КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 10.06-16.06

• 39 065
  • 880
  •   1
Отговори
# 450
Хораа,много ми е театрално...Не съществували един за друг,боклуци и т.н , нереално ее  Grinning Рут се сдуха доста.

# 451
много удобно Любо използва тоя скандал за да разкара Рут, според мен цялата свалка беше само път към финала, и сега Любо се отръва доста умело, евала
Напротив мисля, че е обратното Рут се оттърва от него, защото наближава края и тя ще излезе от шоуто и ако наистина чака дете, трябва отново да прикотка бащата на бебето. Целия този цирк май беше за това! newsm78

# 452
Миличкия Киро, раздавал се като за последно, е той на финалната игра се сети да се раздава  Mr. Green

# 453
Евала на Любо!  newsm20 newsm20 newsm20

# 454
много сладък Любо.. харесва ми чувството му за хумор!

Изключително ми допадна това, че вместо да й тегли една, като разбра че е бременна от друг се държа много добре с нея. За да заслужи да му кажат, че е боклук!

# 455
Според мен Любо наистина се разочарова от Рут, не, че нямаше защо. А Рут пък се сдуха. Mr. Green

# 456
Миличкия Киро, раздавал се като за последно, е той на финалната игра се сети да се раздава  Mr. Green
Неговото ''раздаване'' е като на мечок в летаргия. Бива да е муден човек, ама на мен ми идва да му се кресна в ушите да се размърда като го гледам как едва се влачи.
Да не говорим , че толкова болнав човек, с очевадно отлично тренирана физика , аз не съм срещала. Laughing

# 457
Мен най-ме е яд, не че не я разкара, а че при всичките й издънки това момче я защитаваше, утешаваше я и я изслушваше, а тя такова злобно и неблагодарно същество ooooh!

# 458
много удобно Любо използва тоя скандал за да разкара Рут, според мен цялата свалка беше само път към финала, и сега Любо се отръва доста умело, евала
Напротив мисля, че е обратното Рут се оттърва от него, защото наближава края и тя ще излезе от шоуто и ако наистина чака дете, трябва отново да прикотка бащата на бебето. Целия този цирк май беше за това! newsm78
Да бе..защото той ще я вземе обратно с отворени обятия.  Laughing Направо го виждам как припка на забавен каданс на плажа, под залез слънце...припка... надалеч от нея Laughing

# 459
Неговото ''раздаване'' е като на мечок в летаргия. Бива да е муден човек, ама на мен ми идва да му се кресна в ушите да се размърда като го гледам как едва се влачи.
Да не говорим , че толкова болнав човек, с очевадно отлично тренирана физика , аз не съм срещала. Laughing

hahaha Много е парадоксално, да. Laughing

# 460
Сдуха е малко. Почти се разрева. Ако не се е разревала сега по време на рекламите.

# 461
  • До сърцето...
Само на мен ли ми направи впечатление, че Любо си промени становището за интернета ("да, има, но не го ползва"). След като Андрей каза, че коментаторите в студиото не са одобрили изклюкването за Айпода на Рут.

# 462
ситуацията ми прилича на 'айде баджо да идем да пием по едно, че се отървахме от нея" Ех тоя Л.Дилов... дали ще ми гледа и на мен....

# 463
Миглена пише.
Megz Miglena Kakanasheva
Преди 47 секунди.
Пускайте бързо ТВ7, ако не гледате Според мен Любо е най-добрият играч. На финала аз ще подкрепя него за победител, а вие?

# 464
Любчо ми е мега сипматичен. Хитър е той сега подвежда евентуалния си противник, че ще играае с Киро, а и той е разкрил Къртицата. За мен Къртицата е Тошко. Казвам го за пореден път  Mr. Green Joy

Общи условия

Активация на акаунт