На море в Турция - 24та тема

• 116 151
  • 776
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Кой курорт в Турция ще препоръчате за почивка, някъде, където е спокойно и няма много деца. Ако някой е бил в такъв 4-5 * хотел, моля да сподели. Повече клоня към Анталия, че от края на август има чартъри до там от Варна.
Дали някой хотел ще ми направи някаква отстъпка от цената, ако отседнем за 20 дни, как мислите?
по мои наблюдения, точно в Анталия ходят повече хора с деца.
Аз ти препоръчвам Бодрум или Мармарис. Била съм в Diamond of bodrum и Elegance hotel в Мармарис и от двата съм супер доволна- 5* са.

# 661
И аз първоначално си мислех за Мармарис, че сестра ми е в Родос, да отскочим и до там Simple Smile Ще разгледам хотелите, които си дала  Peace

# 662
  • София
И аз първоначално си мислех за Мармарис, че сестра ми е в Родос, да отскочим и до там Simple Smile Ще разгледам хотелите, които си дала  Peace
да, ходихме и ние на еднодневна екскурзия до Родос от Мармарис.  Peace

# 663
  • Русе
В скъпите комплекси пръскат и няма Peace

И в Палм уингс пръскаха, но пак имаше. За 7 дена, докато бяхме, лично аз видях 4 пъти да пръскат. В градинките има засадени босилек и розмарин, точно с цел прогонване на комарите.

# 664
И от мен 3 гласа за „Виста Хил“Завърнахме се на 30.06. доволни.Не ни се тръгваше.Нямаше комари.

# 665
Държим на хубав плаж, храна, разположение и пързалки. Задължително при нас е самолетна почивка. Ходихме до офис на Алфа тур и ни предложиха Majesty Mirage Park 5* и Daima Resort 5*. От сайта си избрахме и Utopia world hotel в Алания. Гледах и в страницата на Тез Тур, но в Бохемия ми обясниха, че не предлагали директно почивки, а чрез посредници. Говорим за Варна.

Молбата ми е ако някой има отзиви за изброените хотели да сподели, ще се радвам и на други предложения. Коя агенция предлага най-изгодни почивки според вас?

В Кемер хубав плаж няма.В морето се влиза с аква обувки.Относно храна и пързалки Daima е превъзходен.
Utopia е хубав,но до плажа разстоянието е голямо.
Ако стойте на басейните всичко е ок.

За мен Алфатур е много стабилна агенция с перфектна организация във всичко.

# 666
  • Варна
Държим на хубав плаж, храна, разположение и пързалки. Задължително при нас е самолетна почивка. Ходихме до офис на Алфа тур и ни предложиха Majesty Mirage Park 5* и Daima Resort 5*. От сайта си избрахме и Utopia world hotel в Алания. Гледах и в страницата на Тез Тур, но в Бохемия ми обясниха, че не предлагали директно почивки, а чрез посредници. Говорим за Варна.

Молбата ми е ако някой има отзиви за изброените хотели да сподели, ще се радвам и на други предложения. Коя агенция предлага най-изгодни почивки според вас?

В Кемер хубав плаж няма.В морето се влиза с аква обувки.Относно храна и пързалки Daima е превъзходен.
Utopia е хубав,но до плажа разстоянието е голямо.
Ако стойте на басейните всичко е ок.

За мен Алфатур е много стабилна агенция с перфектна организация във всичко.

Теди, ние се спряхме на Утопия, колко е далеко този плаж, че ще сме с приятели, които много държат на плажа. Пише в сайта, че до него се стига с шатъл на 10 мин. или с асансьор? Колко време отнема долу-горе ако имаш впечатления. Избрахме и настаняване във вила, а не в основната част, защото сме с две деца? Интересно е, че във вилата цената май е по-ниска дали това означава, по ниско ниво?

# 667
 Присъединявам се към търсенето на True Blu! Навсякъде ли пускат силно музика!
 Ivankaka,има ли в този хотел детски забавления,как е храната и чистотата?

# 668
  • София
Присъединявам се към търсенето на True Blu! Навсякъде ли пускат силно музика!
 Ivankaka,има ли в този хотел детски забавления,как е храната и чистотата?
за кой от двата хотела питаш newsm78

# 669
за Елеганс в Мармарис. Wink

Харесах го!Ако е и по нормална цената ще сме там.На вас колко ви излезе?Може и на лични.

Мисля,че в края на сезона,август ще пуснат по тънки оферти,гледам са почнали.

Момичета дайте предложение за хубав 4 звезден.Ние сме за първи път и мъжо се стиска,но и ще мрънка ако е мизерно  bouquet

# 670
  • София
за Елеганс в Мармарис. Wink

Харесах го!Ако е и по нормална цената ще сме там.На вас колко ви излезе?Може и на лични.

храната и чистотата е супер, все пак е 5* хотела. За детските забавления не мога да кажа- ние сме без деца.
Ния бяхме там преди няколко години, цената не я помня, но беше под 600 евро на човек.

# 671
Аз след гледане и разглеждане май се спрях на IC Hotels Green Palace заради многото зеленина и хубавите отзиви, само че прочетох, че около хотела нямало нищо, тоест няма къде да се разхождаш, а пък ние ще сме за 20 дни и се опасявам дали по някое време няма да изтрещим Simple Smile Някой ходил ли е скоро в този хотел за прясни впечатления?
И все пак на колко км е града? Нали е в Анталия уж.

# 672
  • ВАРНА
True Blue ние ще бъдем от 31август-7септември в IC Green Palace, хотела се намира в района  Кунду,Анталия е на около 20км.от хотела,в района около него няма нищо интересно!

liv1892 на 29 страница толкова хубаво е описал хотела,как да не го харесаш!

Последна редакция: чт, 08 авг 2013, 18:49 от lora

# 673
  • Beyond the Frontiers
Аз след гледане и разглеждане май се спрях на IC Hotels Green Palace заради многото зеленина и хубавите отзиви, само че прочетох, че около хотела нямало нищо, тоест няма къде да се разхождаш, а пък ние ще сме за 20 дни и се опасявам дали по някое време няма да изтрещим Simple Smile Някой ходил ли е скоро в този хотел за прясни впечатления?
И все пак на колко км е града? Нали е в Анталия уж.

Супер е хотелът. Самите стаи не са супер лукс, но всичко останало е чудесно. Peace

# 674
Mного хубаво е описал всичко liv1892, не го бях видяла, мерси   bouquet

Galactic Voyager, какъв им е кусур на стаите?

Лора, а вие с какво ще летите?
Знаете ли колко часа е чартъра от Варна до Анталия?
А някой ходил ли е след 20 септември? Какво е времето тогава според вас?

Последна редакция: чт, 08 авг 2013, 20:17 от -True Blue-

Общи условия

Активация на акаунт