КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 10.06-16.06

• 39 070
  • 880
  •   1
Отговори
# 555
Е то ако Кирил е Къртицата и той ще я бие.

# 556
  • Ямбол
Който копае гроб другиму, сам пада и Рут си го изкопа брилянтно. Нацеди се като квачка.
Рут е имала по-малко от 5 отговора. Дали не е играла с Любо.

# 557
Любчо е доста противно момченце. Нагаждач. От тези дето са готови да прецакат всичките си другарчета само накрая те да имат титлата отличник на класа. Както и да е. Силно се надявам моя съгражданин Деян Неделчев да е победителя и да не е той Къртицата. За мен Къртицата на 100 % се казва Тодор Бакалов. Нека да завършим с едно мощно - ВИНЧЕРОООООООООООООООООООООО.

# 558
Не успях днес да гледам,разказаха ми го,не харесвам нито Рут(вече),нито Любо,но май предпочитам точно това,че Рут  е излезнала Peace

# 559
Рут май беше подведена от тройната коалиция .Любо се чувстваше много зле ,ами това е поведението на един спортист-победа на всяка цена и борба до последната минута.

# 560
 Наистина много му беше гадно на Любчо..така ми стана жал за него. Странеше на сцената от всички. Останалите горките толкоз ги е страх от него, щото във всичко ще ги бие, че чак са ми смешни.. Той не можеше да повярва, как е възможно Рут да бълне такава злоба към него. А като излязоха на сцената тъй гръмко обявените финалистите-мале, мале.... туй Маринче, та то имаше ли изпитание с което да се справи, а ударения с мокър парцал Кирчо. Само останалите 4-мъже заслужават уважението ми!

# 561
   Много се радвам, че Любо остана. Не го харесвам особедно, но поне се бори момчето, не е като да пие и лежи 3 месеца. Супер идиотщина беше този измислен скандал. Преди два месеца какво било станало пред всички, тогава всички са спали, сега се сетили. И Рутка какво изперка, преди два месеца къде беше, явно бебета е правила...Евала на Любо, много на положение се държа, въпреки, че се вижда, че му е много криво. Тръгнала и боклук да го нарича, тя нали е цъфнала и вързала, с бирата и цигарата по цял ден, тръгнала квалификации да раздава  Crazy Та както не го харесвах изобщо, сега вече се надявам да вземе парите, ако не е той къртицата. Но ако беше той от какъв зор ще учи толкова и ще трепери толкова на теста, няма много логика. И Киро не е за мен  Rolling Eyes Много се колебая вече  Simple Smile

# 562
Ако това, че Любо е внимавал и е използвал възможно най-много дневника го прави нагаждач- нека е такъв. За мен той е най-умният, който изобщо е стъпвал в това предаване. Забелязвам, че има хора, на които изобщо не им пука кой е Къртицата- Деян Неделчев( с неговите номинации от съпричастност с групата - bitch,please!) Киро и той супер пасивен. Рут си реши, че жокерите сочат към Марина, хвърли леки подозрения на Киро и до там.
Пък и защо Любо трябва да забива копието пред истинското си подозрение? Мислите ли, че Марина действително играе с Киро? Всичко е стратегия. Много ясно, че ще ги оставиш с впечатление за едно, а всъщност ще е друго. Според мен и двамата са разкрили Къртицата и това не  Киро!
Изключвам и Гибона, той толкова си може  Joy
Сигурно за 100-тен път го казвам, че за мен Тошко е Къртицата. Не събужда никакви подозрения, прави всичко на макс, за да не събужда такива. Явно не се лакоми за пари, плюс това съотборниците му достатъчно се дънеха  Mr. Green Joy Той с тези подвиквания може да саботира. На мен няма да ми е приятно докато се опитвам да се съсредоточа в изпълнението на нещо, някой да ми подвиква отстрани, което разсейва и води до провал. Примерно битката, когато минаваха по пода мазан с олио около чувалите. Там се изискваше концентрация за да не те удари чувала, а той крещеше отстрани да отвлича вниманието  ooooh!

# 563
Подкрепям за Тошо за Къртица. Не е нужно да саботираш за да спечелиш пари, когато виждаш, че другите са кухи лейки и в началото изгубиха толкова много мисии. Той да си играе на макс, да не го заподозрят, а те другите като не минат, парите ще отидат при него.

# 564
  Забравих да кажа, че Рутка най ме издразни, като почна да обсъжда как Любо бил за пари, бил алчен и тн. Божееее, тя се продаде за пари, пи кръв бременна сакън да не опусне парата, тръгнала Любо да обижда  Twisted Evil Ми много ясно, че е за пари, няма да седи там три месеца за тоя дето клати гората. Всички са вкарани там да намерят Къртицата, той това прави. Бил чел анкетите, бил си писал, ами то е за да си свърши работата, защото той за това е там. Не е да бременее, не е да чати във фейса, не е да се прави на звезда. И как пък ните един не се намери да и го каже в очите, тя точно за пари и алчност да си трае...що не поканиха на Иван жената пак да я светне  Mr. Green
  Тошко го подозирам, ама малко първичен ми се струва за таз сложна задача...

# 565
  • София
Къртицата е само една...и това е Деян Неделчев! Иначе на Рут наистина и беше време да си ходи....

# 566
  • София
За мен истинските играчи са Любо и Марина. Симпатизирам и на двамата. Не че и двамата не дразнят с някои черти на характерите си. НО Рут падна много, ама много. Нагло лъже, нагло извърта (не съм ползвала Интернет, е, само по малко, е, не е мой проблем, ако има wireless в базата, е, ама някой чувства ли се прецакан от този факт...). И като играч в мисиите не мисля, че е биал чак толкова достойна - то е едно мрънкане, едно подвикване, особено днес ми направи впечатленеи как подвикваше зад гърба на Марина, която все пак се виждаше, че не успява, а едно такова подвикване само изнервя човек, а не го мотивира.

Любо заби копието на Марина с тъп довод като цяло, според мен я счита за силен играч и за това действа така спрямо нея. Другите просто... Тошето, дето все повтаря как бил човек с мнение, все по течението на всички се носи.

Иначе, очевадно, Любомир едва се сдъжаше, според мен на косъм да се разплаче, доста изнервен и обиден беше. И имаше за какво. Но ми хареса това, което каза Марина за него - не е кавалер спрямо жените, но това, по мои наблюдения, е характерно за неговото поколение мъже.

# 567
Най-малко за Любо може да се каже,че е нагаждач.. newsm78 Интересно ми е с кое на кой се е нагодил newsm78 Аз такъв момент при него не съм видяла Crossing Arms Има си минусите и той,но "нагаждач" е определение,което не се връзва с особеностите на характера му...поне от това,което се вижда в предаването..А това,че се е залепил за Темерут,за да избута до финала,е абсурд ooooh! Ясно си личеше,че я харесва..не знайно защо поне за мен Thinking

# 568

Пък и защо Любо трябва да забива копието пред истинското си подозрение? Мислите ли, че Марина действително играе с Киро? Всичко е стратегия. Много ясно, че ще ги оставиш с впечатление за едно, а всъщност ще е друго. Според мен и двамата са разкрили Къртицата и това не  Киро!
Изключвам и Гибона, той толкова си може  Joy

Марина не е казвала с кой играе на теста,даже вчера го даваха. А Любо категоричен и с 3те имена го казва,поне тоя път да го беше направил,след като на живо го каза и после на Марина и даже изтъква,че тя проваляла мисиите,да каже дразни ме и т.н. не да си измисля причини.

# 569
Някак си не ми се вярва Любо да е играл с Киро на теста. Мисля, че Рут е играла с Киро обаче и за това отпадна. Любо е твърде умен така директно да заяви подозренията си, рискувайки да му извъртят мариянен номер. Мисля, че и Марина и Любо са надушили къртицата и, че това не е Киро (или поне така се надявам, та да не е пълен провал формата).

Общи условия

Активация на акаунт