КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 10.06-16.06

• 40 314
  • 880
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Марина, ако играе с Икебаната няма да го издаде, защото й е приятел и ще предпочете той да вземе парите, а не някой си зрител.

# 271
Вижте какво е написала Николета във фейсбук.  Laughing

Постоянно се опитват да ме опетнят, приписвайки ми разни скандали, та за да им помогна, се постарах да се разгрозя. За целта, тази вечер ще водя "Къртицата" не с красива прическа, а с ролки на главата и не с някоя секси рокличка, а по пижамка... и в този абсурден вид обаче, пак не ми се получи...природа, чар, както искайте го наричайте, но това е положението....убедете се сами, точно в 20:00, TV7

# 272
  • Sofia
...толкова е самовлюбена  Crazy

# 273
  • София
айви,аз визирах,че никой от участниците не го е заподозрял,или поне не го е отразил достатъчно ясно и категорично.
Иначе в интернет пространството много често е спряган за къртица.Вчера дори се развяваше негова снимка,за която се твърдеше,че е послужила за модел на онова лице от интрото,шапката ли(не знам точно как се нарича) на предаването.
Марина, ако играе с Икебаната няма да го издаде, защото й е приятел и ще предпочете той да вземе парите, а не някой си зрител.
Или тя Simple Smile Ако остане сред тримата последни.  Simple Smile

# 274
Жалкото в случая е, че нашето общество позволява да се изграждат такива образи - известни с това, че са известни. Това са хора без капка талант  за каквото и да е, но попаднали на точното място в точното време! newsm11

# 275
85dodo85 ти да не си Миглена?  Grinning В кръга на шегата разбира се,да не се обидиш нещо  Peace Тя има такива разсъждения....Както и да е.... аз също мисля,че е Киро без да съм обръщала внимание на подобни завъртания на ляво или дясно. Още първата им  мисия помня как коментирахме с мъжа ми,че голям мъж пък никаква сила няма или просто не си дава зор.

не става въпрос за разсъждения, въпреки че въобще няма да се обидя и да ме заподозреш за Миглена:)) става въпрос за научно обоснован факт, че хората гледат надясно когато лъжат и гледат на ляво когато разказват нещо и казват истината..  ако искаш прочети за това. Аз си мисля, че от предаването ни четат и къртикът вече няма да прави подобна грешка, а и 100% са му казали как да не се издава с езика на тялото, но не може да се прикрива винаги.. затова ви казвам, ако някой има нерви да преглежда предавания, или знае по-добре кои са епизодите в които участниците може да са казали нещо, с което да се провери тази теория, да го имате предвид.. Също и да гледаме сега последната седмица, когато би трябвало да им задават най-много такива въпроси на които езика на тялото може да ги издаде, въпреки че са предварително инструктирани как да се държат.. 

Да ви кажа честно, и двете не сте съвсем прави, защото е научно доказано, че има индивидуални различия: някои гледат наляво, други надясно. Четете чуждестранни статии в интернет, българските по темата са с пропуски в превода. В криминалният сериал "Излъжи ме" пък твърдяха, че лъжецът гледа право в очите, за да излъчва повече сигурност/доверие. Така че не се връзвайте на езика на тялото, особено очите на къртичока, от седмици изпълнява ролята си на предател и 100% психолозите на предаването са му "обяснили" някои тънкости как да прикрива поведението си.
Нека изчакаме до четвъртък, да видим кой ще излезе, но не вярвам, че ще е къртичокът. Предаването добре изманипулира зрителите от март месец до сега: нарочи почти всички изгонени с чести видеоматериали, това е стар "психологически" трик на промиване на мозъци, за да отклони вниманието към истинския предател и "помагачите" му. Дано дадат и кои са тримата играчи, които са знаели.
А да Ви питам зрителите ще имат ли достъп до отговорите на тестовете след края на предаването, освен участниците  Rolling Eyes  шегувам се, разбира се.

Ако си левичар, за теб тази логика е обратна, защото и половините на мозъка ти действат наобратно.. т.е. ако си левичар ако лъжеш гледаш в твое ляво, а ако говориш истината в дясно.. също така в статии, които четох, се казва и че ако гледаш само право напред и винаги право в очите също лъжеш.. както и да е..
и тука искам да запитам, някой знае ли дали има левичар в базата? Стори ми се, че някой беше споменал нещо..

# 276
Жалкото в случая е, че нашето общество позволява да се изграждат такива образи - известни с това, че са известни. Това са хора без капка талант  за каквото и да е, но попаднали на точното място в точното време! newsm11

Жалко си е,но Николета от това се храни,от прости хора,които само я коментират и й дават поле за изява. На нея й се плаща да дразни другите,защото те сами си го направиха,под всяка нейна изява има сума коментари! Това дава лев на тия ,които я пласират и на самата нея,а не на тия дето само я оплюват! Не разбрахте ли,че оплюването е най-добрия Пр. То се вижда,че за нищо не става,че има много по-красиви и умни дами,но уви-не са попаднали в устите на хората и в ръцете на продуценти!!!!

# 277
Икебаната  Joy Joy Joy

# 278
Въобще не ми е забавен този купон.  Rolling Eyes Звездите ни са пълни простаци. Визирам най-вече Гибона, който ми е мега антипатичен.

# 279
Бас хващам, че лайфът утре ще е пълен с извиненията на известните, заради пиянското им поведение ..
Не знам колко трябва да си "умен", че да знаеш, че те снимат камери, гледа те цяла България и да се напиеш до неузнаваемост, че да вършиш такива простотии. И това ли са ни "звездите" ?

# 280
Марина така няма да стане. По добре покажи номерата дето правиш по баровете в Бургас.  Laughing Тогава може да те огрее и да каже.  Mr. Green

# 281
пфф да бе, ужасен купон.. вместо да сърбат дон периньон и да праснат един  валс, те се правят на маймуни като си танцуват, мятат се в басейна и си пийват порядъчно.. интересно какво според вас представлява хубав купон Rolling Eyes забавляват се хората.. какво общо има това със звезди, випове и тем подобни?!?

# 282
 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 Икебаната , пуснете климатикаа newsm45 Ама те ги заключиха в спалнята ли????

# 283
4. Къртицата успя ли да излезе от тунела по време на последната битка?
от тест Номер 9
Мисля, че този въпрос стеснява кръга до 3-ма човека.. Рут, Любо и Гибонче.

# 284
пфф да бе, ужасен купон.. вместо да сърбат дон периньон и да праснат един  валс, те се правят на маймуни като си танцуват, мятат се в басейна и си пийват порядъчно.. интересно какво според вас представлява хубав купон Rolling Eyes забавляват се хората.. какво общо има това със звезди, випове и тем подобни?!?
СЪГЛАСНА СЪМ С ТЕБ!

Общи условия

Активация на акаунт