КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 10.06-16.06

• 39 130
  • 880
  •   1
Отговори
# 165
Хубаво е че преди финала си тръгна Донков все пак ми беше един от основните фаворити.  Останаха ми Икебаната, Гиби и Кирцата и след няколко дена ще се види дали съм на прав път. Истинският победител в днешното предаване беше котката ако можеше да я пуснат като участник пращам веднага смс!  Peace

# 166
  • София
И мен ме е яд за Динката.  Crossing Arms

# 167
Може би участниците вече ще мислят стратегически и ако Киро, който беше втори заподозрян днес не е номиниран от зрителите, ще му бъдат забити копията. Все пак всеки мисли за наградата, а Киро е един от най-номинираните и уж е заподозрян и от играчите, такава трябва да им е логиката. Същото се отнася и за Марина. Тя вече четири теста оцелява и всеки ще го хване малко или много страх за наградата, защото ако продължава така Марина ще ги издуха всичките, освен ако не се изправи с къртицата, защото според мен тя не е. Признавам силен играч е, но не мисля че е къртицата. Иначе ми е фаворит за печеле на формата вече, след като Динката отпадна и им го пожелавам, тъй като най-навътре е влезнала в играта. Любо е след нея по отдаденост към играта, но доста надалеч. Говори едно, а върши друго. Може и той да е къртичока, имам си съмненията за него. След като толкова тъпчеха гражданската квота за тези 3 месеца, се надявам точно финал - Тошко, Любо и Марина.

# 168
Получил е хонорар, не го мисли.  Grinning
Все пак жалко, че си тръгна..

# 169
Най ме е яд, че плейофите не са равни. Естествено, че мъжа ще има предимство пред жената. И тва става за втори път, след четвъртък. Тогава пак същото.

Радвам се за Марина. Стратегически действа. Умно момиче. Wink. Дано докара до финала, в четвъртък пак ще е тя, сигурно.

# 170
  • при Дядо Коледа
Аз имам странното усещане,че Марина не играе с Кирил на тестовете,а го номинира хем от една страна да се опита да се спаси от теста,хем да заблуди другите,че е той.Още първият път като игра на теста,тя не каза с кой играе,защото знае,че  опонента може да я бие по време.В нейната ситуация е доста изгодно да знае кой е къртицата и да не го издава-тя може да остане до финала по този начин като се спасява на тестовете,но не мисля,че тя е къртицата.

Любо има странно поведение-убеден е още от третата седмица,че е Кирил,а номинира Марина.

# 171
  • Sofia
Хич не го мисли Донков,естествено,че е договорил и хонорар и то не малък...В едно интервю на Евгени Минчев казва,че и него са го канили да участва в шоуто,но не е приел въпреки хонорара,който са му предложили от...150 000лв. Не че на Донков е толкова,но под 30-40000 не е...

# 172
Много го мисля... толкова готин като човек според мен, такива бъзици пускаше, на всички мисии нямаше грешка, а тоя сульо Кирил гледа ама точно като ударен с мокър парцал винаги и тия зрители да номинират Дон Жуана на българския театър.. Яд ме е..  Хайде, Радинчето да го посреща сега.. Отивам да лягам ядосана...

# 173
  • София
Мен все ми се струва,че няма да е от известните къртицата,идея нямам защо,въпреки че през цялото време подозирах Донков. И много ме е яд за него,направо искам Марина да я махнат.Simple Smile

# 174
  • София, България
Аз и нещо друго се замислих ... тия тестове все някой ги модерира. Едва ли е главния редактор ... значи има и някое Ай Ти, което знае кой е къртицата.

А може ли да ми пуснете линк с песента на Азис и Рут ... мнооого яко им се получи, браво  Peace

# 175
  • София
Айтито само въвежда текста на въпросите, иначе въпросите се задават от тези, които знаят кой е Къртицата и също така водещите обясниха, че компютрите не показват колко са верните отговори, а самите отговори се изпращат при редактора и той устно казва.

# 176
Аз пък много се радвам за Марина - едно младо, красиво и умно момиче не се дава на т. н. звезди. Възхищавам се на борбеността и железната и психика!

# 177

Радвам се за Марина. Стратегически действа. Умно момиче. Wink. Дано докара до финала, в четвъртък пак ще е тя, сигурно.

какво значи стратегически. Тя ако не знае кой е къртицата ни стратегия ни самообладание ще и помогне да отговаря правилно. Ясно е, че знае кой е, а няма как да е сигурна, ако това не е самата тя. Ако не забелязвате тя е много спокойна и не се шашка хич като я номинират. Стратегия е, че лъже, че играе с Кирил.

# 178
Маринчето - едно младо, неориентирано момиченце, искащо да стане известно! Това е тя...и ужасно ми омръзна вече.... Да си ходи!

# 179
Не ми омръзна Марина, но не исках Донков да си ходи. Тооооооолкова ме е яд, че онзи Кирил се измъкна.... #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт