Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 91

• 29 705
  • 764
  •   1
Отговори
# 675
Аз пък не разбрах Кузей как реши да отиде у Синанер да търси Симай. Или и той има кристално кълбо?

Светле, не четеш  Hug Отиде да търси улики от Баръш, че Гюней не е виновен за убийството на Сюмер. Симай случайно я чу  Peace

# 676
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Светле, Heart Eyes той отиде да търси Баръш. Симай беше бонус. Peace

Хел, Heart Eyes днеска страхотна организация. Благодаря за партньорството. Hug  bouquet

# 677
Поли, това последното няма как да е общ блян ! Просто Кузей е зает с “важни държавни дела“, както видяхме ! Явно Джемре си сънува в будно състояние  Mr. Green поредната мечта ! Peace

Кралицата,  Heart Eyes пепел ти на устата ! Аз не посмях да го кажа на глас !  Sad

# 678
Аз пък не разбрах Кузей как реши да отиде у Синанер да търси Симай. Или и той има кристално кълбо?
Според мен той отиде да търси нещо за Баръш,не е очаквал да намери Симай там!!!

# 679
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Поли, това последното няма как да е общ блян ! Просто Кузей е зает с ”важни държавни дела”, както видяхме ! Явно Джемре си сънува в будно състояние  Mr. Green поредната мечта ! Peace

Кралицата,  Heart Eyes пепел ти на устата ! Аз не посмях да го кажа на глас !  Sad

Не госпожата аз имах на предвид първото  Peace

За сега за края нищо не казвам трая си не се чуват мисли не мога да кажа!

# 680
Хел, Heart Eyes днеска страхотна организация. Благодаря за партньорството. Hug  bouquet[/b]

newsm10 крайно време беше, то филма свърши  Joy Joy Joy
Благодаря ти на теб за превода и партньорството  newsm51

# 681
Джемрейки, хванете организирайте някакви протести по форумите. Срещу Айпъма, Направо е подигравка.

# 682

Joy Joy Joy Joy Давам му да ползва моето от време на време !  Laughing

# 683
А Дениз защо я няма? newsm78

# 684
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
За мене е под съмнение последния блян...докат не видя размечтан фейс не вярвам Laughing Laughing

# 685
Джемрейки, хванете организирайте някакви протести по форумите. Срещу Айпъма, Направо е подигравка.

Аа на мен ми е тамам. Цуни - гуни, море, деца.  Crazy

# 686
Поли, това последното няма как да е общ блян ! Просто Кузей е зает с ”важни държавни дела”, както видяхме ! Явно Джемре си сънува в будно състояние  Mr. Green поредната мечта ! Peace

Кралицата,  Heart Eyes пепел ти на устата ! Аз не посмях да го кажа на глас !  Sad

Не госпожата аз имах на предвид първото  Peace

За сега за края нищо не казвам трая си не се чуват мисли не мога да кажа!

За първото, е ясно ! Ама, както казах - Джемре мечтаеше и градеше светлото им бъдеще, а Кузей се съгласяваше !  Peace Както и да е - честно казано, малко инфантилна ми дойде цялата работа !

# 687
За да сме в напрежение!!
Дано се появи в подходящия момент....

# 688
Гледа серията Joy Joy Joy Joy

# 689

Е, бързаш, джанъм !  Hug Още два епизода има ! Все ще я пуснат някъде ! Като и Бурак днес - щото си го поръчах ! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт