КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 10.06-16.06

• 38 133
  • 880
  •   1
Отговори
# 645
Честно казано много се зарадвах как всички се нахвърлиха върху Любо.  Mr. Green Най-сетне си го получи. Както се казва- Всичко се връща. Та така и при него. Много му беше кеф, когато всички се нахвърляха върху Велислава, а сега си получи заслуженото.
Марина му каза много правилни неща. Тя в началото го харесваше, но вече й стана ясно що за човек е той. Готов е на всичко за голямата награда, не е отборен играч и вие веднага ще кажете "Но точно такъв трябва да си. Всеки играе за себе си.". Не е така.. ако всички играха като отбор щяха отдавна да са намерили Къртицата. Играта е- Всички срещу Къртицата, а не всеки срещу всеки. А доводът за копието, което заби на Марина беше толкова глупав, че няма на къде.  ooooh!
За първи път се зарадвах на теста- ако можеше и двамата (Рут и Любо) да си тръгнат, щях да съм много доволна. Но и Рут става.
Моите фаворити са Марина и Тодор. Peace

е добре де, ако играеха като отбор щяха да са намерили къртицата, ама нали после щяха да изберат нова.. пък и нали все пак и да разкрият кой е после някой трябва да успее да я елиминира на тест..  не ви хващам логиката за отборната игра.. отборна отборна, ама само на мисиите, не и в останалото време, когато се подготвят за тестове..
И трябва да се разбере, че просто има два типа хора:
- едните, които предпочитат да си свършат работата сами и разчитат предимно на себе си
- и други, които обичат с общи усилия да преодоляват всякакви трудности..
не виждам какво им е лошото на първите, при положение, че с нищо не пречат на останалите, а това, че имат повече информация си е лично тяхна заслуга.. дори и да ги е молил за информация, никой не ги е задължил да му дават такава.. както той не дава, така могат да откажат и те.
Ама тва е българския манталитет.. като трябва да се свърши някаква работа почват да прелистват тефтера с номерата някой да им свърши услуга, или ако направят услуга на някой (дори и непоискана) после очакват да им се отвърне със същото, независимо кога си решат, че им се полага..

# 646
Някои хора си пишат без да четат чуждите мнения и информацията ,....
Сложи и себе си в това число.
Все още не си ми отговорила, защо смяташ, че Миглена има 7 отговора на теста, когато игра срещу Азис. Никъде не са казали, че са 7.

Нима! А аз не само,че ти отговорих,а то и подробно!!  Crossing Arms

Цитат на: Лилянa в Пет., 14 Юни 2013, 12:11
Цитат на: ParanoidKa в Пет., 14 Юни 2013, 10:47
... Почнах да проверявам още първите тестове и там има някои съвпадение,но пак се връщам на теста на Меги с Азис,когато тя имаше 7 верни отговора ....
Чакайте сега. Защо всички приемате, че верните отговори на Миглена са 7? М?
От продукцията казаха, че е имала повече от 6 и с 4 повече от Азис. От това не следва, че числото е 7.

Защото в следващото издание,когато тя игра с Жени го казаха! Казаха,че е дала 7 верни отговора,когато е играла с Азис! Тоест имала е само 3 грешни,два от тях със сигурност са били въпрос 10-Кой е Къртицата-Жени и въпрос номер 4-по-малко от 30 кг. ли пренесе Къртицата,защото Жени беше пренесла 12-13 кг,а вътре в момента са останали само такива,които са пренесли над 30 кг. тоест това е бил втория грешен отговор на Меги. За третия грешен можем да гадаем,но така или иначе знаем повечето верни отговори ,от които се вадят много ясно изводи.

Мога даже да ти покажа и още от първия тест ,когато Жени играе срещу Михаил,Жени игра с профила на Тони и имаше 6 верни и 4 грешни отговора,Михаил и той имаше 6 верни и 4 грешни,но той каза,че за някои въпроси май се бил объркал,абе не беше много сигурен и той,но за Жени ето :

Тест 1:

1.Къртицата жена или мъж е?
2.Тъмни или светли са очите на Къртицата?
3.Скочи ли Къртицата с бънджи?
4.Има ли Къртицата брат или сестра?
5.По време на церемонията с пликовете Къртицата сред първите 9 участника ли беше?
6.Има ли Къртицата буквата "и" в първото си име?
7.Къртицата беше ли в една от клетките по време на последната битка?
8.Има ли Къртицата татуировка?
9.С лице или с гръб към езерото беше Къртицата по време на "Нощта на Къртицата"?
10.Кой е Къртицата?

Жени отговаря с профила на Тони и има 6 верни отговора:
1.Мъж.
2.Светли.
3.Скочи.
4.Да,има брат.
5.Да,беше четвърти.
6.Има буквата „и” в първото си име.
7.Да,беше в едната клетка.
8.Не,няма.
9.С гръб
10.Тони.

Мъж-Съвпадение
2.Тъмни-Грешка
3.Скочи-Съвпадение.
4.Не,няма брат или сестра-Грешка.
5.Не,не беше сред първите 9 в клетките,беше 19-ти.Грешка.
 6.Има буквата „и”-Съвпадение.
7.Да,беше в едната клетка-Съвпадение
8.Не,няма татуровка-Съвпадение.
9.С гръб към езерото-Съвпадение
10.Киро-Грешка
Точно 6 верни,4-грешни.

Но мисля,че теста на Миглена със 7-те верни е много,много по-красноречив и ни дава много ясна информация,че Къртицата е Мъж,над 30 години,Роден в София (или ,ако тук и е била третата грешка остава да е Икебаната,който е роден в Русе),от дясната му страна по време на Мисията Полумесец е стоял Мъж,защото на Жени стоя мъж отдясно,Мъж отдясно беше и на Киро и на Икебаната,на Гибона беше жена,бил е от вторите две групи при мисията Самуилови войни.

# 647
Нещо не беше наред на снощният,брутален лайф.Защо раздухват проблем,случил се преди толкова много време?

Някой по-назад беше споменал като възможна причина за снощния скандал това, че в миналия лайв Любо блесна с доста задълбочени познания за участниците, конкретно - имената на близките им. И така се е стигнало и до източника на тази информация - анкетните карти...

# 648
Да ви кажа честно от финалистите освен Любо и Марина не видях никой друг да се интересува кой е къртицата,както зрителите ,така и участниците номинираха по лични симпатии,така че дори Любо "отборно" да им беше казал по какво съди и кой е къртицата те пак щяха да си номинират, който са решили.Другите просто са си взели хонорара и им е все тая дали ще вземат 50% от парите на кърта като го разкрият, така или иначе не се знае дали после някой от тях ще спечели зрителите.Наистина последните две седмици, ако я бяха разкрили никой нямаше да спечели от това освен новата къртица.Участниците нямаше да знаят коя е и щяха да играят на тото на тестовете,а и ние като зрители нямаше да имаме идея,жокерите тотално отпадаха като подсказка(не че много помагат де) и така вероятността къртицата да си прибере паричките е мнооого голяма.
В този ред на мисли ми е чудно Тошко какво точно прави в този формат,аз поне нито веднъж не съм го видяла да се чуди кой е къртицата, иска парите и се надява,че е толкова готин и силен играч,че зрителите ще го харесат и ще гласуват за него или пък е къртицата или пък знае ,че е Киро и просто си трайка....или иска да стане известен с това,че е известен....

# 649
Миглена беше тази, която всичко записваше, споделяше информация, следеше кой кога е минал дадена мисия...съпоставяше тестовете според участниците.Е, пак не се хареса на "групата", смятаха я за досадна и побъркана на тема"Къртицата".Номинираха я и излезе от играта.Велислава също беше подигравана за разсъжденията си/наивни и глупави, но все пак.../. Какъв е стимула на Любо да сподели информация?

# 650
Интересно ми е последните тестове, дали ще обхващат целия престой.

Много хитър ход на Любо, ако днешното видео бъде излъчено пред останалите. Той каза: ‘Скъсал съм тези листи преди два месеца и единственото, което това ми е донесло, е да си напълня главата с ненужна информация, тъй като отдавна на тестовете няма такива въпроси’.
Има шанс някои от останалите да се вслушат и да не се подготвят за въпроси, отнасящи се до началото на престоя, а те, все пак да бъдат включени.
Марина и Любо са силни играчи, но подходите им са различни.

# 651
За всички, които не са разбрали идеята на играта, колкото и изумително да е, че има такива - ОТБОРНА игра в игрИТЕ, ИНДИВИДУАЛНА игра в игрАТА!

# 652
За всички, които не са разбрали идеята на играта, колкото и изумително да е, че има такива - ОТБОРНА игра в игрИТЕ, ИНДИВИДУАЛНА игра в игрАТА!

най-смешното е, че точно тези в базата услужливо забравиха тази идея, и то точно в края на шоуто, когато разбира се изкат да изритат по-силните..

# 653
  • Ямбол
ParanoidKa, извинявай, не съм видяла.

# 654
ParanoidKa, извинявай, не съм видяла.

Не,няма проблем,просто ме дразнят някои ,че пишат неща,като че не са чели на останалите мненията и малко от малко не са си направили някакви изводи, и аз малко като папагал все се повтарям. Иначе и аз си имам една тетрадка със записки,защото някои епизоди ми писна да ги гледам по няколко пъти и да си припомням неща. Та,съдейки по тестовете най-вече всичко клони към Кирил,направо не мога да повярвам(аз по едно време напълно го бях отписала и се бях насочила изцяло към Гибона и Икебаната,та дори и в Любо се съмнявах леко по едно време).  ooooh! И то и самия факт,че Марина се спасява толкова пъти,почти съм убедена,че не лъже като казва,че играе с Киро. И Любо няма повод да лъже,той просто иска зрителите да го харесат и да го изберат за победител(защото е разбрал,че точно те ще избират). + това преди време бях писала,че съм гледала части от чужди издания на Къртицата и там има така нарачение "Hidden clues",не знам дали тук са се постарали за такива неща,но мисията "Къртицата на прицел" се целеха в един елен,още тогава казах,че за мен това не е случайно,защото жената на Кирил е Елена,приятелката на Гибона също се казва Елена и е украинка. Никой не обърна сериозно внимание на думите ми,но мисля,че накрая всичко ще стане ясно. Някои казаха,че нямало значение дали е глиган или мечка,е да ,но защо точно Елен,като можеше и Къртица да е! Така или иначе дори това да не е било подсказка,съм убедена,че е имало някакви подсказки през тези 3 месеца. В тоя ред на мисли,ако приемем ,че Кирил е Къртицата,тогава трябва да се опитаме по най-логичен начин да навържем някой от жокерите с него. Например пъзела с кораба в Океана,го свързвам аз лично,че той е неразделен с медальона си от Далай Лама,а Далай означава "Океан",освен това там цифрите ,които май бяха 2.2.2.0.0.0.1.6....доколкото знам с жена му имат годишнина на 26.10,но са женени 2001,не знам от кога са заедно ,но мисля,че сина му е роден 2002.

Последна редакция: пт, 14 юни 2013, 17:20 от ParanoidKa

# 655
Ама разбира се какво изибщо го обсъждаме, в мисиите са отбор печелят пари за отбора, иначе си е всеки за себе си, защото един печели парите накрая, това за отборната игра си е изсмукан от пръстите довод.Това да не е футбул, там печели отборът, тук печели един!

# 656
ParanoidKa, по този повод - тъкмо реших да видя какво пише за сезона, в който Денис Родман е участвал и пише, че всъщност тези скрити подсказки са се свеждали до числото 7, което е било любимото число на къртицата. Не знам дали и за побългарения ни вариант има нещо такова, но би било много интересно. Най-интересното е какъв би бил този универсален ключ.

# 657
ParanoidKa, по този повод - тъкмо реших да видя какво пише за сезона, в който Денис Родман е участвал и пише, че всъщност тези скрити подсказки са се свеждали до числото 7, което е било любимото число на къртицата. Не знам дали и за побългарения ни вариант има нещо такова, но би било много интересно. Най-интересното е какъв би бил този универсален ключ.
То проблема е,че аз доколкото четох италианския формат е единствения от всички други чужди формати ,който се различава(в къща са,зрителите гласуват с смс и т.н. при другите формати чужди не е било така),но не знам там как е стоял въпроса с подсказките,защото нищо не открих. Предполагам,че пак ги е имало. Та,за другите формати четох ,че подсказки може да има в заглавията на мисиите,в началото на всеки епизод-с какви думи започва и т.н.

# 658
Ми той Любо го каза вчера - анкетните карти са били там и всеки е имал достъп до тях обаче никой освен него не си е направил труда да извлече полза от информацията. Тея тестове всеки път почти има въпроси точно от тези анкетни карти и трябва да си малоумен ако имаш възможност да ги назубриш да си пропуснеш шанса. Тодор и останалите дето му се нахвърлиха вчера се изложиха много то бива завист ама тяхното мина всякакви граници. Алчен бил, незнам си какъв бил..не те не са алчни! Тошко си скъсва задника в тея мисии за едната слава и щото го гледат по телевизията, че е номер 1. Киро уж всичко го боли ама и той стои и търпи и където може пропуска и после се обяснява като дърта циганка да не вземат случайно да го помислят за къртица. Рут дето най се беше набрала вчера и тя хич не ламти за къртичо имане..продаде си личните драми и душевни терзания покрай бившият си приятел и бремеността за пари и седя до край да чака финал. Икебаната и той да не остане по назад тръгна със стадото ама сам преди разправяше как му трябвали пари и той хич не е влязъл заради тях сигурно. И вместо да му кажат браво на момчето за труда те му се нахвърлиха все едно е Сатаната..смешна работа. Само, че май май ще си останат само с мераците за наградата, финала дойде, а най подготвен за тестовете е Любо и съм почти сигурен, че ще е в финалната тройка.

# 659
Честно казано много се зарадвах как всички се нахвърлиха върху Любо.  Mr. Green

Хахаха, да - нормална реакция на група идиоти, току що разбрали колко са прости и глупави hahaha

Общи условия

Активация на акаунт