КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 10.06-16.06

• 39 064
  • 880
  •   1
Отговори
# 345
Аз, доколкото разбрах, на финала участниците ще излизат на тестове докато не останат трима, но как точно и за мен е мистерия. Чух нещо от сорта, че къртицата няма да излиза на тестовете и всъщност днес е последният шанс на участниците да я изпратят на тест и евентуално да я елиминират. Rolling Eyes

в сайта на къртицата пише, че в понеделник всички ще се явяват на тестовете заедно.. т.е. 6 човека решават 1-ви тест и отпада този с най-малко отговори.. 5 човека решават втори тест и пак отпада един.. и така докато останат 3-ма.. Сигурно предварително къртицата ще знае въпросите, за да може да дава 100 % верни отговори.. тя няма как да отпадне дори и по време, защото все ще има някой с грешен отговор или по-бавен.. така го разбрах аз

# 346
Мен Рут ми става странна напоследък. Абе тва е единствения човек, който на всички мисии прави странни и "ужасени" мимики. Сякаш иска да покаже, че много я е гнус и е много гадно, но всъщност си личи, че го прави умишлено.

И аз така мисля. Беше ми на челна позиция в списъка за Къртица, после бременността я поизмести (ако въобще я има), но все пак ми остава заподозряна

# 347
Мен Рут ми става странна напоследък. Абе тва е единствения човек, който на всички мисии прави странни и "ужасени" мимики. Сякаш иска да покаже, че много я е гнус и е много гадно, но всъщност си личи, че го прави умишлено.

И аз така мисля. Беше ми на челна позиция в списъка за Къртица, после бременността я поизмести (ако въобще я има), но все пак ми остава заподозряна
Аз я отписах в момента в който Деян Донков се изпусна, че Рут е с някакъв договор и можела да си тръгне по всяко време или нещо такова..А нали тук се въртеше някакво разсъждение, че ако човек е с такъв статут, няма как да бъде избран за Къртица, защото може да иска да напусне по всяко време.

Абе и аз не знам вече ама нищо чудно и Рут да е. Тя е много амбициозна и решена да се доказва навсякъде като лидер и много интелигентен човек.

# 348
Аз я отписах в момента в който Деян Донков се изпусна, че Рут е с някакъв договор и можела да си тръгне по всяко време или нещо такова..А нали тук се въртеше някакво разсъждение, че ако човек е с такъв статут, няма как да бъде избран за Къртица, защото може да иска да напусне по всяко време.

Абе и аз не знам вече ама нищо чудно и Рут да е. Тя е много амбициозна и решена да се доказва навсякъде като лидер и много интелигентен човек.

Това беше фактор и за мен да я отпиша, но все пак в Къртицата "нищо не е такова каквото изглежда" ....

# 349
  • София
Нали това не се потвърди от никой, Рут каза на Динката, че се е объркал и няма такова нещо, Иван и Андрей също, не че биха го обявили, но все пак не е абсолютно сигурно, че е така.

# 350
Нали това не се потвърди от никой, Рут каза на Динката, че се е объркал и няма такова нещо, Иван и Андрей също, не че биха го обявили, но все пак не е абсолютно сигурно, че е така.

ами всъщност стана нещо като публична тайна, че Рут е трябвало да излезе на 15-ти май, защото турнето й започваше на 23-ти май.. но уж след големия интерес към нея (щото вече беше и забременяла и се бяха сгаджосали с Любо) й предложили да остане до края, сигурно за много повече пари..
Когато Донков я попита за това, тя разбира се отрече, защото това не е трябвало да става публично достояние.. но тя тогава каза само "Аз това не мога да го коментирам" и отмина темата.. опита се да замаже работата. Между другото мен би ме изкефило тя да е къртицата, но на нея просто адски много й личи като лъже.. дори и когато има силни емоции тя адски много се изчервява и не може добре да ги прикрива.. спомнете си как се държеше докато флиртуваха с Любо.. затова все пак си мисля, че не е тя..

# 351
  • София
Да, доста жълтури писаха за договорът на Рут до 15-и май, но аз все си запазвам някакъв % да не е истина.
Независимо кой е къртицата искам Любо да вземе парите.

# 352
Maрина или е Къртица, или знае кой е Къртицата на 100%.

не мисля, че го прави умишлено. Такива са си естествените и гримаси.

# 353
Да, доста жълтури писаха за договорът на Рут до 15-и май, но аз все си запазвам някакъв % да не е истина.

Днес и Емануела каза, че Рут имала договор да излезе май месец (но не помня точно коя дата каза)

# 354
И аз мисля, че не е Рут, по -скоро Любо изглежда съмнителен! moresmile

# 355
  • Бургас
Всички сметки, направени от мен, след като оглеждах тестове, участия, сблъсъци и игри, ме доведоха до извода, че къртицата НЕ е жена. "Сметки" не разбирайте 2+3=5, а като обобщаващо понятие.
Отделно, че Марина хич и не ми прилича да е къртицата, сори!
За мен от самото начало, още когато го бъзикнаха Гибона на един лайф някой от водещите с репликата "Ти ли си къртицата?", самичък си се издаде, че е той. Почервеня целият и каза "Нали никой не трябваше да знае?" или нещо от сорта, но със същия смисъл. /Тази дума ми боде очите от натрапчивата употреба, която напоследък има. Нещо като "таковата", използвана от хора с беден речник, пък било то с или без "в" пред нея.  Joy /

# 356

Днес и Емануела каза, че Рут имала договор да излезе май месец (но не помня точно коя дата каза)

Каза, че е трябвало Рут да излезе на 20-ти май Wink

# 357
Тази мисия дето е трябвало да раздробят скала, даваха ли я? Чух един път като коментираха, че щя я дават. Но аз не съм я засичала. Сега докато говореше Рут, даваха малък откъс.

# 358
Тази мисия дето е трябвало да раздробят скала, даваха ли я? Чух един път като коментираха, че щя я дават. Но аз не съм я засичала. Сега докато говореше Рут, даваха малък откъс.

Даваха я, да. Но не помня датата. Peace

# 359
Не знам защо,но не ми се иска много Рут да спечели...сладка е ,с Любо са готини,обаче има нещо в нея,което не ми харесва...като подведе Донков ме подразни много примерно.

Общи условия

Активация на акаунт