КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 10.06-16.06

• 39 079
  • 880
  •   1
Отговори
# 330
KokoMira
Точно това се чудех и аз днес...

Иначе имате право малко странно се държеше като за пияна,все едно преиграваше,май просто и писна да ходи на тестове и иска да спрат да й забиват копия.

# 331
  • София
Да, ама те пак й ги забиха. Все пак на Гибона беше повлияла, което не е малко.

# 332
е, те тези снимки сигурно се сменят на половин минута...

# 333
Да вярно е за Гиби си е постижение.
Снимките не се сменят,понякога ,когато са повече гостите столовете са сложени така,че като дават Жана не се вижда цялата снимка на Кире,но със сигурност не ги сменят.

# 334
преди малко излезе в сайта обяснение как точно ще протече финалът и пише че като останат трима, водещите ще разкрият кой е къртицата и ще се види дали той или един от зрителите ще спечели парите, но нищо не пише как се определя кой от останалите двама ще вземе парите на групата.. може ли някой да ме светне ако знае плс Simple Smile

# 335
  • София
Мисля, че казаха, че зрителите ще гласуват.

# 336
И на мен ми беше странно всички да се забавляват, само Марина да ги занимава пак с къртицата, чак ми беше неудобно  ooooh! че даже и външните хора.
Но не мисля, че беше тактика, просто си беше пийнала и си изля душата какво я мъчи.
Около мен почти само аз гледам предаването, явно не е разпространено достатъчно, но не съжалявам - интересно е, забавно е.
Обаче ако ме пита някой - не знам кой е къртицата и затова ми е много любопитен финала. Според приятеля ми, който го гледа понякога заедно с мен е Тодор, да видим дали е познал  Peace

# 337
Мисля, че казаха, че зрителите ще гласуват.

Благодаря Simple Smile

# 338
а не ви ли е странно Марина защо са я избрали за участник.. всеки един от гражданската квота е с по нещо специален.. не искам да изглежда като обида, но на мен Марина ми е страшно обикновена, и като се поставя в ролята на един главен редактор (йее) не мога да определя кои точно качества е сметнал в нея за изключителни или интересни, за да я предпочете пред хиляди други.. освен това, че не се набива на очи?!!?

# 339
Марина са я вкарали за да си краси предаването, но стигна доста напред. Едва ли някой го е очаквал. Абе за да я изберат е показала някакви качества. Това, че си "звезда"( не знам колко е вярна тая дума за тези "звезди" вътре в базата), не те прави повече от другите. 100% Марина след това предаване, доста симпатии ще събере и нищо чудно да тръгне нагоре в професионален план.

# 340
  • София
Доколкото съм чела из нета, изобщо не е заради красота, както при Тони е било голям +, Марина успешно е изманипулирала всички на кастинга, което е било част от задачите им.

# 341
Доколкото съм чела из нета, изобщо не е заради красота, както при Тони е било голям +, Марина успешно е изманипулирала всички на кастинга, което е било част от задачите им.

яя предполагах, че е имало нещо такова, невидимо за нас Simple Smile още един показател, че не трябва хич да я подценяваме.. 4 теста мина, като последния го реши за 44 секунди! а защо беше толкова нисък зрителския вот срещу нея последния път не ми стана ясно.. явно зрителите по някое време се уморяваме да подозираме един и същи човек и затова си меним мнението постоянно.. имайки предвид вота де..

# 342
Maрина или е Къртица, или знае кой е Къртицата на 100%.

Мен Рут ми става странна напоследък. Абе тва е единствения човек, който на всички мисии прави странни и "ужасени" мимики. Сякаш иска да покаже, че много я е гнус и е много гадно, но всъщност си личи, че го прави умишлено.

# 343
Аз, доколкото разбрах, на финала участниците ще излизат на тестове докато не останат трима, но как точно и за мен е мистерия. Чух нещо от сорта, че къртицата няма да излиза на тестовете и всъщност днес е последният шанс на участниците да я изпратят на тест и евентуално да я елиминират. Rolling Eyes

# 344
Цитат
На финала на предаването ще оцелеят само трима души, а един от тях със сигурност ще бъде Предател. Точно в този момент КЪРТИЦАТА ще бъде разкрита от водещите. Ако към момента на разкриване на самоличността на Саботьора над 50 процента от зрителите са познали кой е КЪРТИЦАТА, един от изпратилите смс зрители, ще има възможност да спечели сумата натрупана от КЪРТИЦАТА. Това ще стане чрез жребий, който ще определи имената на трима от зрителите изпратили смс-и. Те ще се явят на тест, идентичен на този в шоуто, проведен със същия софтуер.

Значи нищо чудно да изберат техни хора. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт