потъмняване пръсти на бебе

• 1 780
  • 10
  •   1
Отговори
  • Варна
Майчета моля ви помогнете,на бебето ми потъмняват пръстите на ръчичките,само горната част около нокъта,абсолютно равномерно.Утре ще ходим на лекар ,но ако имате някаква идея какво може да е?!

# 1
  • Fort Worth, TX
потъмняват или посиняват?

# 2
  • Варна
потъмняват като изгорели от слънцето са ,но само горната част на пръстчетата!!!Като изгорели от слънцето са си ,пигментацията е доста равномерна и на вси4ки пръстчета...

# 3
  • Fort Worth, TX
Съжалявам не мога да ти помогна.Дано всичко утре е наред.

# 4
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
И аз за първи път чувам за такова потъмняване. Дано не е нещо сериозно. Пиши после какво са казали на прегледа. Стискаме палци  Hug

# 5
  • Варна
Момичета благодаря ви ,ще се побъркам до следобяд докато лекарката ни види,дано да е от слънцето!!!

препечени бебешки пръстчета от слънето е !!! Grinning

Последна редакция: пн, 10 юни 2013, 22:20 от Botten Mary

# 6
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
denisss, радвам се, че е просто тен  Laughing

# 7
  • София
denisss, мислех че снощи съм писала точно за тен, но явно съм останала само с мисленето  Joy
На моите деца ръцете им винаги бяха с тен.
Използвайте слънцезащитен крем.

# 8
  • Варна
Всяка сутрин мажем баткото преди д градина и бебка ,взех им мустела 50 фактор защотото само тя според упътванията ставаше за новородени,станало ни е като ритуал.И все пак може би съм пропуснала малките пръстчета,колкото и да ми е смешно сега за каква глупост се бях притеснила последните дни  Simple Smile добре че педито ми е търпеливо  Laughing

# 9
  • София
denisss, според мен крема най-малко се задържа по пръстите. Пръстчетата минават през устата, мокри кърпички и т.н.
Аз миналият месец опекох ръцете на дребния. Изключих за слънцезащитният крем, а и си мислех, че времето не е чак толкова "слънчево". Карахме колело, по-точно возих го на бебешката седалка.
И в момента е с тен, колхозен.

# 10
Аз новородено не бих мазала със слънцезащитен крем, малко бебе - също.
Достатъчно е на сянка в количката, да се използва парасол, чадърче или просто преметната бяла, най-добре тензухена пелена през гюрука и да се излиза в часовете с най-слабо слънцегреене.

Малко по-натам мазането на ръцете пък съвсем не е подходящо, тъй като бебетата обожават ръцете си, а крем не е най-доброто, което биха погълнали.

Общи условия

Активация на акаунт