира добре с българчетата.Моят син с удоволствие прекарваше по час - два там да рисува и играе:)

# 610
  • Плевен
А кой плаж е по-хубав? На хотела в  Дидим ми изглежда много малък, но пък този хотел повече ми допада Thinking.

# 611
  • София
Никой ли не е бил в Crystal green bay Resort and Spa/бивш Марверде/? Повтарям въпроса си с надежда някой да каже нещо. Мисля днес да резервирам за там.

# 612
А кой плаж е по-хубав? На хотела в  Дидим ми изглежда много малък, но пък този хотел повече ми допада Thinking.
Плажът в Кушадасъ е страхотен, пясък, има алея за тичане сутрин, или колела, доколкото знам няма чадъри, а тента, голяма, ние ще сме от 20,09 там, но плажът е хубав, За Дидим не знам, сори

# 613
И аз днес получих ваучерите за нашата почивка от 03.09. в Палома Клуб Султан- Кушадасъ  Sunglasses. Вече започвам да се настройвам ваканционно. Ще пътуваме с кола на 02.09., като искам да направим някъде и междинна нощувка. Моля за съвет за приличен хотел по средата на пътя!

# 614
Бил съм в хотела в Дидим и в бившия Егерия/мястото където е построен Палм Уингс-Кушадасъ/.Единствено плажа на хотела в Кушадасъ е по-добър. Всичко останали критерии са в полза на хотела от веригата в Дидим. Но той е и по-скъп,в интерес на истината.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт