Зелено кафе за отслабване

• 374 258
  • 461
  •   1
Отговори
# 330
Дени Дишова,

аз "една приятелка" нямам, но за сметка на това имам професионално наблюдение над стотици хора, правещи възможното да отслабнат.

Изводът, който категорично се налага и е статистически доказуем, че от зеленото кафе НЕ СЕ отслабва.

Поздрави и успех в продажбите Ви!
Не знам за какви продажби говорите, но както съм написала  и по- горе всяко нещо, било то за отслабване или не, не може да действа по един и същи начин на всеки. Всеки има правото да опита каквото иска, а дали му действа или не всеки сам за себе си ще прецени!
Приятна вечер!

# 331
За да пишете тук, значи имате желание да помогнете.

То това желание е много хубаво, но ако нямате инструментариум и алгоритъм, който да е приложим за мнозинството хора, търсещи решение на проблема си, то освен да правите бизнес не виждам какво друго може да е занятието ви.

По същата логика важи съветът за разходките вечерно време след хранене. Толкова ефективно е колкото и зеленото кафе - при някои ще подейства, при други - не. Каква е необходимостта от толкова много мнения за нещо, което не е ефективно при всеки?

# 332
Хайде и аз да се включа!

Днес доста импулсивно реших да си купя зеленото кафе ...  Grinning Редях си се на опашката в аптеката и една жена преди мен си купуваше поредна опаковка /разбирам аз от разговора й с аптекарката/. Явно при нея и дъщеря й има добър ефект - бавен, но славен. Казах си на ум "Що пък да не пробвам?!" и след кратка консултация с момичето в аптеката си купих капсулите.

Проблемът при мен е следния - от 6мес. тренирам /спининг 3 пъти седмично/, но резултат в килограмите няма. Цялостно обиколките съм ги намалила, но има още какво да се желае. След като отслабнах 12-13кг, сега съм се стегнала като мускулатура, но последните 6-7 кг са ужасно трудни за махане.

Та да обобщим - надявам се кафето да помогне, защото този застой ми писна! Също така се надявам да не се получи обратния ефект и да кача ... Ще видим  newsm78 ...от утре сутрин почвам капсулите и ще докладвам!

# 333
Дали само на капсули го има? Малко скъпо ми се струва.
    Има и в пакетчета - http://www.pharmalife.bg/product/2537/zeleno-kafe-800-za-otslabv … green-coffee.html   -ето така изглежда и е между 17-20лв. в аптеките. Вчера си взех, пък да видим колко ще помогне хаха Wink

# 334
  • Sofia
не помага,не си давайте парите напразно...

# 335
не помага,не си давайте парите напразно...

Статистиката показва, че дадена мода в отслабването излиза от употреба, когато завърти оборот от поне 10 милиона в Америка. За Европа няма данни. Имайки предвид това, всякакви усилия да се предупредят хората са напразни. Има време да се достигне този оборот, така че... ще се купува, за съжаление.

# 336
Здравейте мами, дами и мадами (това го прочетох отнякъде)  Simple Smile
Вчера си купих една опаковка на Спетема - поне е евтино. Днес за първи път опитах, но го ползвам само като помощно средство.
Истината е, че си требе глад и кардио. От около три седмици правя 30 мин кардио почти всеки ден, а от понеделник съм на пости......след Великден ще пиша за резултати  Crazy
Нямам много за сваляне, но точно тези 6-7 килца са мноо трудни   #Cussing out Ох....просто искам да си вляза в старите дрехи, бе хора - омръзна ми да се мъкна с един анцунг от бремеността  Tired

# 337
Не съм мама, но все пак исках да споделя опита си. За 21 свалих 10 килограма без да ползвам продукти за отслабване или друг вид хранителни добавки и такива тъпотии, от който уж се слабее докато гъзът ти не мърда на повече от метър от стола или леглото.
Постигнах го сравнително лесно честно казано. Номерът е да обичаш да тренираш. Тренирах във фитнес залата през ден, а през останалите дни (дупките) правех спринтове на стадиона до общежитието ми.
Хранителен режим имаше до известна степен поради ограничените възможности около работното ми място... Плодове и някое друго варено яйце за закуска. На обяд ориз със зеленчуци и месо, плодова салата и зелева сала. За вечеря (около 7, 7:30 най-късно) две, най-много 3 филийки пълнозърнест хляб с маргарин, пастет, майонеза, лютеница или друго подобно мазило и някакво колбасче или месо ако имам. След това към 9 вечерта или съм в залата за около 3 часа или съм на стадиона и спринтирам до припадък.
Момче съм, за информация. Резултатът беше следният - качих мускулна маса и премахнах доста мазнини и излишна вода. Силата ми също нарастна, но това се дължи на вида на тренировките, които правех тогава. От 89 килограма станах 79.
Лично ще пробвам продукта, защото имам опит с подобни "химии" както обичат да се изразяват хората.
Поздрави,
Емил Филипов

# 338
Здравейте, аз да докладвам Simple Smile
Пия зеленото кафе от около месец, свалила съм 5 кг.
Пак да повторя - купих си зелено кафе Арабика от био магазин - излезе ми към 7 лв - 350 гр..
Много трудно се мели, но с упоритост става.
Пия го два пъти на ден преди хранене, като с него комбинирам всяка сутрин по един фреш от грепфурти, дъъъълга разходка /поне час вървене/ и си ограничавам количеството на порциите, които ям /най - вече вечерите/.
И за да съм сигурна, че свалям точно от зеленото кафе след 15 ден прием и свалени 4 килограма спрях да го пия /като продължих с разходките, грепфуртите и ограничените порции/ - така 7 дни - не мръднах и грам нито надолу, нито нагоре.
В началото на тази седмица пак започнах да го пия по старата схема - днес е 5ти ден и съм смъкнала още едно кило.
Така че - за мен действа. Разбира се не трябва да се чака само на него, но за тези които искат нещо допълнително да им помогне в борбата с килограмите .... става.
Дано да съм била полезна
Поздрави и успех на всички

# 339
Здравейте!
И аз се изкуших и и си поръчах от интернет зеленото кафе. Чакам с нетърпение да го получа. Да се надявамe, че това което пишат е вярно. Все пак имам и гаранция за връщане на парите Grinning Ще видим. Никога не съм ползвала подобни продукти, дано да ми помогне!

# 340
  • Sofia
с гаранция или без,пари не връщат Money

# 341
И понеже след като прочетох много мнения за въпросното ''зелено кафе'' ,да се изкажа и аз след като го пробвах . Установих ,че в нета е пълно със скапани спамъри ,платени предполагам да рекламират и заблуждават под маската на обикновени акаунти . Та за зеленото кафе... Пълна пародия .. Имам и кафе ,което има мирис и вкус на негърска пот и е истинско мъчение да го приемаш на гладно ,както и таблетки . Не само ,че е скъпо ,но и абсолютно неефективно ! Докато приемах въпросните гадости се ограничавах и с храната ,а работата ми е достатъчно натоварваща физически ,че да компенсира тренировки и .... познайте ефект 0!Ако сте решили да пробвате тая поредна лъжа ,успоредно с диета и тренировки ,няма смисъл. Тренирайте пийте много течности и не се тъпчете със сладко и тестени изделия . И ако все пак комбинирате режим със зелено кафе - не се заблуждавайте -от режима отслабвате ако отслабвате ,а не от този боклук . Simple Smile Ако на поне една от вас спестя някой лев от боклуци ,ще съм доволна ! Simple Smile
П.С. Пробвала съм и спирулина на капсули със съвсем друга цел ,не отслабване ,а по-скоро тонизиране и наистина имаше ефект . Не  е кокаин да те държи на крака по три дни ,но се усеща разликата в тонуса след първата седмица ,но зеленото кафе си е измама.. И ликуид оф също ... тонизира до някаква степен ,освежава ,но за отслабване и дума не може да става . Движение и ограничения ... няма хапче ,което дори да помага ,а не ли да отслабнеш само с него ! Успех !

# 342
Здравейте!
И аз се изкуших и и си поръчах от интернет зеленото кафе. Чакам с нетърпение да го получа. Да се надявамe, че това което пишат е вярно. Все пак имам и гаранция за връщане на парите Grinning Ще видим. Никога не съм ползвала подобни продукти, дано да ми помогне!
Как таке се регистрира и фитнес фенка се догаждаш ,че и само едно мнение и то само за този боклук ! Много любопитно !Ти ако си във фитнеса както говори и профила ти на пръв поглед ,едва ли ще си купиш такова нещо ! Хайде браво ... вероятно си успяла да подведеш поне една колебаеща се !

# 343
  • Sofia
Кристина,
Скрит текст:
Ликуит офф е добър при задържане на течности,но не и за отслабване...приемам го от 3-4год.,не съм сваляла от него,но ми помага в жегите или когато съм в цикъл и задържам течности.

# 344
Кристина,
Скрит текст:
Ликуит офф е добър при задържане на течности,но не и за отслабване...приемам го от 3-4год.,не съм сваляла от него,но ми помага в жегите или когато съм в цикъл и задържам течности.
Именно и аз това казвам ,че се чувствам по-добре от дадени продукти ,но зеленото кафе не е един от тях .

Общи условия

Активация на акаунт